Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam wiecie co mam pomysł co powiecie na Spota w Niedziele przyszła o 12 koło amfiteatru tam jest fajny placyk można trochhe poszaleć bo i równo jest no i widno będzie co o tym myślicie i może więcej autek się zjawi.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zapraszamy Koszalin :) do nas na płytę lotniska w święta :D

Opublikowano

czyli dzisiaj lipa??...ok... :confused4:

Opublikowano

nom nie ma co panikowac, sa chetni ,a to najwazniejsze, teraz tylko wybrac odopowiedni dzien i godzine i mozna cos dzialac, aura nie sprzyja na dlugie spotkania, ale wiosna to moze byc calkiem sensowne. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 12:29_________________________________________________i jak Panowie co taka cisza? rozruszajmy towarzystwo :) propozycje padly, tylko chetnych cos brakuje :disgust:

Opublikowano
  • Autor

ja podtrzymuje 12 w niedziele jak by co :decayed:

Opublikowano

to co Panowie,piszemy sie na jakies spotkanko?

Opublikowano

Może Być Niedziela 12h Koło Amfiteatru .... Lipa straszna Bo CHLAPA :polew: ile będzie Autek ..??bo jak znowu 3 to lypa lypa ;(

Opublikowano
  • Autor

Widzę że lipa to chyba sobie odpuszczamy co ?? bo i pogoda do kitu jak by co to pisać i wypowiadać sie bo jak znowu mamy być w 3 to chyba nie chce mi sie d*py ruszać

Opublikowano

Dokładnie...niech się zreflektują Koledzy a nie przekładanie ...co rusz.... Decydować !!!

Opublikowano

Mi generalnie w niedziele to średnio pasuje jestem co tydzien najwcześniej o 18 w koszalinie ... :confused4:

Opublikowano

boze... powtórka co tydzień....echhh.. my z kolegami proponowaliśmy spotkanko..notabene jedno mam już zaliczone... więc OCB??[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 10:55_________________________________________________Ponawiam !! I jak spotkanie jakieś w Weekend ??czy dalej Lipa Panowie?? :angry:

Opublikowano

Wiosna coraz bliżej - będzie dobrze :hi:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie ale najpierw zima i śnieg :embarrassed::wallbash:

Opublikowano

czyli Sen Zimowy???eee tam.....dziwi mnie ..niektórzy jacyś Odludki :confused4: co mają słomiany zapał :gwizdanie:

Opublikowano

ja mysle,ze sen zimowy, mnie tez osobiscie nie chce sie wyjezdzac:p tyle tylko co do pracy i spowrotem,bo duzo pali:p slisko i zimno;p proponuje ustalic jedna niedziele czy tam inny dzien w miesiacu,miejsce i godzine i bedziemy sie spotykac,bo tak co tydzien to lipka troche. mysle,ze jak bedzie ladna pogoda to i ludzie sie znajda, grila bedzie mozna zrobic:) poscigac sie i w ogole;)

Opublikowano
  • Autor

Fusse duzo pali diesel???? to co ja mam powiedzieć? :gwizdanie: ja powiem tak jak by ktoś chciał to pogoda nie jest przeszkoda ja z kolegami insane_Infinity mirek s 1 spotkanbie mamy za soba i tez piz... więc checi tylko to ustalmy cos zebysmy mogli sie w ten weekend spotkać.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :> :> :> :> :> :>

Opublikowano

musimy zrobić ankiete, komu kiedy pasuje

mi osobiscie pasi od pn do pt. po godz 17

a jak wam nie pasi w tygodniu, to bede robił mini spotki z kolegą fusse :tongue4::naughty:, weekendy odpadają :gwizdanie:

Opublikowano

Fusse duzo pali diesel???? to co ja mam powiedzieć? :gwizdanie: ja powiem tak jak by ktoś chciał to pogoda nie jest przeszkoda ja z kolegami insane_Infinity mirek s 1 spotkanbie mamy za soba i tez piz... więc checi tylko to ustalmy cos zebysmy mogli sie w ten weekend spotkać.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :> :> :> :> :> :>

duzo, 9-10l/100 teraz. dla biednego studenta zima to ciezki okres :) dokladnie, zrobmy ankiete. dla mnie tak naprawde to kazda pora jest ok, ja sie moge dostosowac ;) co myslicie o piatkowych zlotach? mozna wtedy i na piwo wyjsc ,czy cos.

Opublikowano

musimy zrobić ankiete, komu kiedy pasuje

mi osobiscie pasi od pn do pt. po godz 17

a jak wam nie pasi w tygodniu, to bede robił mini spotki z kolegą fusse :tongue4::naughty:, weekendy odpadają :gwizdanie:

Dokładnie w weekend to lipa dla mnie też :confused4: też by mi tak w tygodniu pasowało

Fusse co studiujesz ? :wink4:

Opublikowano

turystyke zaocznie w koszalinie :kox: Ty pewnie polibude zameczasz? :) to co Panowie,ze mna juz 3 osoby sa chetne wstepnie na piatek wieczorkiem, co myslicie>?