Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bloki pomiarowe 08 ale nie jestem co do tego pewnien więc nie chcę wprowadzać w błąd:hi:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kiedyś mi przed oczami przesmyknął link do sklepu, który sprzedaje gotowe wiązki do Audi. Ktoś może przypomnieć? Będę się zabierał za grzane stołki i el. regulacje, a nie mam już takich oczu jak kiedyś by się bawić w piny itd ;)

O to chodzilo? Audi

Opublikowano
Ja już kiedys o tym pisałem, pękła mi szyba, poszedłem dokupić pakiet szyba, babeczka nawet nie wyszła sprawdzić tej szyby. Ubezpieczyli mi ją. Za 2 tygodnie zgłosiłem że pękła i wymienili.

tylko że to ubezpieczenie wyszło trochę z jej unicjatywy. Ja byłem sie tylko pytać niby o AC i jakieś ew. dodatki do OC. Wtedy zaproponowała pakiet szyba, no i wziąłem. :grin:

Dzisiaj byłem i powiedzieli, że już nie oferują tego pakietu, że można dokupić w trakcie ubezpieczenia, ale na stronie co innego napisane :E To powiedział, że nieaktualna strona jest :facepalm:

Zadzwoniłem do PZU i szyba prawdopodobnie pójdzie na Minicasco, bezgotówkowo robione. W poniedziałek z rzeczoznawcą umówiony jestem i to jeszcze w Szczecinie, bo w Stargardzie nie mają terminów wolnych :doh: Później jak dobrze pójdzie to do Pyrzyc wymienić szybę...

Opublikowano

Chłopaki jakie żarówki długie kupić chce coś jasnego i co w postojowe nie wiem co wybrać na allegro:facepalm:

Opublikowano

też mam dylemat z tymi postojówkami i tak patrzałem na allegro i wchodzi w gre chyba tylko to :

POSTOJÓWKI LED H6W 5 x SMD 5050 CAN-BUS CANBUS (2569923250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a mi powiedzcie czy to jest oryginał ? sprzedawca pisał mi ze nowe i oryginał, komentarze też ma same pozytywy ale ja nie wiem sam bo jeżeli było by oryginał to okazja mega :

Gałka alu + mieszek skóra audi A6 A4 NOWA!!!! (2540678673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

a mocno świecą? czy jak byś jeździł na samych posrtojówkach to wyglądają jak DRL ? :decayed:

Opublikowano

Zalozylem wczoraj te ledy co pokazal Wladi...

iiii srednio...

W nocy fajna barwa swiatla itp.

Za to w dzien ich w ogole nie widac...

Ori zolte bylo widac,ze swieca,tutaj jest tylko bialy pkt.

Opublikowano

fajnie wygląda, więc możesz na samych postojach jeździć :decayed:

Opublikowano

Spoko mam drl więc postojówki tylko są po to żeby ładnie współgrały z xenonem:decayed:

Opublikowano

Aaaa, te?

Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2441269028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bieniek mówi, że nie widać ich w dzień :D Więc jak to jest? Ja mam teraz Philips BlueVision.

Opublikowano
fajnie wygląda, więc możesz na samych postojach jeździć :decayed:
Fotki robiłem jak już było szaro na zewnątrz więc wrażenie robią jak by mocno świeciły w dzień co prawda widać tez ładnie ale na samych postojówkach raczej nie polecałbym jeździć ze względu na panów policjantów:grin:

---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:13 ----------

Aaaa, te?

Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2441269028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bieniek mówi, że nie widać ich w dzień :D Więc jak to jest? Ja mam teraz Philips BlueVision.

No ja takie kupiłem i nie słuchaj Bieńka:decayed: normalne że nie będą świeciły jak światła dzienne bo nie do tego są przeznaczone ale nie martw się w dzień je widać:naughty:
Opublikowano

Wladi mistrzu zrob fotke za dnia,a nie sie wymadrzasz....

Opublikowano

Masz SD2 na DRL? Jak SD2 pod włącznik DRL podłączyłeś? :P

Co Ci po postojówkach w dzień?

Opublikowano
A Ty co się unosisz:decayed: jak chcesz mieć drugi xenon to kup inne:tongue:

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

Masz SD2 na DRL? Jak SD2 pod włącznik DRL podłączyłeś? :P
Kamil szczerze to już nie pamiętam część robiłem sam a część podłączał mi Dominik jak chcesz konkretnie wiedzieć wal do niego napewno pomoże:wink:
Opublikowano

HIDy :decayed: Osram NightBreaker?