Artur82 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Kurcze już o tym pisałem ale takich rezaczy mocnych to nie rozumiem:kwasny: B7 za***iste by kupił za tą kasę z modów a może i bidne B8:whistling:marcintuchola za 50kzł sprzedaj tłusto wymodzoną b7 3.0TDI:naughty: eee Wandej tłusto to ono jest matowe a co w niej takiego jest przyrezane?? bo widziałem na żywca i faktycznie fajny napęd i motor, chociaż nie wiadomego przebiego bo przekładany ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ---------- a B7 to poprstu B6 po lifcie, jedni twierdzą, że ładniejsze a moim zdaniem ładniejsze to jest B8, ale tam już rezanie jest o wiele droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Fakt b7 odstaje silnikami a czy ładniejsze to według gustu:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ale gdzie nam do batalionowców:facepalm: Musieli by rok nic nie pisać to może byśmy ich dogonili:decayed: Sabotaż jakiś mod co ma B6 musi zrobic:przebiegly: ponad 1 000 000 wyswietlen.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Między bogiem a prawdą wizualnie jakoś B6 w S line bije B7 na głowę a i silnikowo dla mnie też lipa bo dla mnie tylko dwa fajne silniki 3.0tdi i 2.0t ale oba dużo palą. A i jest 1.8t no ten jeden mi pasuje. A z wypasem to każdy wie jak jest się wyreza wszystko prócz szybra chociaż są i tacy co dadzą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 powiedzcie w taka pogode mozna myc auto na myjni samoobslugowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ale gdzie nam do batalionowców:facepalm: Musieli by rok nic nie pisać to może byśmy ich dogonili:decayed: Sabotaż jakiś mod co ma B6 musi zrobic:przebiegly: ponad 1 000 000 wyswietlen.... To tylko kwestia otwarcia tematu. Żeby się Nosb tak z tym nie opierda.....ł przepaść tak wielka by,nie była:wink: ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- powiedzcie w taka pogode mozna myc auto na myjni samoobslugowej ? Mylem wczoraj i o 5 rano lekko drzwi trzymało dramatu nie ma. Znowu przez chwilę miałem czarne auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 LISTWY DEKORY SLINE S LINE 03S AUDI A4 B6 B7 8E (2868958234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. łapać tylko piwo dla mnie ma być ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- kurde ale chyba to rybia łuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 LISTWY DEKORY SLINE S LINE 03S AUDI A4 B6 B7 8E (2868958234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.łapać tylko piwo dla mnie ma być ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- kurde ale chyba to rybia łuska No właśnie szału nima i stan też nie robi szału:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 powiedzcie w taka pogode mozna myc auto na myjni samoobslugowej ? o 14stej myłem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macietola Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 prrrdom..ja tez chce do dyvisiii..wyslalem swoje checi na meila itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 prrrdom..ja tez chce do dyvisiii..wyslalem swoje checi na meila itd..Ja Ci dam do Dyvisii, a na spota to nie łaska się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pany nie chciałby ktos lusterek ORI s4 B6? wklady foto:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pany nie chciałby ktos lusterek ORI s4 B6? wklady foto:wink:Podrzuć foto:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pany nie chciałby ktos lusterek ORI s4 B6? wklady foto:wink: Skladane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ponoc skladane. ale ja nie maiłem do niech modulów:wink: po prostu tylko załozone były i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ponoc skladane. ale ja nie maiłem do niech modulów:wink: po prostu tylko załozone były i tyleDobra nie gadaj tyle tylko daj fotki:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 JEBŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-1-9-18inch-50mm-audio-pierdoly-magic-83260/index27.html#post2801231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ile jestes w stanie dac za taki Łałytas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi