darooo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Omnonmnomn... Wczoraj gadaliśmy o ubezpieczeniu szyb i dzisiaj wjechałem na studzienkę...http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304772_357123144362907_286439213_n.jpg Po prostu genialnie:facepalm: Nawierć 1-2 mm za pęknięciem bo kreska pójdzie ci zaraz dalej... Dosłownie leciutko wiertłem dotknąć... Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie). Jak ja się pytałem jak wygląda u mnie podnoszenie kwoty ubezpieczenia to usłyszałem, że ok ale trzeba przedstawić fakturę. Więc jak wymaram jakieś fotele na 4k od prywatnej osoby to d*pa Sam sobie FV załatwiać to trochę głupio płacić jeszcze VAT
julo23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja już kiedys o tym pisałem, pękła mi szyba, poszedłem dokupić pakiet szyba, babeczka nawet nie wyszła sprawdzić tej szyby. Ubezpieczyli mi ją. Za 2 tygodnie zgłosiłem że pękła i wymienili. tylko że to ubezpieczenie wyszło trochę z jej unicjatywy. Ja byłem sie tylko pytać niby o AC i jakieś ew. dodatki do OC. Wtedy zaproponowała pakiet szyba, no i wziąłem.
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Panowie jest pytanie Czy jak Navi RNS-E woła o pin i się go nie wbije to można wkładać i wyciągać płytę i czy w ogóle działa wtedy ten wysuwany wyświetlacz ? Dzięki za pomoc ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- ?????
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zrob restet. Przytrzymaj przycisk wlaczenia ,az pyknie w glosnikach. Po wlaczeniu masz 3 s na otworzenie wysiwtelacza normalnie przyciskiem i wyciagniecie plyty.Jak nie dasz rady to vagiem w adaptacjach.
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zrob restet.Przytrzymaj przycisk wlaczenia ,az pyknie w glosnikach. Po wlaczeniu masz 3 s na otworzenie wysiwtelacza normalnie przyciskiem i wyciagniecie plyty.Jak nie dasz rady to vagiem w adaptacjach. To mam 3 sekundy na wyciągnięcie płyty ? Czy po wysunięciu wyświetlacza mam też czas na jej wyciągnięcie . Bo teraz wyświetlacz mi się opuszcze ale nie moge wyciągnąc płyty , przycisk nie reaguje ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- płyta na pewno jest w środku ale nie wychodzi
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Musisz probowac.Musi tak wyjsc.Wyciagnij wtyczke,wloz i szybko otworz wyswietlaczi i naciskaj przycisk do wyciagniecia plyty.Podlacz sobie vaga i bezstersowo zrobisz.
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Musisz probowac.Musi tak wyjsc.Wyciagnij wtyczke,wloz i szybko otworz wyswietlaczi i naciskaj przycisk do wyciagniecia plyty.Podlacz sobie vaga i bezstersowo zrobisz. Jak to zrobic vagiem ?
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W adaptacjach navi masz owtorzenie mechanizmu wyswietlacza i wyciagniecie plyty.
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 w którym module szukać adaptacji navi
pocas Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Kiedyś mi przed oczami przesmyknął link do sklepu, który sprzedaje gotowe wiązki do Audi. Ktoś może przypomnieć? Będę się zabierał za grzane stołki i el. regulacje, a nie mam już takich oczu jak kiedyś by się bawić w piny itd
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Vag--navi--adaptacja to chyba kanal 10-pozniej rozwijasz pasek i wybierasz
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Vag--navi--adaptacja to chyba kanal 10-pozniej rozwijasz pasek i wybierasz Ok wchodzę w Navi --> 10 adaptacje --> Później muszę wybrać jakiś kanał i go odczytać albo zapisać w nim jakąś wartość Jaki kanał i jaka wartość Na kanale 00 jest RESETS ale co dalej
wladi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie wybierasz kanału tylko rozwijasz u góry pasek i wybierasz co Cię interesuje
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie wybierasz kanału tylko rozwijasz u góry pasek i wybierasz co Cię interesuje Ej panowie albo jestem taki tępy albo mój vag nie ma takiej opcji Wchodzę w navi Potem adaptacje 10 i u mnie nie ma żadnego paska opcji tylko takie coś Trzeba wpisac jakiś kanał i ja juz nie wiem o co chodzi ---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- nikt nic nie pomoże ?
wladi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A spróbuj w blokach kanał 8 bo nie pamiętam teraz gdzie to było
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A spróbuj w blokach kanał 8 bo nie pamiętam teraz gdzie to było Też tam nie ma takiej opcji
wladi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Napisz do Domin79 napewno pomoże:wink:
miszka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ale chodzi ci w blokach kanał 8 w Adaptacjach Czy w blokach pomiarowych 8
Rekomendowane odpowiedzi