Młody_drog Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 o k**wa, to lipna sprawa A reszta kradła? Jak by mieli jaja to by się przyznali już żeby innym życia nie psuć...
barrowiec1 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 a to można zwolnić za podejrzenie?? myślałem, że trzeba udowodnić winę...
Wandej Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 o k**wa, to lipna sprawa A reszta kradła? Jak by mieli jaja to by się przyznali już żeby innym życia nie psuć... Trafili jednego co kradl a reszta nic:kwasny: A ogólnie ci co wynoszą to dalej pracują
kaj82 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Panowie wie moze ktos jaki numer ma listwa na tylny zderzak S4 avant, kolor czarny, nie ma ktos na sprzedanie, bo ze zwyklego ni kuta nie pasuje
P-U-M-A Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 kurfa wczoraj zostałem zwolniony po 6 latach pracy z firmy wraz z 7 innymi osobami za podejrzenie kradzież czesci:kwasny: Kurfa szkoda że nie kradłem:facepalm: Przejebane. Jak już teraz nic nie stracisz to bym się z nimi sądził bo same podejrzenie chyba nie wystarcza?
Wandej Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 kurfa wczoraj zostałem zwolniony po 6 latach pracy z firmy wraz z 7 innymi osobami za podejrzenie kradzież czesci:kwasny: Kurfa szkoda że nie kradłem:facepalm: Przejebane. Jak już teraz nic nie stracisz to bym się z nimi sądził bo same podejrzenie chyba nie wystarcza? No nie ale nie znam sie na prawie pracy bo umowe mialem na stałe i nie wiem czy mogą tak sobie ją rozwiązać. Chyba bedzie sprawa bo sporo niewinnych polecialo. Moj brat też Wszyscy z nich byli na wykrywaczu klamst oprócz mnie no ale że rodzina to i ja się załapałem:kwasny:
Młody_drog Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ale wykrywacz kłamstw chyba jeszcze nie może być oficjalnie użyty do ustalenia winnego? Czy już się prawo zmieniło?
michail55 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 kurfa wczoraj zostałem zwolniony po 6 latach pracy z firmy wraz z 7 innymi osobami za podejrzenie kradzież czesci:kwasny: Kurfa szkoda że nie kradłem:facepalm: Przejebane. Jak już teraz nic nie stracisz to bym się z nimi sądził bo same podejrzenie chyba nie wystarcza? No nie ale nie znam sie na prawie pracy bo umowe mialem na stałe i nie wiem czy mogą tak sobie ją rozwiązać. Chyba bedzie sprawa bo sporo niewinnych polecialo. Moj brat też Wszyscy z nich byli na wykrywaczu klamst oprócz mnie no ale że rodzina to i ja się załapałem:kwasny: :kwasny: czym sie zajmowales?? co do wykrywacza to nie moze byc on brany jako dowod bo latwo go oszukac. wspolczuje wiem jak to jest byc wyjebanym przez pracodawce!!
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wykrywacz kłamstw ... Tego jeszcze nie słyszałem.
Wandej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wykrywacz kłamstw ... Tego jeszcze nie słyszałem. pracowałem w Inter Carsie. No już odkąd pracuje czyli 6lat był stosowany:wink: Nie jakaś super praca ale troche szkoda po 6 latach zostać za nic wyjebanym:kwasny:
Mateo1373 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 nakadka progowa prg audi S4 a4 8e0 (2451472144) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może komuś od Was się spodoba
Młody_drog Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 WOW S4... Szkoda tylko, że to to samo co A4...
P-U-M-A Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 WOW S4... Szkoda tylko, że to to samo co A4... :polew:
Młody_drog Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 WOW S4... Szkoda tylko, że to to samo co A4... :polew: Kupujemy Puma?
Kowi87 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Oferta - Audi A4 - Witam, ze względu na pomysł na nowy projekt wystawiam na sprzedaż moją weekendową zabawkę.. Audi A4 b6 1,9 TDI 2001r Aud Od nas z forum??
P-U-M-A Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 WOW S4... Szkoda tylko, że to to samo co A4... :polew: Kupujemy Puma? Pewnie każdy po jednej sztuce żeby było widać tą różnicę
lemon_lmn Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Te zestawy hamulcowe 320/288 ,ktore wiele osob sprzedaje sa z a6 c6? Wszystko pasuje plug&play? ( glownie chodzi mi o tyl, bo w c6 jest przeciez elektryczny hamulec reczny a zacisk ma silniczek...) Mam okazje tanio kupic, wiec jak to jest panowie?
Młody_drog Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 większość jest z 2.0t b7, niektóre są 3.0tdi
AndyN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Te zestawy hamulcowe 320/288 ,ktore wiele osob sprzedaje sa z a6 c6? Wszystko pasuje plug&play? ( glownie chodzi mi o tyl, bo w c6 jest przeciez elektryczny hamulec reczny a zacisk ma silniczek...) Mam okazje tanio kupic, wiec jak to jest panowie? Zacisk przedni z A6 C6 jest inny niż ten z A4 B7!! Możesz mieć problem z założeniem felgi. Jak zuważyłeś, w A6 C6 jest elektryczny hamulec ręczny, nie zamontujesz tego w A4 B6/B7. Jest oddzielny wątek o swapie hamulców, wszystkie informacje w nim znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi