mlodziak22 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 a szablony ktos ma? ja kilka dni temu kupiłem tutaj http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/szablony-regeneracji-przyciskow-wlacznikow-b6-b7-audi-b6-b7-232190/
siemasz007 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Odkopuje kotleta : Jakiej firmy i dokładny lakier używacie do regeneracji ? Dobrze gdyby nie rozpuszczał kleju pod ikonkami i był dość wytrzymały co polecacie ?
Piotr246 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam, mógłbym ktoś napisać jaki spray czarny użyć do pomalowania przycisków? Był bym bardzo wdzięczny:hi:
silnik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja używałem takiego, jest trochę czarniejszy niż oryginalna powłoka Audi. Ale na pewno bardziej wytrzymała i twardsza. Ważne jest żeby cienką warstwę nakładać bo może popękać. Zerwij szablon zaraz po malowaniu, jak lekko podeschnie.
Kazuki Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, a czy jest ktoś kto regeneruje przyciski ? Szukam kogoś komu wyśle moje guziczki do regeneracji, osoba ta zrobi to w pełni profesjonalnie za mnie, ja przeleje mu kase a on odeśle mi moje guziczki ?
Trzciniak0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, gdzie znajdę ten szablon albo kupie? Bo już drażnią mnie te wytarte przyciski.;/
silnik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam, gdzie znajdę ten szablon albo kupie? Bo już drażnią mnie te wytarte przyciski.;/ Regeneracja Klimatronica AudiA4B6 Zestaw Naprawczy (3860565214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale spytaj gościa czy ma szablon pod fotele grzane bo mi nie przysłał i trochę lipa, nałóż dwie warstwy żeby nie przebijało, oczywiście nie będzie to jak oryginał ale lepiej niż wytarte. Spray też ma na sprzedaż więc spytaj to wyślę ci od razu. Jak chcesz to mogę ci wysłać zdjęcie jak to wyszło.
nitroo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, a czy jest ktoś kto regeneruje przyciski ?Szukam kogoś komu wyśle moje guziczki do regeneracji, osoba ta zrobi to w pełni profesjonalnie za mnie, ja przeleje mu kase a on odeśle mi moje guziczki ? Napisz do kolegi zuloo http://s22.postimg.org/ar6c1s0ql/resize.jpgJa używałem takiego, jest trochę czarniejszy niż oryginalna powłoka Audi. Ale na pewno bardziej wytrzymała i twardsza. Ważne jest żeby cienką warstwę nakładać bo może popękać. Zerwij szablon zaraz po malowaniu, jak lekko podeschnie. Pomalowałem nim kawałek awaryjki, bo miałem prześwity i jest o wiele czarniejszy... Strasznie się odróżnia niestety od pozostałych, więc jak trzeba wówczas wszystkie zregenerować, bo jeden będzie bardzo widoczny
Bajer89 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam wszytskich, pozwolę sobie odświeżyć temat , czy ktos posiada albo wie skąd mozna by pobrać projekt naklejek? Mam możliwość profesjonalnego wydrukowania ich, ale potrzebuje dobrego projektu. Pozdrawiam
Mariusz Miklaszewski Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam dołączę się do tematu Ma ktoś namiar gdzie można kupić szablony Pozdrawiam
nitroo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jakiś gdzieś tam mam, ale on chyba troszkę poprawki wymaga.
czaki22 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ma ktos do sprzedania wzornik klimatronika i przyciskow dos zyb ? w formacie cdr ?
nitroo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja chyba coś mam... Musiałbym poszukać.
Gremlin0209 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Witam. Miał ktoś problem z wyciągnięciem panela od klimy (1din)? U taty bez problemu wyszedł, 3 sekundy i mam w łapie, u mnie ciągnę i nic. Jedynie co palce aż bolą, a nie chce na chama ciągnąć, żeby się coś nie urwało znów.
STANIV Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) musisz podważyć zaczepy , po bokach 1 gora/dol 2/3 , oczywiście po odkręceniu wszystkich śrubek ja delikatnie powkładałem pod nie śrubokręty i poszło Edytowane 2 Maja 2016 przez STANIV
Gremlin0209 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ale jakie zaczepy? Panel miał wyjść jak się będzie ciągnęło za tą chromowaną listwę poniżej. U taty wyszło bez problemu, u mnie nie mogę... --------------------- Udało się wyciągnąć
malolat_d Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 https://www.facebook.com/Auto-Diagnose-Szablony-AUDI-Regeneracja-572838776204492/?fref=ts Szablony do samodzielnej regeneracji mozna nabyc tutaj
Gość Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 jest ktoś na Forum kto porządnie zregeneruje przyciski szyb ?
Rekomendowane odpowiedzi