Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nr częsci zapisane. Bart wiesz może czy wiązka i silniczki z b7 na tył do elektryki szyb pasują do B6?

Sterowniki z B7 pasują do B6 - można zakładać bez obaw.

BArt`s...dzięki wielkei teraz musze tylko dogadać temat z Dominikem żeby to ogarnał przy okazji podmianki foteli :banan:

Najlepiej - przy okazji wiązki grzania machnie się te dwa kabelki i po robocie.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki bart czyli rezamy dalej:decayed:

Opublikowano

To dziwne, że tak pękło :shock3: Auto nie miało jakiejś przygody wcześniej?

Nie, przegiąłem z prędkością na studzience :E A szyba pękła dokładnie tam gdzie był odprysk od kamienia.

Aaa bo odprysk był :wink: No to teraz próbuj wykminić na laminowaną szybkę:kox::naughty:

Opublikowano

To dziwne, że tak pękło :shock3: Auto nie miało jakiejś przygody wcześniej?

Nie, przegiąłem z prędkością na studzience :E A szyba pękła dokładnie tam gdzie był odprysk od kamienia.

Aaa bo odprysk był :wink: No to teraz próbuj wykminić na laminowaną szybkę:kox::naughty:

No inaczej nie miała prawa pęknąć :P

Dokładnie widać ten odprysk tutaj http://oi46.tinypic.com/10z1lrm.jpg

Dobrze wyczuwalny pod palcem.

A co do wymiany to dzisiaj dzwoniłem do PZU i AutoSzyba kosztuje ok. 80 zł więc jutro idę i niech mi doliczą ten pakiet do ubezpieczenia, może jeszcze da się tą szybę wymienić nie tracąc na tym, jak nie to trudno, trzeba będzie wyłożyć kasę :P

Czym się różni laminowana od zwykłej? A podgrzewana? :D

Opublikowano

nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink:

Opublikowano
nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink:

Babka przez telefon powiedziała, że mogę w trakcie ubezpieczenia dokupić ten pakiet...

Opublikowano

Byłem dzisiaj w ASO i zapytałem się, jak to jest z wymianą szybki? Czy jest szansa, że przy pęknięciu przyjedzie serwisant i zamówi podgrzewaną ( £600 )? Gościu mówił, że każda firma zajmująca się wymianą ma swoich producentów od szyb. Nigdy nie wstawiają oryginałów z serwisu. Pytam się jakby to było z wymianą u mnie na ogrzewaną ?? i pytanie zostało bez odpowiedzi...

Opublikowano

Babka przez telefon powiedziała, że mogę w trakcie ubezpieczenia dokupić ten pakiet...

powiem ci ze to bylo by troszke dziwne ale jak by sie dalo to tym lepiej dla ciebie szybka chyba cos kolo 500zl

Opublikowano

No dobra a jak ktos mial szybe laminowana grzana w standardzie?? To co?? Utna kostke i wloza zwykla?

Tap Tap

Opublikowano
No dobra a jak ktos mial szybe laminowana grzana w standardzie?? To co?? Utna kostke i wloza zwykla?

Tap Tap

Młody z tego co wiem to mogą wstawić Ci taką jak miałeś czyli np Laminowana Grzana tylko za twoją dopłatą , tak ja miałem u siebie.

Opublikowano

Jak mam doplacic 100 euro to sie zgadzam :D ale to dziwne bo przeciez powinni wrocic samochod do takiego stanu jak przed wypadkiem

Tap Tap

Opublikowano
Jak mam doplacic 100 euro to sie zgadzam :D ale to dziwne bo przeciez powinni wrocic samochod do takiego stanu jak przed wypadkiem

Tap Tap

Nigdy Ci nie zapłacą za części które masz dorezane:kwasny:
Opublikowano

"Jak kupić ubezpieczenie PZU AutoSzyba?

Najlepiej zdecydować się na tą polisę w momencie zakupu ubezpieczenia OC, AC czy pakietu OC+AC. Można również kupić ubezpieczenie szyb dodatkowo, już w innym okresie. Powszechny Zakład Ubezpieczeń umożliwia również zakup tego ubezpieczenia online na stronie internetowej www.pzu.pl."

Opublikowano

Tap Tap

jak masz w kodach wypasu autka taka szybke to pewnie musza ci dac taka nie ori tylko zamiennik ale na fullu

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

"Jak kupić ubezpieczenie PZU AutoSzyba?

Najlepiej zdecydować się na tą polisę w momencie zakupu ubezpieczenia OC, AC czy pakietu OC+AC. Można również kupić ubezpieczenie szyb dodatkowo, już w innym okresie. Powszechny Zakład Ubezpieczeń umożliwia również zakup tego ubezpieczenia online na stronie internetowej www.pzu.pl."

no to nic tylko kupowac ja placilem 60zl dodatkowo do calego pakietu :wink:

Opublikowano

Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie).

Opublikowano

teraz p.kolego trzeba zadzwonić do ubezpieczalni, dowiedzieć się jaka firma ma z nimi kontrakt i wymienia szybki, zadzwonić do nich, dorwać jakiegoś łebka z kim będzie się można dogadać i kombinować. Zwykła szybka kosztuje 80F, podgrzewana 600F, myślisz że zostawią to ot tak sobie?? Jak dla mnie na bank sprawdzą po VIN-ie...

Opublikowano

Dokladnie tak jest jak Bart-S mówi bo ja np doplacalem do swojej w trakcje 200zl i mam dodatkowo ubezpieczone kola i rns-e kwota chyba 7000zl

Opublikowano
Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie).

zgadza się, tylko ile osób po zmianach dokonanych w swoich samochodzikach powiadomiło o tym ubezpieczyciela ...

Opublikowano

zgadza się, tylko ile osób po zmianach dokonanych w swoich samochodzikach powiadomiło o tym ubezpieczyciela ...

Ja powiadamiałem PZU co roku przy przedłużaniu polisy. To przecież żaden problem...

Opublikowano

no raczej warto bo czesci niestety do a4 najtansze nie sa:doh: