insane_Infinity Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Pany to jak z jakimś Spotkankiem !!! zadaszonym afkros... i nie 4 auta tylko wiecej
e2rdd23 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja mam hidy do opchnięcia - wymontowałem ze swojego, chodziły bez zarzutu - komplet z przetwornicą i łatwą możliwością zmiany (oryginalne wtyki) Pozdrawiam Kolego a zapodaj jakies zdjecia na pw tego zestawu i podaj cene i jakie palniki sa ?
MICKY74 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 fotki zestawu mogę zrobić, jak będę w garażu - tam został zestaw ... Żarniki chyba mają 6000, jutro zamierzam wybrać się do forum ... Jak coś, mogę zabrać je ze sobą ... Pozdrawiam gg 7765311
miszcz_kierownicy Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział
prezesik18 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Kolejna B5 do was dołączy :> Parametry Audi takie same jak kolega mirek s tylko 2 lata młodsza. Za jakieś 2 tygodnie pojawię się w Koszalinie jak będę do internatu jechał (chodzę do samochodówki).
fusse Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział Jeszcze powiedz ze na wladysława IV parkujesz i z tylu masz klubową ramke? : )
marcin120383 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 koledzy kiedy jakiś spod wiadomo coś już pozdro
miszcz_kierownicy Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział Jeszcze powiedz ze na wladysława IV parkujesz i z tylu masz klubową ramke? : ) Tak jest Ramka na przód leży na półce póki co bo zimno w ręce
fusse Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział Jeszcze powiedz ze na wladysława IV parkujesz i z tylu masz klubową ramke? : ) Tak jest Ramka na przód leży na półce póki co bo zimno w ręce to juz wiem kto mi zawsze miejsce zajmuje i wieczorem nie mam gdzie stanac pod blokiem : )ja audikiem b5 srebrnym kombi latam, teraz mam klimatyczne kolpaczki zalozone z allegro
miszcz_kierownicy Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział Jeszcze powiedz ze na wladysława IV parkujesz i z tylu masz klubową ramke? : ) Tak jest Ramka na przód leży na półce póki co bo zimno w ręce to juz wiem kto mi zawsze miejsce zajmuje i wieczorem nie mam gdzie stanac pod blokiem : )ja audikiem b5 srebrnym kombi latam, teraz mam klimatyczne kolpaczki zalozone z allegro Z tym miejscem to mi nie gadaj bo ja codziennie po 22 wracam i jest wielki problem z miejscem Normalnie walka o miejsca jak nic Chyba cię kojarze z tym audikiem. U ciebie jest luźny zderzak z przodu
fusse Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział Jeszcze powiedz ze na wladysława IV parkujesz i z tylu masz klubową ramke? : ) Tak jest Ramka na przód leży na półce póki co bo zimno w ręce to juz wiem kto mi zawsze miejsce zajmuje i wieczorem nie mam gdzie stanac pod blokiem : )ja audikiem b5 srebrnym kombi latam, teraz mam klimatyczne kolpaczki zalozone z allegro Z tym miejscem to mi nie gadaj bo ja codziennie po 22 wracam i jest wielki problem z miejscem Normalnie walka o miejsca jak nic Chyba cię kojarze z tym audikiem. U ciebie jest luźny zderzak z przodu jak z roboty wracam po 22 to jest lipa bo nawet na miejscach niedozwolonych nie ma miejsca no no , luzny zderzak od roku to ja
miszcz_kierownicy Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich użytkowników A4 w Koszalinie Jestem ze Słupska ale na chwilę obecną pracuje i studiuję w K-linie. Śmigam szarym B6 w avancie na GS-ach po mieście jak by mnie ktoś widział Jeszcze powiedz ze na wladysława IV parkujesz i z tylu masz klubową ramke? : ) Tak jest Ramka na przód leży na półce póki co bo zimno w ręce to juz wiem kto mi zawsze miejsce zajmuje i wieczorem nie mam gdzie stanac pod blokiem : )ja audikiem b5 srebrnym kombi latam, teraz mam klimatyczne kolpaczki zalozone z allegro Z tym miejscem to mi nie gadaj bo ja codziennie po 22 wracam i jest wielki problem z miejscem Normalnie walka o miejsca jak nic Chyba cię kojarze z tym audikiem. U ciebie jest luźny zderzak z przodu jak z roboty wracam po 22 to jest lipa bo nawet na miejscach niedozwolonych nie ma miejsca no no , luzny zderzak od roku to ja Widzisz ja w akcie desperacji stawiam na wjeździe pod klatkę albo pod biedronke
mirek s Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Parametry Audi takie same jak kolega mirek s tylko 2 lata młodsza Każdy może sobie kupić nową A4 ale tak starej jak moja nie ma nikt !
danielo Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Witam,szczęśliwych posiadaczy slicznych A4 ,ja jestem z okolic Sławna.Większość dni w roku spędzam w Danii,w kraju jestem w miesiącach maj,sierpień oraz październik więc w którymś z tych miesięcy moglibyśmy zorganizować jakieś spotkanko!!! Pozdrowionka z Danii!!!
marcin120383 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 dobry pomysł tez się pisze nigdy nie byłem na takim spocie :good:
kar Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Widzę, że pozbierało się paru chętnych. To kiedy organizujemy spota?. Ja proponuje 19, bądź 20 parking pod amfiteatrem w Koszalinie.
danielo Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Witam,ja się pisze na ostatni łikend kwietnia to jest 29 lub 30,godzina bez znaczenia bo dopiero wtedy będe w Polsce,co koledzy na to?
Rekomendowane odpowiedzi