Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze już o tym pisałem ale takich rezaczy mocnych to nie rozumiem:kwasny: B7 za***iste by kupił za tą kasę z modów a może i bidne B8:whistling:

marcintuchola za 50kzł sprzedaj tłusto wymodzoną b7 3.0TDI:naughty:

eee Wandej tłusto to ono jest matowe :naughty:

a co w niej takiego jest przyrezane?? bo widziałem na żywca i faktycznie fajny napęd i motor, chociaż nie wiadomego przebiego bo przekładany :wink:

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ----------

a B7 to poprstu B6 po lifcie, jedni twierdzą, że ładniejsze a moim zdaniem ładniejsze to jest B8, ale tam już rezanie jest o wiele droższe :grin:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Ale gdzie nam do batalionowców:facepalm: Musieli by rok nic nie pisać to może byśmy ich dogonili:decayed: Sabotaż jakiś mod co ma B6 musi zrobic:przebiegly:

ponad 1 000 000 wyswietlen.... :decayed:

Między bogiem a prawdą wizualnie jakoś B6 w S line bije B7 na głowę a i silnikowo dla mnie też lipa bo dla mnie tylko dwa fajne silniki 3.0tdi i 2.0t ale oba dużo palą. A i jest 1.8t no ten jeden mi pasuje. A z wypasem to każdy wie jak jest się wyreza wszystko prócz szybra chociaż są i tacy co dadzą radę :sesese:

Ale gdzie nam do batalionowców:facepalm: Musieli by rok nic nie pisać to może byśmy ich dogonili:decayed: Sabotaż jakiś mod co ma B6 musi zrobic:przebiegly:

ponad 1 000 000 wyswietlen.... :decayed:

To tylko kwestia otwarcia tematu. Żeby się Nosb tak z tym nie opierda.....ł przepaść tak wielka by,nie była:wink:

---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

powiedzcie w taka pogode mozna myc auto na myjni samoobslugowej ?

Mylem wczoraj i o 5 rano lekko drzwi trzymało dramatu nie ma. Znowu przez chwilę miałem czarne auto.

LISTWY DEKORY SLINE S LINE 03S AUDI A4 B6 B7 8E (2868958234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

łapać tylko piwo dla mnie ma być :decayed:

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

kurde ale chyba to rybia łuska :facepalm:

LISTWY DEKORY SLINE S LINE 03S AUDI A4 B6 B7 8E (2868958234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

łapać tylko piwo dla mnie ma być :decayed:

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

kurde ale chyba to rybia łuska :facepalm:

No właśnie szału nima i stan też nie robi szału:whistling: