Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam pojecia jak wyjdzie z $ i czasem i wszystkim. Mam nadzieje ze sie w wakacje troche pojezdzi :mysli:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba 2012 :polew: bierz sie do roboty :decayed:

Opublikowano

Remik jesteś rezacz ale coś żle znosisz jak ktoś ma inne zdanie niż Ty i bardzo wciskasz swoje racje

end Ot

Marcin ja proponuje przeciez :> nie zmuszam :wink4:

kazdy ma jakies wizje, ktorymi sie dzieli za forum

a Daniel wybierze sobie wlasna...

... wstaw 26 " :polew:

audirs4whitelips.jpg

takie ale 20" 9 - 9.5J wiekszy rant :decayed: w bialej RS4 B7 na szosie to by byl :kox: - moim zdaniem

chrom rant tez sie szeroko kreci :naughty:

Choc nie wszystkim odpowiada i zdaje sobie z tego sprawe :hi:

Opublikowano

Remik-A4

puzny
:kox:
Opublikowano

Remik jesteś rezacz ale coś żle znosisz jak ktoś ma inne zdanie niż Ty i bardzo wciskasz swoje racje

end Ot

Marcin ja proponuje przeciez :> nie zmuszam :wink4:

:good:
Opublikowano

te fele w tym q7 to jakas wiocha masakryczna turecko murzynski amerykansko tuning w dodatku szpetny

widzialem hammera na czyms podobnmy 32 cale i slicki opony wygladalo to jak by ktos do auta kola z karocy 300letniej zalozyl a i jeszcze chromowane no ale jechal bambo wiec to nie dziwne :))

Opublikowano

te fele w tym q7 to jakas wiocha masakryczna turecko murzynski amerykansko tuning w dodatku szpetny

rzecz gustu :gwizdanie: 26" troche duzo :decayed: ale przy takim nadkolu to tylko 22" 24" bo reszta jest za mala :polew: stylistycznie ( moim zdaniem :wink4: )

no chyba ze zrobic z Q7 offroad i jezdzic na balonach :sick3::polew: :polew: :polew:

32" to zdecydowanie przesada i zgadzam sie, ze idiotycznie wyglada bo tez takie widzialem :wink4: ale Hammer z 24-26" wyglada idealnie :gwizdanie:

Co do tych rantow to jest wiele bdb. firm tuningowych, ktore zakladaja wlasnie takie kapcie ( z rantem ) do swoich resorakow :decayed:

np. Hamman :notworthy: :notworthy: :notworthy:

http://www.google.com/images?um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&biw=1920&bih=887&tbs=isch%3A1&sa=1&q=hamman+tuning&aq=f&aqi=&aql=&oq=

Mnie to bardzooo odpowiada :wink4:

ciul w te kola :gwizdanie:

Daniel jak tam silnik ?

Opublikowano

Zrzucilem go z paleciaka bo mi byl potrzebny :polew:

Opublikowano

jest progres jest progres :good::polew:

Opublikowano

jest progres jest progres :good::polew:

no to teraz już z górki :decayed:

Opublikowano

I'm blue :)

p1000247.th.jpg

p1000245z.th.jpg

p1000246.th.jpg

Opublikowano

Sqadaj toto wreszcie :decayed:

Opublikowano

Dawid ale wk***iajacy ten twoj avatar :shocked:

Niedlugo....

Opublikowano

ot:

dawid,ja widziałem inna wersję z tym borsukiem,-tylko tam kręcił wiatrak c**jem. :decayed:

girdance3gb1leqt8.gifgirdance3gb1leqt8.gifgirdance3gb1leqt8.gifgirdance3gb1leqt8.gifgirdance3gb1leqt8.gifgirdance3gb1leqt8.gifgirdance3gb1leqt8.gif

Opublikowano

Zaraz zrobie update tyklo zjem i sie wyczyszcze :tongue4::naughty::kox:

Opublikowano

no to dawaj..najpierw wyślij do mnie zrobię selekcję..

Opublikowano

Pozwalam sobie tutaj napisać, żeby dostawać update tematu. 1.5 godziny temu znalazłem i moja reakcja jest taka: :shocked::kox::slina:

Chcę już widzieć finał, no i nagraj filmik 0-100 i 0-200 oczywiście. ;D Powodzenia i świetnie Ci to idzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...