1kosiara1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam Jako iz juz troche czasu jestem na forum,nie wypada pasozytowac to pokaze moja audiczke. Ogolnie mam ja od ponad roku. Wczesniej mialem Renault Megane Coupe 1 (polecam) i Honde Prelude Vgen (Nie polecam). Mialo byc e46 poliftowe 2.0d lub A4 i wyszlo a4 Silnik 1.9 TDI AWX 130 km. Nalatane 176000 Wyposazenie raczej standardowe: -6 poduszek -Climatronic -Pakiet chrom -Wspomaganie -Halogeny -Elektryka przodu i lusterek -ABS,ESP -Skrzynia 5 W tym momencie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy. Zalezalo mi bardziej zeby auto bylo w idealnym stanie niz na wypasie:) Modyfikacje -Ciemne szybki przod i tyl -ALu 18 Momo+oponki Good Year 225/40/18 Wiecej nie pamietam,bo z braku kasy na mody wole dolozyc kase zeby autko mialo wszystko idealnie,dlatego zawias,silnik,lakier itp.itd.sa naprawde super,zawsze czysto i wszystko na miejscu:) Pare fotek jest przed modami i pare po,foto srodak doloze wkrotce. Moze niektorzy kojarza autko,bo w zeszlym roku startowalo do kalendarza. Planowane mody: -Gleba,Gleba i jeszcze raz Gleba -Pelny Fis -Skora z s-line b7 -Zderzak przod,listwy i lotka s-line -dwororka z nowym zderzakiem tyl -Byc moze Navi -I jeszcze pare bajerkow sie nazbiera Zapraszam do ogladania i komentowania,mam nadzieje ze sie podoba
MAGIC87 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Pierwsze co to pytanie. Dlaczego taka koza? + za ciemne szyby po całosci a nie tylko tył powodzenia w uzytkowaniu
1kosiara1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Wlasnie nie dopisalem,ale gleba to jest najblizszy mod,bo jednak jest za wysoka :/
kadafi Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 autko fajne ale gleba s-line 1be musi byc co najmniej
niekrasz Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 fela rzadko spotykana, ale pasuje
1kosiara1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nie chcialem teog co maja wszyscy,chociaz chwile mialem MAM8 [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________Witam,mala aktualizacja watku:) Doszedl mi do modow nowy grill ms-design,do tego wycialem katalizator-naprawde polecam wyciecie.. Niedlugo wpadnie gleba i nowy zderzaczek przod,zastanawiam sie nad ms-designem,lub s-linem... [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________Witam,mala aktualizacja watku:) Doszedl mi do modow nowy grill ms-design,do tego wycialem katalizator-naprawde polecam wyciecie.. Niedlugo wpadnie gleba i nowy zderzaczek przod,zastanawiam sie nad ms-designem,lub s-linem...
andr3i Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Niedlugo wpadnie gleba i nowy zderzaczek przod,zastanawiam sie nad ms-designem,lub s-linem... zdecydowanie S line no i przy tym wez zmien na ori grill bo ten nie pasuje cyknij fotke wnetrza
1kosiara1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wlasnie chcialbym zeby ktos jeszcze wypowiedzial sie nt.tego grilla,bo mi sie naprawde podoba..nie spotkalem sie jeszcze z opinia zeby nie pasowal.. Wnetrze pokaze wkrotce,musze kupic nowy uchwyt na kubek,urwany jest i nie ma sie czym zbytnio chwalic..
Gik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 bez pasującego dołu to wygląda tak bez smaku Ale nie najgorzej Przed Tobą sporo pracy.
1kosiara1 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Maly update W ostatnim czasie mocno doinwestowalem autko na warsztat poszlo zaiweszenie przod,lozyska,standardowo filtry i olej,nowe opony na przodzie Micheliny 225/40/18 natomiast tyl Bridgestone Potenza 225/40/18. DO audi doszla wkoncu gleba... Sprezynki H&R -40mm przod,natomiast z tylem mechanik ma sie pobawic jeszcze jutro,bo rzekomo nie mial czasu,a jest troche za wysoko,dodatkowo z tylu zderzaczek z dokladka na 2 koncowki,dzis wlasnie wspawalem wydech od 2,5 TDI,jeszcze musze koncoweczki zakupic i doloze kolejne zdjecia Dodam jeszcze ze za ok.2 tygodnie zakladam dokladeczke S-line do przodu.
Artur82 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 ładnie ale z tyłem cos zrob koniecznie...gdzie kupiłes ten przedni grilek ??
1kosiara1 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Tył nadal czeka na obnizenie...ciezko z czasem jest :/ Grill kupilem na allegro,tak jakos sie trafil,koles mial je 3 o ile dobrze pamietam,nawet dodalem do ciekawych aukcji na allegro. 2 rurka zostala zakonczona,weszly koncowki ulterowski o srednicy 100mm balem sie ze beda troszke za duze,ale jednak ladnie sie wkomponowaly Do tego maly sticker-tuning. Zapraszam do ogladania i komentowania,pozdrawiam!
?uki1984 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 A co d*pa tak wysoko stoi?? Jakieś foty środka
tomekhxc Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 mnie sie tam ten twoj grill podoba bardzo fajny moze go na czarno opendzluj to bedzie fajniej wygladal i dolny tak samo a i bardzo fajna felga pasuje do tego koloru auta dobra robota
?uki1984 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 No fela pierwsza klasa sam bym taką chciał
1kosiara1 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 O pupie juz pisalem,w najblizszym czasie pojdzie w dol Co do grilla,narazie zostaje tak jak jest,w domu juz czeka dokladka s-line i zobacze jak sie bdzie komponowalo z grillami od niej Felgi to w sumie troche szczescia mialem,na allegro je kupilem nowe Ale w po zimie zastanawiam sie nad czyms wiekszym...
?uki1984 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Felgi to w sumie troche szczescia mialem,na allegro je kupilem nowe Ale w po zimie zastanawiam sie nad czyms wiekszym... Jakbyś sprzedawał to daj cynk
1kosiara1 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jak juz koledze wyzej napisalem na PW felgi ida pod mlotek Tak wiec zapraszam Niedlugo aktualizacja tematu,doszla dokladka S-line przod,jeszcze ogarne krtatki i wkleje zdjecia. Obecnie audi jezdzi na zimowym setupie, 195/65/r15 jest nisko,nawet bardzo Dokladka i gleba robia swoje
Rekomendowane odpowiedzi