Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: dawno mnie tu nie było :wink:
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Wandej czemu bryke sprzedajesz?

PO pierwsze primo stoi w sumie teraz i nią nie jeżdżę. Po drugie mi się znudziła troszke. A po trzecie primo ultimo:decayed: Robie teraz autem weekendowo może ze 30km więc kupić chce s4 b5 albo jakieś mocne b6(czyli 3.0 albo 1.8T). Do pracy mnie wozi kobieta vw polo więc moge smoka kupić:kox:

Opublikowano

Hehe to rozumiem też bym chciał jakąś mocniejszą benzynę tak do zabawy ale na razie brak funduszy na inne auto. :decayed:

Opublikowano

PO pierwsze primo stoi w sumie teraz i nią nie jeżdżę. Po drugie mi się znudziła troszke. A po trzecie primo ultimo:decayed: Robie teraz autem weekendowo może ze 30km więc kupić chce s4 b5 albo jakieś mocne b6(czyli 3.0 albo 1.8T). Do pracy mnie wozi kobieta vw polo więc moge smoka kupić:kox:

na dobre s4 b5 to Ci kasy zbraknie jak sprzedaż swoje b6 :decayed:

Opublikowano

1.8t mocne? Endriu to nie jedzie chyba ze bex i to po koksie w ośce :decayed: .

Na b6 nawet nie patrz bierz b5 S i ładniejsze i zwinniejsze i ta szmoc

Opublikowano

na dobre s4 b5 to Ci kasy zbraknie jak sprzedaż swoje b6 :decayed:

No wiem wiem. Myśle że minimum 25k zł na w miare eSe trzeba dać:wink: Chciałbym sedana(to podstawa) i jakiś niespotykany kolor... Np nogaro:jerk: Marcin 1.8T można podkręcić ale w sumie jak miałbym włożyć 5k w silnik to lepiej kupić eSe B5:naughty:

Opublikowano

A jak troszkę kasy będzie więcej to body rs:banan::jerk:

Opublikowano

ja w w b5 bym nie szedl nawet w rs4 b5 ten srodek jest juz stary i miedzy b5 a b6 jest przepasc jesli chodzi o wyglad wnetrza,b5 to wnetrze sprzed 18 lat :whistling: b5 debiutowala w 94r

Opublikowano
ja w w b5 bym nie szedl nawet w rs4 b5 ten srodek jest juz stary i miedzy b5 a b6 jest przepasc jesli chodzi o wyglad wnetrza,b5 to wnetrze sprzed 18 lat :whistling: b5 debiutowala w 94r

Powiem Ci ze akurat b5 ma jakiś taki specyficzny klimat wewnątrz... Jeżdzę b6 i jest fajnie i przyjemnie ale b5 miało to "coś":wink: Jak dla mnie oczywiście:wink:

Opublikowano

Powiem Ci ze akurat b5 ma jakiś taki specyficzny klimat wewnątrz... Jeżdzę b6 i jest fajnie i przyjemnie ale b5 miało to "coś":wink: Jak dla mnie oczywiście:wink:

to tylko i wylacznie sentyment... do Golfa 4 tez mam :grin:

Opublikowano

to tylko i wylacznie sentyment... do Golfa 4 tez mam :grin:

:decayed:

Opublikowano

Panowie Mamy kogos tu z Bydgoszczy??? za***iście wazna sprawa

Opublikowano

no co się głupio pytasz.. :decayed: a z Divisiona jest ArturB6 :wink:

Opublikowano
Panowie Mamy kogos tu z Bydgoszczy??? za***iście wazna sprawa

wal PW jak coś potrzeba...moze cos potrzeba

Opublikowano

No wiem wiem. Myśle że minimum 25k zł na w miare eSe trzeba dać:wink: Chciałbym sedana(to podstawa) i jakiś niespotykany kolor... Np nogaro:jerk: Marcin 1.8T można podkręcić ale w sumie jak miałbym włożyć 5k w silnik to lepiej kupić eSe B5:naughty:

Sorry że tak się wcinam, ale akurat się natknąłem.

Dobrze podkręcone 1.8T w B6 jest moim zdaniem znacznie lepszą opcją niż eS B5. To starawe już auta i zazwyczaj mocno zjechane, więc trzeba powymieniać to i tamto - parę klocków się uzbiera, a jak kiepsko trafisz to z 10. Lepiej wydać to na wzmocnienie 1.8T. Pomijam koszty eksploatacji i fakt posiadania nowszego auta.