Nosb Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam sprzeglo z RS4 uzywane To mnie przytrzymalo z wlozeniem skrzyni na silnik i do auta bo zanim zalozylem skrzynie na silnik zerknalem na moje ktore okazalo sie totalnym zwegleniem Do tego na piatek powinienem miec nowa poduche + wzmocnienie od siemianka + lape skrzyni. Mysle ze w sobote smiało przymierze silnik i wstepnie przerobie DP na "deczko" wieksze A jutro tzn dzisiaj wepchne france na garaz i poskladam silnik ze skrzynia
David Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no dzialaj dzialaj bo jeszcze ze 3-4 miesiace i sezon sie zaczyna wogole gdzies Ty sie naumial swapy robic? jestes w moim wieku a se silniki przekladasz :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Haha a jakos tak wyszlo Moj pierwszy swap to byl z 1,3 na 2,0 gsi w kadecie chyba z 6-7 lat temu Dzialam dzialam Nic nie pisze ale cos tam sie robi Najgorzej z tym tylem raz ze roboty a dwa ze koszta duze Tzn nadkola tylnie
Młody_drog Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 zachorował od tego forum, nikomu to forum na dobrze nie wpływa :D U mnie tak wpływa, że cały czas kasy brak
David Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no gdzies juz pisales ze duze koszta tych nadkoli...no ale ile zaoszczedzisz w porownaniu jakbys mial to komus zlecic albo kupic RS4
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no gdzies juz pisales ze duze koszta tych nadkoli...no ale ile zaoszczedzisz w porownaniu jakbys mial to komus zlecic albo kupic RS4 Ze 100tys
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Haha a jakos tak wyszlo Moj pierwszy swap to byl z 1,3 na 2,0 gsi w kadecie chyba z 6-7 lat temu Dzialam dzialam Nic nie pisze ale cos tam sie robi Najgorzej z tym tylem raz ze roboty a dwa ze koszta duze Tzn nadkola tylnie nosb pisze jaki to on biedny, że kasy nie ma że mieszka na wsi a rs4 b6 będzie jeździł.. prawie jak ta Paulina z tap madyl
Zaleczeq Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Haha a jakos tak wyszlo Moj pierwszy swap to byl z 1,3 na 2,0 gsi w kadecie chyba z 6-7 lat temu Dzialam dzialam Nic nie pisze ale cos tam sie robi Najgorzej z tym tylem raz ze roboty a dwa ze koszta duze Tzn nadkola tylnie nosb pisze jaki to on biedny, że kasy nie ma że mieszka na wsi a rs4 b6 będzie jeździł.. prawie jak ta Paulina z tap madyl :polew: :polew: i pozniej Nosb bedzie mowił ze jest w Mediolanie Jak nosb reza to w garazu leci ten kawałek
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 adamo nie bede sie tlumaczyl Ci co znaja wiedza jak jest Jeden pali fajki i cpa a ja mam inny nalog
nowal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 plany piękne, napewno bede sledził projekt
Remik-A4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 adamo nie bede sie tlumaczyl Ci co znaja wiedza jak jest Jeden pali fajki i cpa a ja mam inny nalog dajcie spokoj... skromny chlopak jest i tyle za***isty rez sie szykuje i dobrze Nosb, ze masz tylko jeden nalog co niektorzy maja ich zdecydowanie wiecej $$$ ps. jaki kolor jest ???
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie jestem do konca zdecydowany ale szalu nie bedzie i niejeden powie ze po co ta zmiana Czarny nie bedzie bo za duzo czarnych + gina ksztalty auta
Wandej Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chwilke ale skreslilem go ja bym wszystkie audice na nogaro pomalował
Rekomendowane odpowiedzi