Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja tam byłem, miód i wino piłem. :>

Opublikowano
  • Autor

e no klasa fotki wyszły racja fajnie było choć w składzie 3 osobowym ale było bardzo miło mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej !!!

Dzięki za spotkanie :hi:

Opublikowano

Panowie za tydzień się melduje na 100%! dziś dopiero dojechałem do koszalina, siłą wyższa ... :confused4:

Opublikowano

Spoko ale Proponuje parking Kosmos albo Forum...bo tak zimnica..mam nadzieję iż będzie więcej autek :gwizdanie:

Opublikowano

no wkoncu sie cos ruszylo w naszym Koszalinie :good:

osobiscie grzeje du psko na Wyspach Kanaryjskich ale za 2 tyg wracam wiec napewno wpadne do was chlopaki :>

a taki maly OT , jak wyglada sytuacja na gieldzie, idzie tam sie poslizgac??? :kox: :kox:

Opublikowano

niee.. dziury dziury dziury... ale jak Byliśmy to koleś Prosiakiem się ślizgał ... :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 13:17_________________________________________________Pany i jak Weekend Jakieś Spotkanko ??

Opublikowano
  • Autor

No ja myślę tylko bym proponował gdzieś pod dachem i w ciepłym chyba że giełda i małe szaleństwa po placu :evil::tongue4::decayed:

Opublikowano

czy ja wiem szkoda mi zawisu na szaleństwa po giełdzie....nie dziękuję ...Proponuje Forum albo Kosmos..i niech będzie więcej Autek bo tak 3 to lipa trochę :(

Opublikowano
  • Autor

to jak juz cos to Kosmos bo forum bedzie masakra swieta ida

Opublikowano

nie widzialem wczesniej watku :decayed:

tez jestem z koszalina jakby co to tez moge wpasc:) ktos sie wkoncu znalazl :)

a co do gieldy to nie przesadzajcie, mozna spokojnie latac, wczoraj sam testowalem :D

Opublikowano

witam - Kolobrzeg - :hi:wpadłbym ale multi w naprawie nastepny weekend moge sie pisac;)

Opublikowano

a mi akumulator zaliczył zgon i w tym tygodniu w koszałku bez auta będę ;(

Opublikowano

ja tam Kupiłem Nowy AQ w zaprzyjaźnionej Firmie :D Więc zima nie straszna :gwizdanie:

Więc jak jutro O której ....proponuje godzinę tak 14-15...bo potem ciemno zimno i d*pa ....i gdzie się spotykamy.

Opublikowano

a co do gieldy to nie przesadzajcie, mozna spokojnie latac, wczoraj sam testowalem :D

Paweł, to kiedy łączymy nasze spoty, ze spotami kolegów z tego wątku? :kox:

Opublikowano

Panowie Ponawiam....Jak macie ochotę i chęci Jutro (niedziela) o 15 na Giełdzie albo w Kosmosie..Decydować :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja dzisiaj nie dam rady wpaść rodzinka mi sie zwalić ma a jak by nie przyjechali to będe[br]Dopisany: Grudzień 05, 2010, 09:52:31 _________________________________________________A tu taki mały filmik

TAKIS 0-400 AND HIS TOP PROJECT.wmv

Opublikowano

dzisiaj chyba nic z tego nie wyjdzie, ale moze za tydzien jakas oficjalna ustawka? jakis konkretny termin, np sobota godz 15 na gieldzie, jak bedzie snieg to bedzie mozna polatac:)

Paweł, to kiedy łączymy nasze spoty, ze spotami kolegów z tego wątku? :kox:

moze za tydzien :)

Opublikowano

Dobrze, że jest ten wątek. Myślę, że wcześniej czy później zaczniemy się spotykac. Do organizatorów - NIEZNIECZĘCAJCIESIĘ, nawet gdyby do kolejnego spotkania doszło dopiero wiosną. :hi:

Opublikowano

w tygodniu to trzeba zrobić, np. w czwartek dzień po słupskim spocie :tongue4:

weekendy mam zarezerwowane na lekcje typu " Patrz w lusterka drifterzy są wszędzie" :kox: