Vii Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 A wiec tutaj moje bejbe, 1.8 ADR, 197 tyś [realny przebieg], 4 x poduszka powietrzna, ABS, climatronic, elektryczne szyby, lusterka i bla bla bla. Nie ma zadnych modyfikacji i nigdy nie bedzie no poza maleńka chce przyciemnić wszystkie szyby. Cenie sobie oryginalność auta i dlatego go nie dotykam z powodu ze rzadko kiedy udaje sie zrobić to dobrze, a jak coś robić to tylko dobrze Auto troche z historia.. Mocno bite, poteżny strzał w lewą podłuznice - zrobione, jezdzi nie zostawia 4erech sladów, nie sprawia problemów
Kimi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Kolor Podoba mi się. A że mam takiego samego (ten sam rocznik, silnik, napęd) - tylko szmaragdową perłę i felgi inne :> - to podoba mi się tym bardziej. Oby się dobrze sprawował, mimo "przeszłości"
mrogal Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 A wiec tutaj moje bejbe, 1.8 ADR, 197 tyś [realny przebieg], 4 x poduszka powietrzna, ABS, climatronic, elektryczne szyby, lusterka i bla bla bla. Nie ma zadnych modyfikacji i nigdy nie bedzie no poza maleńka chce przyciemnić wszystkie szyby. Cenie sobie oryginalność auta i dlatego go nie dotykam z powodu ze rzadko kiedy udaje sie zrobić to dobrze, a jak coś robić to tylko dobrze Auto troche z historia.. Mocno bite, poteżny strzał w lewą podłuznice - zrobione, jezdzi nie zostawia 4erech sladów, nie sprawia problemów czesc, mozna zmknac
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 na moje to 97/98 rocznikowo buda jest była wymieniana?? czy same elementy?? daj więcej zdjęć
Vii Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Kolor Podoba mi się. A że mam takiego samego (ten sam rocznik, silnik, napęd) - tylko szmaragdową perłę i felgi inne :> - to podoba mi się tym bardziej. Oby się dobrze sprawował, mimo "przeszłości" Hmm szmaragdowa perła rownież musi wygladać nie zle Dzieki za komentarz.. i miejmy nadzieje ze przeszłość jej rzeczywiscie szybko nie dotknie -makaveli- To jest wersja po 1ym lifcie, na tych lampach poszła z fabryki od grudnia roku 1996 szedł juz lift - to jest auto własnie z grudnia 1996 czyli praktycznie 1997 pozdro
gizmus2006 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Też mi się wydaje, że nie powinieneś mieć takich światełek z tyłu i do tego znaczków Audi na błotnikach. Ale to mało ważne wygląda miło i grunt, że znasz przeszłość autka czego nie mogę powiedzieć o mojej sztuce. Fajny kolorek też miałem taką do wyboru ale padło na wiśniowe AFN i nie żałuje Życzę miłej bez awaryjnej jazdy
vauxhall95 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Rozwiewam watpliwosci-powinien miec :good:.Poduchy wszystkie 4 walniete,za twojej kadencji??
paput Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 A wiec tutaj moje bejbe, 1.8 ADR, 197 tyś [realny przebieg], 4 x poduszka powietrzna, ABS, climatronic, elektryczne szyby, lusterka i bla bla bla. Nie ma zadnych modyfikacji i nigdy nie bedzie no poza maleńka chce przyciemnić wszystkie szyby. Cenie sobie oryginalność auta i dlatego go nie dotykam z powodu ze rzadko kiedy udaje sie zrobić to dobrze, a jak coś robić to tylko dobrze Auto troche z historia.. Mocno bite, poteżny strzał w lewą podłuznice - zrobione, jezdzi nie zostawia 4erech sladów, nie sprawia problemów czesc, mozna zmknac why?
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 -makaveli- To jest wersja po 1ym lifcie, na tych lampach poszła z fabryki od grudnia roku 1996 szedł juz lift - to jest auto własnie z grudnia 1996 czyli praktycznie 1997 pozdro 1 lift był w końcówce 97 ja mam taki i modelowo jest 98 (czyli po 1 lifcie) http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A4 W 1998 roku Audi A4 przeszło pierwszy bardzo delikatny lifting
Armi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Oj, znawcy znawcy W modelu 97 są już zalążki I liftu. Np. zupełnie inne lampy tylne, inny tunel ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem. Model 97 to przejściówka miedzy starym a4 a tym z I liftu.
