igore36 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Tez bym zmienil kilka rzeczy i zmieniam zrobilem polerke, doszla dokladka na przod od Leona Cupry, obrysowki ala USA, dywany, hamulce, plyny najwyzszej jakosci. Przy najblizej okazji wywale te felgi, podobaja mi sie Rh Turbo w 19", ale ladne 18" tez moga byc, na dniach dojdzie gwint, bo uszkodzilem zawieche. Jak sie wyrobie to na przyszly sezon planuje zalozyc turbo k04 rs6, big FMIC, wstryki, pompe, mocne sprzeglo, zeby wycisnac z niej 400-450km
jozek726 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Tez bym zmienil kilka rzeczy i zmieniam zrobilem polerke, doszla dokladka na przod od Leona Cupry, obrysowki ala USA, dywany, hamulce, plyny najwyzszej jakosci. Przy najblizej okazji wywale te felgi, podobaja mi sie Rh Turbo w 19", ale ladne 18" tez moga byc, na dniach dojdzie gwint, bo uszkodzilem zawieche. Jak sie wyrobie to na przyszly sezon planuje zalozyc turbo k04 rs6, big FMIC, wstryki, pompe, mocne sprzeglo, zeby wycisnac z niej 400-450km plany ambitne zobaczymy jak z realizacja
michu93 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 rh turbo to już oklepana felga. poszukaj czegoś rasowego i chciałbym zobaczyć te obrysów ala usa..
moskal Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 bardzo ładna sztuka jak chcesz szybko jeździć to wal w 18" Plany do do mocy standardowe , bedzie fajny sleeper , a jak sie depnie to ogień z dópy
pawloss_rg Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 piękna,fotele kosmos.. kolorek śliczny.
Buba Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 nie chcesz sie zamienic na czarne recaro? Fura dlugo stala na allegro ale widze ze kazda dobra sztuka znajdzie nabywce :>
majkel_majki Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Auto ogólnie ładne, ale jeżeli kręcisz filmy dla publiki to proponowałbym zlikwidować tą fontanienkę od płynu i zatankować bo przypał o suchym baku jeździć
igore36 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 na Recaro napewno sie nie zamienie, bialy srodek jest konkretny, płyn do spryskow zalany, a rezerwa byla bo to sluzy przyspieszeniu hehehehe
kaju Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Rozwodzę się z żoną i padam na kolana przed tym cudem...
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 na Recaro napewno sie nie zamienie, bialy srodek jest konkretny, płyn do spryskow zalany, a rezerwa byla bo to sluzy przyspieszeniu hehehehe brzydko sie komponuje ze srebrnym, musisz kontrast zrobic i wrzucic czarne [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 20:33_________________________________________________pochwal sie
igore36 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 pochwal sie :naughty Czym mam sie chwalic?
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 pochwal sie :naughty Czym mam sie chwalic? czytalem o twojej przygodzie ostatnio
igore36 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 nie takie ostatnio latalem sobie bokiem i niefortunnie przy dosc duzej predkosci uderzylem w kraweznik wszystko juz rozebrane, czekam na czesci i bede skladal, amor jest wygiety, wiec moze wleci gwint, felga pekla, wiec beda inne wieksze i ladniejsze
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jaki gwint planujesz założyć? bo szczerze to sam szukam i nie ma nic ciekawego
igore36 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 jaki gwint planujesz założyć? bo szczerze to sam szukam i nie ma nic ciekawego No do quattro ciezko o gwint w dobrych pieniadzach, na allegro jest jakis uzywany skladak, ale ma peknieta sprezyne, nie wiadomo jaki stan i za ta cene mozna miec nowego tatechnixa...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 właśnie, pęknięta sprężyna patrzyłem po nim ale nie wart swojej ceny ta technix... poczytaj opinie a Ci się odechce, przy wilgoci popiskują amory/sprężyny z tyłu i bądź tu mądry co kupić czytałem ostatnio o AP i ludzie chwalą, jeździ tego trochę w eSkach i nikt nie narzeka, tylko że nowy kosztuje 2400 zł
Rekomendowane odpowiedzi