Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 P-U-M-A tez racja do phaenton'a jak nic albo cc
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 I tak wszystkie mogą ssać ERESOM:jerk:
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin:
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew:
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Ta płyta mu się zacieła:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Ta płyta mu się zacieła:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Dokładnie panowie założycie gwinty skręcicie w dół to będziemy rozmawiać ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Ta płyta mu się zacieła:decayed: Mam na karty pamieci:naughty::naughty::naughty:
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Dokładnie panowie założycie gwinty skręcicie w dół to będziemy rozmawiać ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Ta płyta mu się zacieła:decayed: Mam na karty pamieci:naughty::naughty::naughty: aleś nam powiedział :polew: totalne zaskoczenie
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Dokładnie panowie założycie gwinty skręcicie w dół to będziemy rozmawiać ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Na zimę jak znalazł:grin::grin::grin::grin: Marcin nie lubimy tego kolegi:decayed: kupił jakieś wąskie koło i cwaniakuje :grin:- zaraz wyjedzie że kozy mamy :polew: Ta płyta mu się zacieła:decayed: Mam na karty pamieci:naughty::naughty::naughty: aleś nam powiedział :polew: totalne zaskoczenie Nie śmiej się słaby jestem w te klocki:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ale mam nerw- z miesiąc szukam zderzaka z es na tył kupa all time :thumbdown:
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ale mam nerw- z miesiąc szukam zderzaka z es na tył kupa all time :thumbdown: Też tak miałem, a ostatnio było chyba z 4 sztuki dostępne:wink:
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ale mam nerw- z miesiąc szukam zderzaka z es na tył kupa all time :thumbdown: Też tak miałem, a ostatnio było chyba z 4 sztuki dostępne:wink: w dobrej kasie? prócz tego za 350 żadnego nie widziałem :wallbash:
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Dokładnie panowie założycie gwinty skręcicie w dół to będziemy rozmawiać ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Chyba gdzieś to już słyszałem:mysli: Polemizujemy jak w przedszkolu kto ma fajniejszy zestaw mazaków:decayed: Marcin do jakiego keszu szukasz?
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Było pare ale może to już trochę wcześniej. Za 650zł mojego dorwałem rok temu jakoś.
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 ale mam nerw- z miesiąc szukam zderzaka z es na tył kupa all time :thumbdown: Też tak miałem, a ostatnio było chyba z 4 sztuki dostępne:wink: w dobrej kasie? prócz tego za 350 żadnego nie widziałem :wallbash: No 350zł to malina przecież
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Dokładnie panowie założycie gwinty skręcicie w dół to będziemy rozmawiać ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Chyba gdzieś to już słyszałem:mysli: Polemizujemy jak w przedszkolu kto ma fajniejszy zestaw mazaków:decayed: Marcin do jakiego keszu szukasz? taniego :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- najgorsze że zaczyna mnie cisnąć-oddaję Golfa do lakiernika i od razu malnąłbym OOOOO -coby cena lepsza była a tu jak na złość posucha jak ....uj :thumbdown:
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 To faktycznie cabrio czy es? ZDERZAK TYŁ TYLNY PARKTRONIK PDC AUDI A4 CABRIO (2984904559) - motoAllegro AUDI 4F9 ZDERZAK TYŁ TYLNY A4 A 4 A6 A 6 (2984904344) - motoAllegro tu też gościu chyba nie wie co ma:whistling:
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 To faktycznie cabrio czy es?ZDERZAK TYŁ TYLNY PARKTRONIK PDC AUDI A4 CABRIO (2984904559) - motoAllegro AUDI 4F9 ZDERZAK TYŁ TYLNY A4 A 4 A6 A 6 (2984904344) - motoAllegro tu też gościu chyba nie wie co ma:whistling: żeby to takie łatwe było :kox:
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 MAŁACH & RUFUZ - RURA / A TERAZ skrecze : DJ Grubaz (OFFICIAL VIDEO) - YouTube na dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi