davidoati Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jasna sprawa ale to po nowym roku będę na koszałku dopiero, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik123 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 tylko pamiętaj po której stronie ma być plus braciak kupił aku z plusem po złej stronie i był mały problem z podłączeniem bo kable krótkie \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych wesołych świąt :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Również życzę wszystkim Wesołych Świąt i Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym nowym roku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 To co Panowie,żyjemy po świętach nie objadli się?Kiedy spotkanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitewidow Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ja jestem z Kołobrzegu, i jestem chętny na jakieś spotkanko, poznać nowych ludzi, pogadać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wypas, to w takim razie czekam. kolego jeśli jesteś jeszcze zainteresowany tą szybą musisz poczekać do nowego roku bo brat przedłużył sobie urlop i wraca 3 stycznia do pracy wtedy coś więcej będę wiedział :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Życzę wszystkim żeby 2012 był lepszy od 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Życzę wszystkim żeby 2012 był lepszy od 2011 . czyli nie otworzymy szampana pod amfiteatrem oczywiście bezalkoholowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitewidow Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja też Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2012 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 :drunk:najlepszego i oby nasze sprawowały się jak najlepiej w tym nowym 2112 roku :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dosiego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A mi ninuna coś nie ten tego.. przy przyspieszaniu telepie gałką zmiany biegów) .....ogólnie całą budą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 no wlasnie mialem sie pytac co robi twoja audi w Mojsiuka hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A mi ninuna coś nie ten tego.. przy przyspieszaniu telepie gałką zmiany biegów) .....ogólnie całą budą dwumas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 nie... dwu mas jest ok... podejrzewam przegub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A mi ninuna coś nie ten tego.. przy przyspieszaniu telepie gałką zmiany biegów) .....ogólnie całą budą I co stwierdził lekarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 przegub wewnętrzy ..koszt imprezy 900 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 przegub wewnętrzy ..koszt imprezy 900 pln Jeśli diagnoza była trafna i pacjent wyzdrowieje to przy takiej bryczce nie są duże pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi