Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Bedzie rezana rs6 ale nie moja Moja zostaje a wyrezem 6 z przodu co najwyzej ale całe body ? C5 czy C6 ?
Nosb Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dokladnie : poki co mam co robic na kryzys nie narzekam Ragus full body C6 Zobaczymy co z tego wyjdzie.
OnasiS Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ziom to poka jakieś zdjecia....bo nuda zalatuje w zimie
Gracjan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie ma co nowego pokazywać pewnie, auto zimuje pod kocem
OnasiS Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 albo rozebrał na części i trzyma na balkonie jak 2CV
Nosb Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Hmm... Nie jezdzilem nia juz kawalek : troche posypalo a na niej letnie Kupilem jej blaszak i wstawilem Stoi i czeka na lepsze czasy Z modow planuje zmienic kierownice niedlugo
cool506 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mysle ciagle mysle... Ale co obwale wszystko we flok od deski w gore? Dol to sie pomaluje na nowo i zmieni wykladzine wiec to nie problem... Niby wszystko mozna kupic ale nie wladuje w to kupe kasy tym bardziej ze to jasne mi stosunkowo sie widzi Dziura jest ok. Pytaja sie ludzie co to ? A ja "Schowek" odświerzam takiego kotleta, bo ktoś mi pofarbował tył podłokietnika i chciałbym ten plastik pomalowac, robiłęś juz to kiedyś ?? skad brałęś nr farby do plastików??
Nosb Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 jedz do mieszalni z plastikiem i niech ci wymysla taka farbe miala byc sama kiera a przywloklem czarne fotele sline z b6 w full wypasie tjz elektrycznie regulowane , grzane i z poduchami Stan fajny + na pewno beda lepiej pasowaly niz moje bezowce Recaro raz ze nie ma na allegro a dwa ze nie starczylo by siana teraz wiec odloze ja na pozniejsze plany . Teraz z sline wnetrze nie bedzie mnie denerwowac Jutro jakies foto.
seba1-2 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 tak myślę i myślę i już wiem, to co masz to jest CHOROBA :kox: hehe[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 21:44_________________________________________________CHOROBA umysłu
Łukasz 23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 To jest zapał i chęci do pracy przy aucie żeby było nie tuzinkowe i jedyne takie
kasku22 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 eh, zazdroszcze nowych stolkow tych dzisiejszych???
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 No przeciez nie sline-ow Sline byly w niedziele a wczoraj byl wtorek duuuzo sie zmienilo Bo jakby ktos nie wiedzial na montaz czekaja stolki z RS4 ( ale nie jarac sie nie te z boeinga ) Puma przymale te podciecia na moj sprzęt :polew:
P-U-M-A Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 No przeciez nie sline-ow Sline byly w niedziele a wczoraj byl wtorek duuuzo sie zmienilo Bo jakby ktos nie wiedzial na montaz czekaja stolki z RS4 ( ale nie jarac sie nie te z boeinga ) Puma przymale te podciecia na moj sprzęt :polew: :polew:
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 No ok lekki update na szybko : Lakierek w sloneczku na ujeb$%ym aucie ( na zywca lepiej wyglada na foto jakas taka straszna landyrna tak czy srak mi sie podoba . on prezentuje sie w zaleznosci od swiatla , sloneczko nisko to i kolor zoltawy : Raczki w skorce i wylozenia w alcantarce : Zimowa przeczekalnia : i na szybko łachudry ktore sprawily ze w swieta nie poszaleje $$ ;( Wymagaja pieszczot i wyglaskania ale beda spoko Filmik z lakierkiem w roli glownej ( psy d*pami szczekają oczywiscie ) : :hi:
Rekomendowane odpowiedzi