Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nr częsci zapisane. Bart wiesz może czy wiązka i silniczki z b7 na tył do elektryki szyb pasują do B6? Sterowniki z B7 pasują do B6 - można zakładać bez obaw. BArt`s...dzięki wielkei teraz musze tylko dogadać temat z Dominikem żeby to ogarnał przy okazji podmianki foteli Najlepiej - przy okazji wiązki grzania machnie się te dwa kabelki i po robocie.
P-U-M-A Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzięki bart czyli rezamy dalej:decayed:
Młody_drog Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 To dziwne, że tak pękło Auto nie miało jakiejś przygody wcześniej? Nie, przegiąłem z prędkością na studzience :E A szyba pękła dokładnie tam gdzie był odprysk od kamienia. Aaa bo odprysk był No to teraz próbuj wykminić na laminowaną szybkę
Fr0styyy. Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 To dziwne, że tak pękło Auto nie miało jakiejś przygody wcześniej? Nie, przegiąłem z prędkością na studzience :E A szyba pękła dokładnie tam gdzie był odprysk od kamienia. Aaa bo odprysk był No to teraz próbuj wykminić na laminowaną szybkę No inaczej nie miała prawa pęknąć Dokładnie widać ten odprysk tutaj http://oi46.tinypic.com/10z1lrm.jpg Dobrze wyczuwalny pod palcem. A co do wymiany to dzisiaj dzwoniłem do PZU i AutoSzyba kosztuje ok. 80 zł więc jutro idę i niech mi doliczą ten pakiet do ubezpieczenia, może jeszcze da się tą szybę wymienić nie tracąc na tym, jak nie to trudno, trzeba będzie wyłożyć kasę Czym się różni laminowana od zwykłej? A podgrzewana?
pablo_ua4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink: Babka przez telefon powiedziała, że mogę w trakcie ubezpieczenia dokupić ten pakiet...
barrowiec1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Byłem dzisiaj w ASO i zapytałem się, jak to jest z wymianą szybki? Czy jest szansa, że przy pęknięciu przyjedzie serwisant i zamówi podgrzewaną ( £600 )? Gościu mówił, że każda firma zajmująca się wymianą ma swoich producentów od szyb. Nigdy nie wstawiają oryginałów z serwisu. Pytam się jakby to było z wymianą u mnie na ogrzewaną ?? i pytanie zostało bez odpowiedzi...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink: Babka przez telefon powiedziała, że mogę w trakcie ubezpieczenia dokupić ten pakiet... powiem ci ze to bylo by troszke dziwne ale jak by sie dalo to tym lepiej dla ciebie szybka chyba cos kolo 500zl
Młody_drog Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No dobra a jak ktos mial szybe laminowana grzana w standardzie?? To co?? Utna kostke i wloza zwykla? Tap Tap
musti Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No dobra a jak ktos mial szybe laminowana grzana w standardzie?? To co?? Utna kostke i wloza zwykla? Tap Tap Młody z tego co wiem to mogą wstawić Ci taką jak miałeś czyli np Laminowana Grzana tylko za twoją dopłatą , tak ja miałem u siebie.
Młody_drog Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak mam doplacic 100 euro to sie zgadzam ale to dziwne bo przeciez powinni wrocic samochod do takiego stanu jak przed wypadkiem Tap Tap
wladi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak mam doplacic 100 euro to sie zgadzam ale to dziwne bo przeciez powinni wrocic samochod do takiego stanu jak przed wypadkiemTap Tap Nigdy Ci nie zapłacą za części które masz dorezane:kwasny:
Fr0styyy. Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink: "Jak kupić ubezpieczenie PZU AutoSzyba? Najlepiej zdecydować się na tą polisę w momencie zakupu ubezpieczenia OC, AC czy pakietu OC+AC. Można również kupić ubezpieczenie szyb dodatkowo, już w innym okresie. Powszechny Zakład Ubezpieczeń umożliwia również zakup tego ubezpieczenia online na stronie internetowej www.pzu.pl."
pablo_ua4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak mam doplacic 100 euro to sie zgadzam ale to dziwne bo przeciez powinni wrocic samochod do takiego stanu jak przed wypadkiemTap Tap jak masz w kodach wypasu autka taka szybke to pewnie musza ci dac taka nie ori tylko zamiennik ale na fullu ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- nie mozesz w trakcie ubezpieczenia dolozyc sobie jakiegos pakietu to jest tak jak bys bral samo OC a po pol roku ci sie cos stanie z autem i bedziesz chcial sobie dolozyc AC:wink: "Jak kupić ubezpieczenie PZU AutoSzyba? Najlepiej zdecydować się na tą polisę w momencie zakupu ubezpieczenia OC, AC czy pakietu OC+AC. Można również kupić ubezpieczenie szyb dodatkowo, już w innym okresie. Powszechny Zakład Ubezpieczeń umożliwia również zakup tego ubezpieczenia online na stronie internetowej www.pzu.pl." no to nic tylko kupowac ja placilem 60zl dodatkowo do calego pakietu
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie).
barrowiec1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 teraz p.kolego trzeba zadzwonić do ubezpieczalni, dowiedzieć się jaka firma ma z nimi kontrakt i wymienia szybki, zadzwonić do nich, dorwać jakiegoś łebka z kim będzie się można dogadać i kombinować. Zwykła szybka kosztuje 80F, podgrzewana 600F, myślisz że zostawią to ot tak sobie?? Jak dla mnie na bank sprawdzą po VIN-ie...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dokladnie tak jest jak Bart-S mówi bo ja np doplacalem do swojej w trakcje 200zl i mam dodatkowo ubezpieczone kola i rns-e kwota chyba 7000zl
barrowiec1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie). zgadza się, tylko ile osób po zmianach dokonanych w swoich samochodzikach powiadomiło o tym ubezpieczyciela ...
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie). zgadza się, tylko ile osób po zmianach dokonanych w swoich samochodzikach powiadomiło o tym ubezpieczyciela ... Ja powiadamiałem PZU co roku przy przedłużaniu polisy. To przecież żaden problem...
pablo_ua4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 no raczej warto bo czesci niestety do a4 najtansze nie sa:doh:
Rekomendowane odpowiedzi