Opublikowano 1 Listopada 201015 l Witam, muszę wymienić świece żarowe. Jakiej marki świece są najlepsze do silników diesla (AHU) ?
Opublikowano 1 Listopada 201015 l Oryginały to bodajże BERU, godne polecenia BOSCH. Nie kupuj żadnych tanich zamienników, bo szkoda pieniędzy
Opublikowano 1 Listopada 201015 l Autor Oryginały to bodajże BERU, godne polecenia BOSCH. Nie kupuj żadnych tanich zamienników, bo szkoda pieniędzy Świece będę kupował u TOM77 ( jak zresztą prawie wszystko do auta) tylko chcę właśnie poznać wasze opinie, które świece wziąć.
Opublikowano 3 Listopada 201015 l równy rok temu założyłem BERU, rok minął i nadal wszystkie dobre pamiętam że jak szukałem ngk i inne wynalazki odradzali, polecali wyłącznie beru i bosch, tylko jest jeden warunek, nie daj się naciąć na podróby, różnicę widać gołym okiem, nadruk, połysk itp do podgrzewania cieczy chłodzącej założyłem denso, myślę że firma też warta uwagi
Opublikowano 3 Listopada 201015 l zdecydowanie Beru :good: :good: kiedyś jezdziłem na takich 10 lat jednym autem
Opublikowano 6 Listopada 201015 l beru.mam rok i jestem zadowolony. stare juz nie grzały a z tymi to nie straszne żadne mrozy
Opublikowano 6 Listopada 201015 l Dziś wymieniliśmy komplet w moim AVF`ie na BERU. NGK odradzam. Po zdemontowaniu starych okazało się, że dwie z nich miały pęknięte elementy grzewcze! Świeczki były wymieniane w styczniu 2008.
Opublikowano 7 Listopada 201015 l U mnie Beru wytrzymały 2 sezony i wg elektryka nadal grzeją lepiej niż u brata 1 sezonowe iskry:D nie grzeją na 100% więc wymiana na nowe BERU u TOM77 oczywiście:)
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Beru na allegro 100 zł z przesyłką u tomka może taniej albo ta sama cena
Opublikowano 7 Listopada 201015 l beru na 1 miejscu , 2 miejsce bosch a reszta się nie nadaje raczej ngk dobre ale zapłonowe do vectry w gazie . W tamtym roku wymieniłem na beru i wszystko ok polecam
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Ja będę polecał NGK, mam je u siebie i już od dwóch lat przed sezonem sprawdzam czy działają .... żadna nie che się spalić. Ten sezon będzie trzeci, póki co wszystkie są O.K. . Stanowczo odradzam ISKRĘ, rekordzistka wytrzymała niecały miesiąc, upaliła się tak, że można było wyjąć gwintowaną końcówkę do przykręcenia kabla bez demontażu świecy... no cóż za cenę 10 zł / szt. nie można mieć czegoś dobrego .
Opublikowano 9 Listopada 201015 l Ja będę polecał NGK, mam je u siebie i już od dwóch lat przed sezonem sprawdzam czy działają .... żadna nie che się spalić. Ten sezon będzie trzeci, póki co wszystkie są O.K. . Stanowczo odradzam ISKRĘ, rekordzistka wytrzymała niecały miesiąc, upaliła się tak, że można było wyjąć gwintowaną końcówkę do przykręcenia kabla bez demontażu świecy... no cóż za cenę 10 zł / szt. nie można mieć czegoś dobrego . To chyba piszesz o świecach od podgrzewania płynu... W AHU świece żarowe masz na fajki.. nie mają gwintu.
Opublikowano 9 Listopada 201015 l Witam, muszę wymienić świece żarowe. Jakiej marki świece są najlepsze do silników diesla (AHU) ? Beru polecam 3 sezony zimowe i wszystkie sprawne nadal
Opublikowano 9 Listopada 201015 l Kolego Spetsnaz świece ISKRY siedziały w skodzie felicji, sorki wcześniej nie napisałem o jakie autko chodzi.
Opublikowano 10 Listopada 201015 l Autor No więc kupione Beru od TOM77 po 26zł. No i do tego przepływomierz ;(