Wandej Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ? Wejdź se tu i poczytaj: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-zegar-radiowy-aucie-990/ masz tam wszystko. ------ Jakieś foty z d*pami byście zarzucili. Dawno nie było :naughty: Nie można bo idzie podjebka do modów od krawatów niektórych:bag:
MARCIN607 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wandej dobrze tu tatuaż dałeś a,nie dupeczke:naughty:
Wandej Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wandej dobrze tu tatuaż dałeś a,nie dupeczke:naughty: :naughty:Założyłeś? Ja jutro rozgrzebuje grata bo muszę wiązkę w drzwiach poreperować i zmienić czujnik na pedale:kwasny: Finalnie będzie grill założony:kox:
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ? wątpie , no chyba że licznik zmieniałeś dla pewności zajrzyj jescze Adres 17 - Instruments 10 - Adaptacja --> kanał 19 xxxx?: Remote Clock 0 - Remote Clock not active 1 - Remote Clock active ostatni bit na 1 ma być
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo.
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo. Artur już przygarnoł jak coś będe miał dam cyne:wink:
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo. Artur już przygarnoł jak coś będe miał dam cyne:wink: Domin teraz oficjalnie! D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę!! ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Józek zapodja na PW nr części, które Cię interesują to obadam jutro temat!
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo. Artur już przygarnoł jak coś będe miał dam cyne:wink: Domin teraz oficjalnie! D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę!! niema sprawy , kminimy z Marcinem coby szybko ogarnąć temata u Ciebie także szykuj sie
slo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo. Artur już przygarnoł jak coś będe miał dam cyne:wink: dzięki
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo. Artur już przygarnoł jak coś będe miał dam cyne:wink: Domin teraz oficjalnie! D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę!! niema sprawy , kminimy z Marcinem coby szybko ogarnąć temata u Ciebie także szykuj sie poczekaj poczekaj, muszę gratów dozbierać
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 lustro foto wewnętrzne z czują światła ktoś chce:wink: Domi masz jeszcze? Potrzebujemy czarne do auta Slo. Artur już przygarnoł jak coś będe miał dam cyne:wink: Domin teraz oficjalnie! D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę!! niema sprawy , kminimy z Marcinem coby szybko ogarnąć temata u Ciebie także szykuj sie poczekaj poczekaj, muszę gratów dozbierać
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dominik a powiedz mi czy naprawiałeś może już kiedy fotel? tzn mam luz na oparciu i nie wiem co tam zrobić
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dominik a powiedz mi czy naprawiałeś może już kiedy fotel? tzn mam luz na oparciu i nie wiem co tam zrobić trza zobaczyć czy druty całe:eusathink: jak będziesz sie ogarnie:naughty:
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 co tam będziecie zeżać, pochwalcie się
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 co tam będziecie zeżać, pochwalcie się clh i takie tam:decayed:
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 co tam będziecie zeżać, pochwalcie się clh i takie tam
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 qwa już chce wiosnę !! Gdyby było ciepło to w sobotę "zameldowałbym" się w Celestynowie
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 qwa już chce wiosnę !! Gdyby było ciepło to w sobotę "zameldowałbym" się w Celestynowie akurat mam wolną
miki Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ruszyło się może coś w temacie poduszki z b7 w b6? Tapnięte z SGS III
Rekomendowane odpowiedzi