Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widzialem, ale mozna sie pogubic w tym temacie... nie wiem w koncu jakie oslony zamowic do B6 zeby pasowaly idealnie.

B7 ma inny pas przedni, a tam glownie rozmowy o B7.

Opublikowano

Michał do twojego 2,7 może być problem z osłonami .... dla tego wkleiłem linka (ja szukając do siebie ) brałem pod uwagę 1,9 .

Nie chcę Ciebie wprowadzić w błąd .

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

Szkoda , że nic nie mówiłeś na spocie - zrobili byśmy przymiarkę , jak u krawca :decayed:

Opublikowano

eee... nie bedzie problemu z oslonami, u mnie poza silnikiem nic sie nie zmienilo :grin:

Jak nie zamowie przed wtorkiem, to zrobimy przymiarke na spocie.

Opublikowano

Ok, nie ma sprawy :wink:

Opublikowano

Panowie mam pytanie jakiej firmy kupić przednią szybę i czy można dostać jeszcze taką samą jak fabryka dała czy już tylko jakieś zamienniki. Przymierzam się do wymiany bo po 10 latach na mojej szybie już widać zmęczenie :thumbdown:. Gdzieś czytałem że ponoć są/były dwa rodzaje przednich szyb i że tych starszych już nie produkują , chodziło o te boczne listwy ,że niby te nowe szyby są już tak zrobione że te listwy są nie potrzebne i że tych listw już tez nie produkują .

Pomoże ktoś :wink:.

Opublikowano
Panowie mam pytanie jakiej firmy kupić przednią szybę i czy można dostać jeszcze taką samą jak fabryka dała czy już tylko jakieś zamienniki. Przymierzam się do wymiany bo po 10 latach na mojej szybie już widać zmęczenie :thumbdown:. Gdzieś czytałem że ponoć są/były dwa rodzaje przednich szyb i że tych starszych już nie produkują , chodziło o te boczne listwy ,że niby te nowe szyby są już tak zrobione że te listwy są nie potrzebne i że tych listw już tez nie produkują .

Michale - a próbowałeś z ubezpieczenia zamienić na ogrzewaną?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

A właśnie jak to jest bo też potrzebowałbym zmienić niedługo swoją, da się dogadać z kolesiami którzy w ramach ubezpieczenia wymieniaja:naughty:

Opublikowano

W ubezpieczeniu mam zgłoszoną ogrzewaną. Sterownik juz kupiony, teraz montaż i później tel. do firmy wymieniajacej szyby w ramach ubezpieczenia...

Opublikowano

Michale - a próbowałeś z ubezpieczenia zamienić na ogrzewaną?

Nie, nie pytałem bo chciałbym po prostu wymienić szybę na nową i nie chcę mi się kombinować.

To jakiej firmy szyba jest najlepsza ? Wolę wiedzieć jakiej firmy ma być ta szyba

Opublikowano

a z zamienników jest w ogóle podgrzewana szyba przednia kiedyś szukałem i nikt nie miał :kwasny:

Opublikowano

Z szyb to chyba Pilkington przoduje...ja mam ubezpieczenie w Nord Glas i chyba nigdzie indziej w takim układzie nie mogę wymienić:kwasny:

Opublikowano
Z szyb to chyba Pilkington przoduje...ja mam ubezpieczenie w Nord Glas i chyba nigdzie indziej w takim układzie nie mogę wymienić:kwasny:

Czy ja wiem:whistling: W Audichach(np B6) jest Sigla:whistling:

Opublikowano

Ja u siebie wszystkie prócz przedniej mam SECURIT "SAINT GOBAIN" a przednia jest firmy SPLINTEX , wszystkie oryginalne z .....2 na końcu .

Opublikowano
Ja u siebie wszystkie prócz przedniej mam SECURIT "SAINT GOBAIN" a przednia jest firmy SPLINTEX , wszystkie oryginalne z .....2 na końcu .

To widzę wszędzie inaczej. U mnie sigla wszystkie:good:

Opublikowano

komu jeszcze buczy przez 2-3 sek po przekręceniu kluczyka?? co to może być??

Opublikowano

Mi. To pompa paliwa :decayed:

Opublikowano

nie chce ktoś czasem schowka kupić ? :decayed: