Buba Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czesc, dopiero zobaczylem ten temat. Fajne masz auto ale chyba gdzies juz takie widzialem. Moglbys sie chociaz wykazac wieksza tworczoscia i pomalowac je na inny kolor niz kolega kamulator... Nie wiem czy mnie pamięć nie myli ale to chyba Nosb pierwszy tak auto pomalował, a koledze kamulator się spodobało i zrobił taką samą... właśnie odwrotnie było:wink:
RalphA4 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 ja mysle ze Nosb wlasnie sie turla po ziemi i zrela lacki ze smiechu
kadafi Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czesc, dopiero zobaczylem ten temat. Fajne masz auto ale chyba gdzies juz takie widzialem. Moglbys sie chociaz wykazac wieksza tworczoscia i pomalowac je na inny kolor niz kolega kamulator... Mlody jestes mistrz nosb ja gdzies widzialem audi moro ale z pikseli i wygladalo zacnie
Chuck Norris Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czesc, dopiero zobaczylem ten temat. Fajne masz auto ale chyba gdzies juz takie widzialem. Moglbys sie chociaz wykazac wieksza tworczoscia i pomalowac je na inny kolor niz kolega kamulator... Nie wiem czy mnie pamięć nie myli ale to chyba Nosb pierwszy tak auto pomalował, a koledze kamulator się spodobało i zrobił taką samą... właśnie odwrotnie było:wink: :polew:
Nosb Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 mlody sE jaja robi a wy lykacie Takie moro z pikseli wlasnie za mna tez smiga ale troche inne bede cos z kumplem myslal jak sie ociepli
Buba Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czy ja dobrze widze ze temat kamusia zniknal?
Fr0styyy. Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 No trudno. btw. Nosb jak sobie poradzisz z kontrolką immo? Bo widzę, że w tych twoich zegarach nowych zamiast kontrolki immo jest kontrolka ciśnienia opon
seves Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Czy ja dobrze widze ze temat kamusia zniknal? faktycznie
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nosb jako mistrz w tym temacie czy w przednie nadkola w cabrio wymiana na rs4 jest bezproblemowa? Wymieniamy tylko nadkola? Pas przedni moze byc z B7 czy musi byc z RS4? Byyde wdzieczny za odpowiedz:wink:
Młody_drog Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Sarkazm Panowie, Sarkazm:facepalm: Kamuś napisał do administracji żeby temat został usunięty:hi:
seves Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Sarkazm Panowie, Sarkazm:facepalm:Kamuś napisał do administracji żeby temat został usunięty:hi: większość z nas zrozumiała
Fr0styyy. Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Sarkazm Panowie, Sarkazm:facepalm:Kamuś napisał do administracji żeby temat został usunięty:hi: większość z nas zrozumiała Widocznie nie wszyscy
pablo_9 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Czy ja dobrze widze ze temat kamusia zniknal? Daniel narozrabiałeś
Nosb Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Biedny kamus pozka nie wytrzymal :-) Słaba psychika Wojtek pas z b7 + front z b7 oczywiscie cabrio i powinno wszystko pasowac (lekkie przyciecie pasa ewentualnie ) W sumie to ogladam te cabrio i ogladam i mieszane uczucia mam czy robic cabrio
RS Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Biedny kamus pozka nie wytrzymal :-) Słaba psychika Co cie nie zabije to cie wzmocni- Dziekuje. Dobranoc.
MARCIN607 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Biedny kamus pozka nie wytrzymal :-) Słaba psychika Wojtek pas z b7 + front z b7 oczywiscie cabrio i powinno wszystko pasowac (lekkie przyciecie pasa ewentualnie ) W sumie to ogladam te cabrio i ogladam i mieszane uczucia mam czy robic cabrio Jedziesz z koxem . Pchaj sedana rób cabrio
adamooo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 przecież on te zegary będzie miał w całości u siebie - więc wszystko będzie poprawnie pokazywać..nawet temp oil będzie
Nosb Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 No wlasnie z ta temp oleju to jeszce nie wiem czy bedzie dzialac. okaze sie
tymonA4 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 E no Daniel w b5 hula to w b7 nie da rady
Rekomendowane odpowiedzi