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem. jakoś ja nie mam znaczka pod kierunkiem,mam inną kiere z chromowanym znaczkiem Audi a nie materiałowym jak w przedlifcie,mam nowe zegary z 260km/h a nie 220km/h (w TDI), nowa gałka zmiany biegów itd...i to nie jest pełen 1-szy lift?? dodatkowo mam pakiet oświetlenie....a jest to 97r znawcy
PABLO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Oj chłopaki... Nie chce znowu wszystkiego pisać jak to było, tak więc miłej lektury => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3899.0 Sorry za OT
Armi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem. jakoś ja nie mam znaczka pod kierunkiem,mam inną kiere z chromowanym znaczkiem Audi a nie materiałowym jak w przedlifcie,mam nowe zegary z 260km/h a nie 220km/h (w TDI), nowa gałka zmiany biegów itd...i to nie jest pełen 1-szy lift?? dodatkowo mam pakiet oświetlenie....a jest to 97r znawcy ALE MASZ MODEL 98 a nie 97 jak założyciel tematu. Rocznik produkcji nie ma żadnego znaczenia, chodzi o MODEL. Tu jak byk jest 97 a u Ciebie 98, nie wiem po co ta dyskusja.
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 spoko kumam o co kaman
Armi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Nie ważne jaki jest rocznik, to nie on jest wyznacznikiem. Samochód może być wyprodukowany w 96 a wyglądać jak te z 97. A te z 97 mogą wyglądać jak po I lifcie. Wszystko zależy od modelu (od połowy 97 szły już auta po I lifcie, modele 98). Założyciel tematu, piszę że ma auto po I lifcie. Nie jest to prawdą, po pierwszym lifcie są auta modelu 98. Tak jak pisałem, model 97 to przejściówka (niektóre elementy I liftu). [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:29_________________________________________________Spoko Znam temat dogłębnie bo nie raz musiałem się wykłucać i udowadniać, że rocznik 97 może wyglądać jak 97 lub jak 98
Vii Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem. jakoś ja nie mam znaczka pod kierunkiem,mam inną kiere z chromowanym znaczkiem Audi a nie materiałowym jak w przedlifcie,mam nowe zegary z 260km/h a nie 220km/h (w TDI), nowa gałka zmiany biegów itd...i to nie jest pełen 1-szy lift?? dodatkowo mam pakiet oświetlenie....a jest to 97r znawcy ALE MASZ MODEL 98 a nie 97 jak założyciel tematu. Rocznik produkcji nie ma żadnego znaczenia, chodzi o MODEL. Tu jak byk jest 97 a u Ciebie 98, nie wiem po co ta dyskusja. Tak jest ! Kolega ma swięta racje.. 98 miały juz halogeny przeciwmgielne fabrycznie, inna kierownice, inny licznik [chocby inne cyferki na zegarku] i lampki otwarcia drzwi gdzieś tam koło nóg zaś model 97 roznił sie od pierwotnej wersji lampami z tyłu, znaczkami audi [jak ktoś wyzej pisał] i na pewno jeszcze jakimiś szczegółami ktorych nie znam.. i tutaj moj bład bo rzeczywiscie zle napisałem z tym pierwszym liftem, naturalnie pierwszy lift to model 98, zwracam honor. vauxhall95 - strzeliła jedna poducha, poducha kierowcy [nie wiem czemu tylko ona - ma to jakieś znaczenie ze własnie dostał w lewa podłuznice?] ale wymieniona dzieki chlopaki za oceny!
PABLO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 naturalnie pierwszy lift to model 98 Kolego I lift był w 97r (dokładnie sierpień)! Weszła między innymi nowa kierownica ze znaczkiem chromowym audi w tym już (zmienili na duży wieloklin 26mm bodajże) , tylne lampy z białym poziomym wstecznym. Reszta gratów doszła w późniejszych miesiącach
Vii Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 naturalnie pierwszy lift to model 98 Kolego I lift był w 97r (dokładnie sierpień)! Weszła między innymi nowa kierownica ze znaczkiem chromowym audi w tym już (zmienili na duży wieloklin 26mm bodajże) , tylne lampy z białym poziomym wstecznym. Reszta gratów doszła w późniejszych miesiącach Naturalnie Pablo ale mi chodzi o to ze to model 98 tak jak pisal kolega armistead tak samo jak niektore 96 wygladaja tak jak 97, kwestia modelu. Tak jak w grudniu 96 szly modele 97, tak samo w sierpniu 97 zaczeły iść modele 98
Rekomendowane odpowiedzi