prezesik18 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ok, to środa godzina 17.00 czy 18.00? Pany, dziś sprzedałem swoją A4 . Audi zostało w Koszalinie. Myśle, że poszło w dobre ręce. Ramki zostały więc nowy właściciel może być zdziwiony jak ktoś będzie mu mrugał Za tydzień jade do niemiec polować na coś młodszego . [*] [*] [*] Widziałem twoją byłą już u mnie pod szkołom (samochodówką). Sprzedałeś bez alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Może byc środa 17. Gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Parking podziemny atrium, koło wyjazdu z parkingu do ronda (stacja 123 paliw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ostatnio tam widzialem zlot hond civicow. ale to są padla te hondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 zloty golfów II nie lepsze A Ty kolego czemu na spoty nie wpadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ok, to środa godzina 17.00 czy 18.00?Pany, dziś sprzedałem swoją A4 . Audi zostało w Koszalinie. Myśle, że poszło w dobre ręce. Ramki zostały więc nowy właściciel może być zdziwiony jak ktoś będzie mu mrugał Za tydzień jade do niemiec polować na coś młodszego . [*] [*] [*] Widziałem twoją byłą już u mnie pod szkołom (samochodówką). Sprzedałeś bez alu? Bez kółek poszła, bo jednak są sporo warte a nie wykluczam, że kupie coś na 5x112. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Parking podziemny atrium, koło wyjazdu z parkingu do ronda (stacja 123 paliw). OK. Widzę, że też masz junkersa, nie pogonią nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Parking podziemny atrium, koło wyjazdu z parkingu do ronda (stacja 123 paliw). OK. Widzę, że też masz junkersa, nie pogonią nas ? :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Parking podziemny atrium, koło wyjazdu z parkingu do ronda (stacja 123 paliw). OK. Widzę, że też masz junkersa, nie pogonią nas ? Jeszcze ani razu mnie nie pogonili Nie ma co się martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Niestety Panowie, mnie nie będzie - wypadła bardzo ważna rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja też podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 nie wpadam, bo zawsze jestem w pracy o tej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Oświadczam, że prezesik18 wielkim magikiem jest. Zaczarował mi trzy kluczyki, tak że pięknie działają. Niech Ci się rezerwa nigdy nie zaświeci Radosławie. Jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A ja mam auto u mechanika, więc nie było szans podjechać. A Ciebie prezes widziałem dziś jak parkowałeś koło katedry po 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 A no byłem na mieście sprawy załatwić Co z autem się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No robię zawieszenie przednie całe, przeguby zew, tuleje belki i łożyska, i mechanicznie będzie wszyściutko sprawne. A wczoraj wpadł nowy mod. W końcu zebrałem się za zamontowanie kiery 3 ramiennej, jeszcze łokieć Jest też plan, żeby sprzedać auto. Mam nadzieję, że się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Inwestujesz w auto i je sprzedajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Auto musi być sprawne, więc wymiana części jest konieczna. Pozatym, jakbym napisał co do roboty jest to znając mentalność Polaków auto chcieliby kupić za 3000zł z pełnym bakiem i opłaconym ubezpieczeniem, kompletem nowych opon i felg, więc wolę zrobić i sprzedać po adekwatnej do stanu cenie. A jak nie to będę zmuszony jeździć nim dłużej niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi