marcin120383 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 etam, na kilka minuty byś wpadł nie ma mnie na miejscu trzymać się tam maniacy :a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Już 16, mnie nie będzie. Czekam na relacje i foty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 dużo autek fajnie było się spotkać, tylko jeszcze mogło by byc widno no ale zima :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 No duuużo autek było, chyba z 10 panowie, a może by tak w zimę robić spoty gdzieś na parkingach podziemnych? Np w forum tam ciepło, widno, fajne foty można porobić a propos fotek: czekamy aż dziewczyna Murdziego coś wrzuci, bo widziałem że z aparacikiem biegała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wkoncu konkretny SPOCIK BYŁ !!! aby było takich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wkoncu konkretny SPOCIK BYŁ !!! aby było takich więcej No dokładnie, wkoncu się udalo i do tego udalo nam się pobić liczebnoscia golfiarzy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wkoncu konkretny SPOCIK BYŁ !!! aby było takich więcej No dokładnie, wkoncu się udalo i do tego udalo nam się pobić liczebnoscia golfiarzy:)) W sensie, że mieliście przyjemność się z nimi na parkingu też spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wkoncu konkretny SPOCIK BYŁ !!! aby było takich więcej No dokładnie, wkoncu się udalo i do tego udalo nam się pobić liczebnoscia golfiarzy:)) W sensie, że mieliście przyjemność się z nimi na parkingu też spotkać? Dokładnie na parkingu mieli spota, dzięki panowie za spotkanie, w końcu mam namiary na kogoś kto ogarnie szybki do chromów mam nadzieje że w końcu założę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dawid, podziel się informacją o szybkach albo tu albo PW Nie było tam przypadkiem czerwonego Golfa III i srebrnego takiego z 2 Fast 2 Furious?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wkoncu konkretny SPOCIK BYŁ !!! aby było takich więcej No dokładnie, wkoncu się udalo i do tego udalo nam się pobić liczebnoscia golfiarzy:)) A teoretycznie golfiarzy powinno być znacznie więcej, bo przecież tych 2-jek i 3-jek jeździ po koszalinie cała masa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Fajnie było Następnym razem też jestem za parkingiem np w Forum ale to musiałoby być w tygodniu a nie w week. bo pełno tam ludzi. Jak śnieg napada to pod amfiteatrem czy na giełdzie spoko można sie pobawić, może jakieś pachołki sie zorganizuje ... ;p;p przyjemne z pożytecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 taaa, pachołki chcesz bo masz quattro :polew: a my z napędem na przód to możemy jedynie popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 najpierw to muszę mieć czym jeździć, muszę porządek z tym silnikiem zrobić dzwoniłem już do gościa, jutro się dowiem jakie koszta wymiany tłoków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał :> Przyznam Ci że środek masz zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał :> Przyznam Ci że środek masz zacny poczekaj aż ja swój skończę może kupię to białą skórę co masz gość na forum na sprzedaż, potem jeszcze biały carbon i będzie totalny ogień, dupaki będą szybami wskakiwały hahaha :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dobra Panowie, fotki już ogarnięte. A tymczasem, ja bym zastanowił się poważnie nad pomysłem kolegi, żeby spoty robić gdzieś w podziemiach, żeby ciutkę cieplej było (tylko oprócz Kosmosu i Forum nic innego mi do głowy nie przychodzi... ). I przede wszystkim więcej widać, bo na dobrą sprawę to dzisiaj niewiele się naoglądaliśmy Poza tym, ja ze swojej strony mogę brać na spoty kabel i VAGa/Polskiego Vaga, więc gdyby ktoś potrzebował, to nie ma problemu Dzisiaj się parę usterek udało wykasować, a to zawsze parę złotych w kieszeni. A co do Golfiarzy - lekko zaskoczeni byli, jak się pojawiliśmy z davidoati na początku Ale trzeba przyznać, że ta Czwóreczka na białych felgach z frontem od Bory elegancko wyglądała :gwizdanie: Aha, co do tych wlepek - jak będę miał chwilę, to się tym zajmę, teraz trochę roboty niestety mam na uczelni I dla kolegi, który pytał się o moje Helle na froncie --> http://allegro.pl/a4-audi-swiatla-do-jazdy-dziennej-hella-halogeny-i1947878355.html --> od nich brałem, ogólnie polecam Fotki: Każdy marudził, że autko uje#$ne, dlatego fotki ściemnione Jak kogoś nie ma, to nadrobimy następnym razem Apropo, kiedy kolejny spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 E tam, to takie z marszu za***iste to by wyszły, jakby każdy stał równo ustawiony i byłaby chwila na zrobienie tych fotek. A tak trochę w biegu dzisiaj robiła moja Natka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi