insane_Infinity Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ja jak najbardziej ..a koledzy??weekendzik..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lango Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam!!! Od nie dawna mieszkam w Białogardzie, i z tego powodu chciał bym się spotkać i pozna ludzi z okolicy,a może nawet się spotkać i pogadać o Naszych Audiczkach. Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Panowie, zmieniłem lampy na Depo zespolone i chciałem się Was podpytać, czy jak włączam długie to powinny się świecić dwie H-7 czy tylko jedna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dwie powinny swiecic. do ogarniecia masz przestawienie kabelka w kostce kolo kierownicy. na forum powinien byc opis jaka to kostka i ktory pin. swieca wszystkie zarowki wtedy. i jak podoba Ci sie na depo? owiele lepiej pewnie swiecą. ja jak zmienialem to róznica byla mega:) a ja Panowie mam inne pytanko, bede wymieniac tuleje tylnej belki na dniach, czy moze ktos z was robil juz to i ma moze pozyczyc jakis sciagacz do tych tuleji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie wiem czemu napisałem Depo, założyłem Valeo - Dzięki za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Panowie, na tym tygodniu pasuje komuś spot po południu? Dawno nic się nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 działo ,pomalowalem felgi na zloto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 U mnie też się działo. Lampa, błotnik, zderzak do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Przód czy tył ? Jak coś to została mi przednia prawa lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Przód, prawa strona, właśnie lampa by się przydała. W jakim masz stanie i ile sobie byś liczył? Napisz PW czy tu, jak dobra cena to biere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ja pozdrawiam dziś kolegę który jechał B5 Srebrnym z ramkami klubowymi ZK 74250 , jechałem tym granatowym passatem na szkopskich numerach , do ronda solidarności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Przód, prawa strona, właśnie lampa by się przydała. W jakim masz stanie i ile sobie byś liczył? Napisz PW czy tu, jak dobra cena to biere. Lampa wygląda dobrze, gorzej kierunkowskaz powiedzmy 20zł za lampę. Odpisuję tu bo i tak mało się tu dzieje... aha mam jeszcze tylne lampy te stare z żółtymi kierunkami, są naprawdę w idealnym stanie też 20zł - może komuś się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja pozdrawiam dziś kolegę który jechał B5 Srebrnym z ramkami klubowymi ZK 74250 , jechałem tym granatowym passatem na szkopskich numerach , do ronda solidarności . Pozdróweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 :bry:Panowie może jakiś spocik w niedzielę,jestem w okolicach do środy urlopik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mateo dalej pozdrawiam !!! haha a i pozdrawiam kolegę w Czarnym B5 na klubowych rameczkach dziś w koszalinie koło 14:28 na blachach ZSL , kolega jechał z swoją kobitą .. ja tak świrowałem tym Passatem na DE numerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mateo dalej pozdrawiam !!! haha a i pozdrawiam kolegę w Czarnym B5 na klubowych rameczkach dziś w koszalinie koło 14:28 na blachach ZSL , kolega jechał z swoją kobitą .. ja tak świrowałem tym Passatem na DE numerach http://s15.postimage.org/fm3dk8btz/IMAG0479.jpg no ładnie pracuje w Pure więc często gdzieś tam autko zostawiam. insane_Infinity ostatnio mijaliśmy sie na Reymonta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 o popatrz w Pure Powiadasz , trzeba było długim dać haha ---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- haha Siema FUSSE , to ja ci dziś machałem koło Ekowodrolu (Passat na szkopskich numerach ) , poznałem po złotych alumach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja CIebie po chwili skumalem, jak przypomnialo mi sie,ze passkiem latasz teraz pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To mój firmowy , A Audi teraz jest u mechaniora , rura Turbo--->IC padła i trzeba kupić a w ASO 580 PLN !! posrało ich , za kawałek gumy !! szukam używki ale coś nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Patryk, kupowales juz moze tego plasticdipa z ameryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi