Tomeks Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie zabral nie odzywa sie do mnie chyba sie pogniewal a ile tam trzeba dopłacić? ...bo może sie okazac że to ja miałem odebrać,to bym wpadł,dopłacił i odjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quidy Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Może może:) Wiesz Nosb jest problem, kupiłem 911 na handel i powiem Ci, że nie ona chce tu zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nosb daj na forum bo niektórzy leją na Fejsa ciepłym moczem i nie widzieli fotek nowego paździerza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nosb daj na forum bo niektórzy leją na Fejsa ciepłym moczem :yes2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nosb daj na forum bo niektórzy leją na Fejsa ciepłym moczem i nie widzieli fotek nowego paździerza... Właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nosb daj na forum bo niektórzy leją na Fejsa ciepłym moczem i nie widzieli fotek nowego paździerza... Ooo to tooo szefie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 O to widzę że nie tylko ja mam alergię na portale społecznościowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 O to widzę że nie tylko ja mam alergię na portale społecznościowe... A co tam ma być ciekawego ? mam nową bluzkę (i jadą z kosem lubię to ) żeby jeszcze był koks . ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Niech da cyce gołe to ja dam "Uwielbiam to i rozwali FB" ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Powinien być portal dla ludzi (z Dużą klasą ) redd cyc book tam możemy zostać adminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.bary Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 to ja zaraz wkleję jak ten Czesiek nie chce wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 to ja zaraz wkleję jak ten Czesiek nie chce wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No i ? co z tymi fotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Prawdziwe spyphoto Nieźle się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ooo yebany 2.7 wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 no ciekawe co to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Poki co zostala rozebrana i czeka na przyplyw gotowki i czasu . co bedzie dalej czas pokaze Nie marudzic tu zbytnio to temat o bialasie starym Jakos niedlugo go skoncze to wrzuce fotki i opis jak skonczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jeba..ny. To dopiero będzie Białas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 amerykaniec:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Sentyment do białego został to i do 2.7 BiT pewnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi