Damian_1986 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pewnie masz racje kolego:) fachowość zakładu wyszłaby dopiero przy usuwaniu niesprawności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Gościu od klimy powiedział mi, że mam dużo wilgoci w układzie i trzeba porządnie próżnie zrobić żeby sie tego pozbyć, łączny czas gdzieś 1,20 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek94 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wczoraj po południu w okolicach Jana Pawła II widziana srebrna S4 B5 Avant na czarnej feldze. Ktoś wie czyja to? Żadnych oznaczeń klubowych się nie dopatrzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomasCOMPANY Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 klubowicze a gdzie w Koszalinie albo okolicach najlepiej naprawiać dwumasa w a4 b8 ? bo stuka już ze wstyd na światłach stawać I co myślicie o Urbaniaku z Topolowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek94 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Urbaniak zna się na rzeczy, ale ma drogo, a czas czekania w kolejce spory. Jeśli dalej u niego robi Bogdan, to ogarnie Ci wszystko, jeśli nie, to mógłbys poszukać kogo innego. Zajedź do Dydaka na Kupiecką, polecam. Co do naprawy dwumasa, to w Gąskach jest człowiek, który się tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 pany a magiel gdzie w koszalinie ogarnac,chodzi o regeneracje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja do passata regenerowalem na kupieckiej w Koszalinie, jakoś 0,5 roku minęło i zero problemu, jak wyjmiesz przekładnie i zawieziesz to Ci gościa da od razu zregenerowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Koszalin MAGLOWNICE.EU - Regeneracja przekładni kierowniczych i maglownic a co myslicie o tych firmach w koszalinie np.na szarych szeregow daja rok gwarancji..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu92 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 @krzysiek23 Gdzieś kiedyś chyba na forum Passata mówili właśnie o tym warsztacie na Szarych Szeregów. Niby bardzo dobry, znają się tam na rzeczy, a i z tą gwarancją nie ściemniają. Jakbym znalazł linka do tego forum to Ci podrzucę tutaj (szukam na szybko ale jakoś znaleźć nie mogę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pany , lata ktos z koszalina na jakims motorku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 I ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam kolegów jestem do niedzieli w okolicach może jakiś spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Klubowe czy nie klubowe? W sumie mam nadzieję, że nie. http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140829/KOSZALIN/140829724 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie widzialen takiej na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie widzialen takiej na spotach Czyli muszę się pojawić kolejny raz na koszalińskim spocie Co do tej rozbitej, to podobno w tym miejscu łatwo wyłapać pobocze ... a ten budynek ma 'pecha' do takich kierowców. To prawda? W którym to miejscu Koszalina jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie widzialen takiej na spotach Czyli muszę się pojawić kolejny raz na koszalińskim spocie Co do tej rozbitej, to podobno w tym miejscu łatwo wyłapać pobocze ... a ten budynek ma 'pecha' do takich kierowców. To prawda? W którym to miejscu Koszalina jest? Gnieździńska koło samochodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A w ogole w koszalinie jakies spoty audi sa? cisza tu taka, nie sądzilem,ze ktos sie jeszzcze spotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Bo juz w sumie dobry rok nic tu się nie dzieje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 To kiedy coś montujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomacho Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 jak bd pasowalo to tez chetnie wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi