mystic.pl Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Ładniutka B6 może gdzieś Cię przylookam na światłach w Sz-nie No i zadbana in side
Madoń Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 Ładniutka B6 może gdzieś Cię przylookam na światłach w Sz-nie No i zadbana in side na pewno będzie okazja na jakimś spocie
David Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kolejna b6 w Szczecinie coraz wiecej ich fajny kolor Ty ja malowales cala? koniecznie czarne fele do tego i np czarny dach troche szkoda ze trumniak(avant)
Madoń Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 kolejna b6 w Szczecinie coraz wiecej ich fajny kolor Ty ja malowales cala? koniecznie czarne fele do tego i np czarny dach troche szkoda ze trumniak(avant) Nie, nie malowałem jej całej, tylko poszczególne elementy, które miały jakieś tam defekty Felgi może w przyszłości będą inne, ale jeżeli czarne to muszą być przynajmniej 17, 18' żeby nie zniknęły na aucie mi by było bardziej szkoda, gdyby to nie był avant ale są gusta i guściki
kadafi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 prze kozak :kox: Biale wymiata a reszta co z tym zrobisz to juz twoja sprawa,gdybym mial biale audi to by byl czarny dach+gleba+wieksza fela(grafit)+s-line ale nie koniecznie z dobra gleba bez s-lina tez kox :kox:
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie ma co - białe naprawdę mają swój urok. Szczerze powiedziawszy podoba mi się nawet kontrast nie pomalowanych dokładek Biały i srebrny to chyba jedyne odcienie lakieru w których da się tolerować taki zabieg Z drugiej strony jeśli będziesz chciał kiedyś zrobić lift bodykitu, niższe zawieszenie i felunek 18"/19" - nie obejdzie się bez malowania (wtedy już nie będzie tak ładnie pasować). Daj sobie spokój z czarnymi felami - jest mania na to a prawda jest taka, że koło w tym odcieniu zginie (z daleka wygląda to jakbyś na mega stalówkach śmigał). Skoro dużo jeździsz, 18" czy 19" i jakaś niższa zawieszka nie są dla Ciebie. Ewentualnie możesz przywalić springi 1BE/1BV na obecne amory aby lekko obniżyć auto (dalej bym się nie posuwał). Może z uwagi na użytkowy charakter auta lepiej zastanowić się nad modami poprawiającymi komfort podróży? RNS-E, lusterko z funkcją przeciwoślepieniową, kierownica wielofunkcyjna? Pozdrawiam i życzę bezawaryjnego użytkowania
David Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Powiem Ci Bartek ze mam czarne 19 ale te kolo jakies male sie wydaje jak fele byly w chromie to wygladaly na ogromne dlatego mysle zeby teraz walnac je na bialo a co do fury Madonia to 18 na Szczecin to max
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Dave ale dlaczego zaraz chrom - standardowy lakier "extra silver" i pasuje
Madoń Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Skoro dużo jeździsz, 18" czy 19" i jakaś niższa zawieszka nie są dla Ciebie. Ewentualnie możesz przywalić springi 1BE/1BV na obecne amory aby lekko obniżyć auto (dalej bym się nie posuwał). Może z uwagi na użytkowy charakter auta lepiej zastanowić się nad modami poprawiającymi komfort podróży? RNS-E, lusterko z funkcją przeciwoślepieniową, kierownica wielofunkcyjna? Pozdrawiam i życzę bezawaryjnego użytkowania no właśnie mam w planach RNS-E a zawieszka 1BE już siedzi odkąd kupiłem Audiczkę dzięki za pozytywne komentarze
Bart-S Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 no właśnie mam w planach RNS-E a zawieszka 1BE już siedzi odkąd kupiłem Audiczkę Rzeczywiście, nie przyjrzałem się zdjęciom a sugerowany komentarzami kolegów przyjąłem, że masz 1BA :doh1: W każdym bądź razie - ze względu na komfort, niżej już nie schodź
Wąski Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Biały bardzo ładne autko zazdroszczę Ci
KACPER1_2005 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Bardzo ładna, biała :oklaski: bardzo misię podoba poza czarną oczywiście no i avant Gratuluję i życzę bezawaryjnego użytkowania.
mikolaj85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Gratuluje, fajne białe autko Ja osobiscie bym sie więcej ne odważył na biały Miałem białego Passata jak czysty to śliczny tylko że czysty był tylko dzień po myciu ja bym więcej chromu dodał biały z chromami ładnie sie komponuje
badboy Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Gratuluje, fajne białe autko Ja osobiscie bym sie więcej ne odważył na biały Miałem białego Passata jak czysty to śliczny tylko że czysty był tylko dzień po myciu ja bym więcej chromu dodał biały z chromami ładnie sie komponuje co Ty gadasz nie ma jak black&white madafaka
MAGIC87 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ja bym więcej chromu dodał biały z chromami ładnie sie komponuje rolleyes :bicz: co Ty gadasz nie ma jak black&white madafaka kox tak jak kolega napisał a nie chrom
Gość michalrychlica Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Bardzo ładne auto .. I ten buały [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 08:20_________________________________________________*biały
Madoń Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 dzięki dzięki za komenty co Ty gadasz nie ma jak black&white madafaka ale czy ktoś mi napisze w końcu jak ma wyglądać black & white?
Młody_drog Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Biały lakier z dokładkami, felgi czarne/grafitowe/grille czarne, bixenony z czarnymi środkami, nic chromu a dużo czerni do tej bieli
Dikson Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Biały kolor wypas nie widziałem za duzo B6 w tym kolorze
badboy Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Biały lakier z dokładkami, felgi czarne/grafitowe/grille czarne, bixenony z czarnymi środkami, nic chromu a dużo czerni do tej bieli tak jak młody_drog napisał dodałbym jeszcze ściemę szybek i ramki wokół szyb oczywiście również w czerni. no i jeśli byś pokusił się jeszcze o pakiet s-line z zewnątrz to w ogóle by był takiej białej na forum nie ma
Rekomendowane odpowiedzi