sbenios Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak najbardziej. 16? 18? 20? Tylko my LPG mamy więc na partyzantów wjedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie raz wjeżdżałem i problemu nie było, poza tym i tak jesteśmy bardziej eko od diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak najbardziej. Ale już raz widziałem akcje straży miejskiej sprawdzającej dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No to mi się taka akcja nie przydarzyła, zresztą mam dobre audi bo jeszcze żadnej kontroli drogowej nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No to się ciesz. Ale i przyjdzie pora na Ciebie To na którą się ustawiamy wstępnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 18.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 OKej. To ja się pojawię. Chyba, że będę musiał wymienić lampy to wtedy nie mam jak podjechać. Bo obecne lecą out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A ten przedni zderzak co miałeś lekko "muśnięty" już zmieniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zmieniłem tylko tyle, że na cały i błotnik też, ale na razie nie są pomalowane. Dopiero za miecha gdzieś to zrobię bo za dużo $$$ kosztuje lakiernik. A Tobie zaraz 3 stówki na blacie pęknie. Będziemy oblewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 to kiedy i o której ten spod i gdzie jaka miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jutro w forum na parkingu podziemnym o 18. Tylko żebyśmy się nie mineli to może gdzieś blisko tego wjazdu od strony 123? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 sbenios ma czerwoną rakietę to łatwo będzie znaleźć No sądzę że około świąt / nowego roku pęknie na blacie 300 000km. Co prawda w realu będzie to już 340 000km, ale jeździ dobrze Wezmę ze sobą lapka z VAG jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 pany gdzie w koszalinie mozna cos wypiaskowac(aluminium)lub wyszkielkowac i pomalowac proszkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Na ul. Poprzecznej jest zakład jakiś. Piaskowanie + proszkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a ja mam pytanko odnośnie regeneracji zacisków? robił już ktoś gdzieś w Koszalinie? Jak z cenami? Waham się czy samemu się tego nie podjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 rób sam, przeciez tam zadnej filozofii nie ma, wymienic gumke i tloczek. a tak to poplyniesz z monetą. czemu chcesz regenerowac? btw jak tam spot, bo cos cicho siedzicie? ktos przyjechal? a co do piaskowania to tanio robią w konikowie, zaraz jak sie minie szkole po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Spot był. 2 osobowy. Ja i Prezes Posiedzieli, pogadali. Tylko pytanie czemu nikt inny się nie zjawił?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Bo sie PW wysyła ? tak bym wpadł wasze mordki zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wystarczyło subskrybować temat i sprawdzać nowe posty Najwyżej następnym razem wyśle PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 rób sam, przeciez tam zadnej filozofii nie ma, wymienic gumke i tloczek. a tak to poplyniesz z monetą. czemu chcesz regenerowac? btw jak tam spot, bo cos cicho siedzicie? ktos przyjechal? a co do piaskowania to tanio robią w konikowie, zaraz jak sie minie szkole po prawej stronie. Właśnie rozkręciłem stary zacisk w którym tłoczek się zatrzymał - i właśnie ten zregeneruje. Ten zacisk co mam w aucie, nie ma siły odciągnąć dźwigienki od ręcznego i tłoczek się nie cofa W starym zacisku była guma od tłoczka rozwalona, i tłoczek miejscami korodował, na szczęście mechanizm od ręcznego działał płynnie, bez żadnych przycięć i oporów. Myślę że zmiana tłoczka + zestaw naprawczy powinien wystarczyć. Ceny w intercarsie sprawdziłem i naprawa wyniesie 60zł :thumbup1 A co do spota to było spoko Co prawda tylko 2 osobowy, ale można by coś te Koszalińskie spoty rozkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi