Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:naughty: nie no spoko jakos ogarne :rolleyes:

Lampy pewnie tak ale nie teraz na pewno :)

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i tak w miare Ci to idzie, ćwiary sie wkoncu znajdą, w tym czasie mozesz konczyc inne sprawy, sprawiedliwosc Cie dopadnie i ćwiary wpadna w dobrej $ tak jak silniczek :kox: kwestja czasu..

Opublikowano

Piejdoje ide do aso... Tylko dociulam brakującą kase :disgust:

Opublikowano

6-7 k :wallbash: Tzn same blaszyska potrzebne do tylu , bez klapy , lamp itp... Dupe (ale tez gola ) mialem miec za 3,5 wiec roznica lekka byla :thumbdown:

Opublikowano

siet... troche kasy jest, ale biorac pod uwage efekt koncowy i wartosc po "liftingu" ;) ja bym jeszcze troche poczekał, rynek ogromny a jeszce masz pare spraw do ogarniecia.....[br]Dopisany: 10 Maj 2011, 23:54_________________________________________________chociarz tak teraz pomyslałem, sam cierpliwy nie jestem , szukałem dokładki s - line b6 avant na dwie rury, nie dosc ze ciezko znalezc to jak sie znalazła to cena szok, wkoncu u dudojca zamowiłem ori , i wyszło 680, i przynajmniej była satysfakcja, ale jednak to małą roznica 700 -1000 a 3500 - 7000. Tylko ze w moim przypadku wartosc auta dla potencjalnego klijenta mało wzrosła a u Ciebie rs4 z dnia na dzien nie tanieje......

Opublikowano

6-7 k :wallbash: Tzn same blaszyska potrzebne do tylu , bez klapy , lamp itp... Dupe (ale tez gola ) mialem miec za 3,5 wiec roznica lekka byla :thumbdown:

ku..wa ile ???? no Gościu toś se projekt ujeba....ł :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

nie do slupka zeby bylo gdzie przylepic i wyszpachlowac... nie chce takiej rzezby :thumbdown:

No co zrobic :) Jak sie zaczelo to trzeba skonczyc. :wallbash:

Opublikowano

nie do slupka zeby bylo gdzie przylepic i wyszpachlowac... nie chce takiej rzezby :thumbdown:

No co zrobic :) Jak sie zaczelo to trzeba skonczyc. :wallbash:

zawsze możesz poszerzyć tył szpachlą... albo zaszczepić tył od B5 :bag: :bag: :bag::polew:

Opublikowano

ku..wa ile ???? no Gościu toś se projekt ujeba....ł :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ceny maja grube rs5 b5 tyl 11,5k,rs4 sedan b7 6-7 k pln,ciekawe ile cwiary avanta w rs4 b7 kosztuja

Opublikowano

w aso to samo avant i sedan. Plus taki ze do avanta wiecej tego : juz jakis czas temu wydzwonilem dupe z avanta a i na allegro nawet stoja cwiary :)

swoja droga to jest kurfa chore zeby za kawalek wytloczonej blachy naliczac ponad 2 k pln...

Jak bede zmuszony to kupic to bede sie staral zrobic forme i niech mnie aso w kutasa pocaluje potem :kox::polew:

Opublikowano

nosb dawaj to gosciowi ze szpachla urodzonemu w ręku i i tak nikt tego nie rozpozna! ja osobiscie takiego znam :) rozumiem ze musi być qualitnie, ale bez przesady 7k zł wg mnie gra nie warta swieczki, za taką kasę. f*ck ASO w tej kwestii, to moje zdanie.

Opublikowano

Sek w tym ze w b5 mialem sporo rzezby ciagle to pekalo i mnie wkur$%alo ... nie chce rzezby... gdybym dopuszczal to bym juz dawno zamowil te laminaty ( i szpchlowal i malowal co kilka miesiecy :/ ) ...

Akt desperacji : http://allegro.pl/kupie-tylne-blotniki-cwiartki-audi-rs4-b7-sedan-i1612742996.html :D

Ktos wie jak mozna normalnie zamiescic ogloszenie kupie ? bo to pewnie zaraz wypieprzą :decayed:

Do konca maja szukam : nie znajda sie maszeruje do aso :thumbdown:

Opublikowano

ogarnij sobie srodek auta i całą resztę co tam Ci jeszcze zostało- aso zostaw sobie na sam koniec koniec.

Opublikowano

Ruszyło coś w temacie?? tak przy okazji nosb.... mogłeś zamówić sobie to http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-A4-06-08-07-Body-Kit-Duraflex-RS4-Widebody-/270667595657?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f050bbf89

troche kosztuje ale jest tam większość tego co ci potrzeba:

Kompletny przód - błotniki , maska ,zderzak przedni

Tył - Błotniki , zderzak, klapa bagażnika.

Jedyne co by ci wtedy brakowało to trochę tylnej karoserii na lampy i zamykanie bagażnika ale może by szło coś poskładać z dupki B7:)

Pokombinuj coś bo napewno idzie

Ja będę kupował tamten komplecik ,ale dopiero jak z roboty wrócę bo za granice wyjeżdżam więc przy mojej b6 się narazie nie pobawie .

Opublikowano

plus przesyłka i wyjdzie drożej niż w aso pewnie-cła itp

Opublikowano

tego typu aftermarketowe kity zawsze mają jeden wielki minus - ich spasowanie zazwyczaj jest straszne :decayed:

Opublikowano

tego typu aftermarketowe kity zawsze mają jeden wielki minus - ich spasowanie zazwyczaj jest straszne :decayed:

powiem więcej, praktycznie nie istnieje :gwizdanie:

ostatnio zakładałem zderzak tylny to z jednej strony we dwóch naciagaliśmy zeby przykręcic i spasowac a z drugiej i tak centymetr odstawał i nie ma możliwości nic zrobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...