Loonneey Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam serdecznie ;-) Audi A4 B5 1.8 ADR 125 KONI PLANOWANE MODY : 1. FOTELE KUBEŁKOWE 2. LAMPY ZESPOLONE + XENON - ZROBIONE 3. ALARM + CENTRALNY Z PILOTA + DOMYKANIE SZYB - ZROBIONE 4. FELGA ALU 16 LUB WIĘKSZA - ZROBIONE 5. LUSTERKA W KOLORZE - ZROBIONE 6. LAMPY TYŁ LIFT 7. USUNIĘCIE EMBLEMATÓW Z KLAPY - ZROBIONE 8. CZUJNIKI PARKOWANIA TYŁ 9. GRILL CZARNY ZE SREBRNYM LOGIEM 10. PODŁOKIETNIK - ZROBIONE 11. CHROMOWANE RAMKI NA ZEGARY - ZROBIONE 12. KIEROWNICA LIFT LUB S-LINE - ZROBIONE 13. OŚWIETLENIE LED 15. PAKIET OŚWIETLENIA WEWNĘTRZNEGO 16. LAKIERNIK - ZROBIONE 17. BIAŁE KIERUNKI - ZROBIONE 18. ZACISKI NA CZERWONO - ZROBIONE 19. PRZYCIEMNIONE SZYBY - ZROBIONE NOWE ZDJĘCIA
pawloss_rg Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 mi sie podoba! ładna seria, taka jak moja;) jakieś plany większe ? ja mam sporo , ale gorzej z funduszami:D
pablo_9 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Auto ładne, na początek zmiana kierunków bocznych na białe, później lampki przód, tył i ładna felga na wiosnę i auto zyska na wyglądzie... jaki to kolor ?
Kimi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Wygląda na zadbaną , kupiłeś import czy w Polsce już? Ładne felgi to dobry pomysł - duuużo dają. Widzę ten sam silnik, co u mnie (ADR 1.8 125 kucyków) Życzę bezawaryjnej eksploatacji
Loonneey Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Auto ładne, na początek zmiana kierunków bocznych na białe, później lampki przód, tył i ładna felga na wiosnę i auto zyska na wyglądzie... jaki to kolor ? Kolor butelkowy bardzo mi sie podoba Wygląda na zadbaną , kupiłeś import czy w Polsce już? Kupiłem w Polsce ale był świeżo sprowadzony - jestem pierwszym właścicielem w Polsce mi sie podoba! ładna seria, taka jak moja;) jakieś plany większe ? plany są ale co z nich wyjdzie to zobaczymy - na wiosne bede walczył a do wiosenki odkładał kase
marcinekzdw Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Ładna sztuka, widać, że zadbana. Osobiście nic bym nie zmieniał i zostawił wszystko w oryginale
binio-stg Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Gratuluje zakupu. Bardzo ładny
Armi Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jak te dywaniki się sprawują? Kupowałeś na allegro czy już takie były?
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Osobiście nic bym nie zmieniał i zostawił wszystko w oryginale Aha
pitman Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Auto ładne, na początek zmiana kierunków bocznych na białe, później lampki przód, tył i ładna felga na wiosnę i auto zyska na wyglądzie... dokładnie ja bym dodał jeszcze kierę od eski
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Auto ładne, na początek zmiana kierunków bocznych na białe, później lampki przód, tył i ładna felga na wiosnę i auto zyska na wyglądzie... dokładnie ja bym dodał jeszcze kierę od eski Tutaj można na pół strony napisać listę modów co by odmłodzić tą audiczkę. Niech kolega wejdzie do tematu Armistead'a czy mojego i wtedy będzie wiedział jakie zrobić mody
marcinekzdw Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Osobiście nic bym nie zmieniał i zostawił wszystko w oryginale Aha Coś nie tak?
kamil22lodz Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ładna taka jak moja, dbaj i śmigaj a zajedziesz daleko
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Osobiście nic bym nie zmieniał i zostawił wszystko w oryginale Aha Coś nie tak? Kolego to nie jest stary rarytas żeby nic nie rzuszać i cieszyć się tym że ma wszystko ori, my tu doradzamy co powinien zmienić żeby audika nabrała wyglądu i cieszyła oko
dudi75 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Osobiście nic bym nie zmieniał i zostawił wszystko w oryginale Aha Coś nie tak? Kolego to nie jest stary rarytas żeby nic nie rzuszać i cieszyć się tym że ma wszystko ori, my tu doradzamy co powinien zmienić żeby audika nabrała wyglądu i cieszyła oko Sluchajcie PABLA bo dobrze chlopak mowi
Luka3s Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Na sam początek polecam skompletować kołpaki Ładna seryjka widać że nawet zadbana, co do modyfikacji to chyba wszystko jasne, pod warunkiem że jest $$$ . Ale najpierw radze sprawdzić wszystkie elementy jak ją niedawno kupiłeś i doprowadzić do wspaniałego stanu technicznego, myśle że to po pierwsze, potem można się zabawiać w lampy, fele, itd, itp. Szereg Modyfikacji
Perezip Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak nie możesz sie zdecydować czy sciemnic czy nie to zobacz u mnie jak to wygląda;) Wydaje mi sie że sciema to dobry pomysł. Zmien jeszcze kierunki na białe, mały mod a cieszy :>
Loonneey Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Niestety 7 stycznia źle sie ułozył dla mojej Audusi. Pan w Poznaniu wyjeżdżając z ulicy Promienistej nie ustąpił mi pierwszeństwa w wyniku czego uderzyłem go w bok samochodu... Dziewczyne po udzieleniu pierwszej pomocy przez straż pożarną zabrało pogotowie do szpitala. Tak wyglądała moja audusia po wypadku Ubezpieczalnia uznała kasacje auta... W poniedziałek odbieram auto z naprawy.
Inkognito Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 za takie coś przyznali kasacje?? giera dostała?? no to kaska na mody jest chyba lampki od razu zmieniasz a tak w ogóle witam sąsiada
Rekomendowane odpowiedzi