Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cristoforo chodzisz już gdzieś na siłkę ?

chwilowo pompuje tylko jeden miesięń

:decayed:

to jak sie zdecydujesz pompować inne mięśnie równie intensywnie to dajta mi znać :good:

dziala kreatyna z universala mono, az jestem w szoku zawsze jak ją biore :decayed:

ja jeszcze 2-3 tygodnie i również wracam na cykl kreatynowy z mono Universala + Xpand :kox:
  • Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ehhhh, ostatnio coś strasznie słabo na siłowni. Nie wiem dlaczego.

Opublikowano

a ja mam takie pytanko Panowie znawcy tematu :wink4: czy można robić tydzień przerwy po cyklu treningów miesięcznych ?

Opublikowano

przerwy co jakis czas są wskazane ale zależy ile ćwiczysz chyba :mysli:

Opublikowano

powiem wam ze Jack3d kopie jak cholera, nie biore miarki jak w opisie tylko dwie i nie chce z siłowni wychodzić tyle mam siły :tongue4:

i energi , dziś robiłem barki to w szoku byłem bo siłąi poszła a to dopiero tydzień stosuje , polecam.

dodam ze jestem w 7 dniu 6 weidera i zaczyna sie robić cięzko ale nie odpuszczam

Opublikowano

Przepraszam bo jestem zielony ale mam pytanie czy:

wraz z wzrostem masy mięśniowej rośnie pojemność mózgownicy, no i najważniejsze czy fajfus też urasta tak po odżywkach jak biceps :?:

Opublikowano

wraz z wzrostem masy mięśniowej rośnie pojemność mózgownicy, no i najważniejsze czy fajfus też urasta tak po odżywkach jak biceps :?:

jak pocwiczysz troche to sie przekonasz ale od noszenia książek też biceps rośnie :cool1:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 00:49_________________________________________________a fajfusa musisz używac żeby urósł :decayed:

Opublikowano

jakaś szydera :mysli: bo dziwnie to brzmi patrząc, że autor ma 44 lata :gwizdanie:

ja stosuję od czasu do czasu NAPALM i również trzepie bardzo mocno :kox:

Panowie co zrobić, żeby białko się lepiej przyjmowało :rolleyes::decayed:

Opublikowano

jakaś szydera :mysli: bo dziwnie to brzmi patrząc, że autor ma 44 lata :gwizdanie:

ja stosuję od czasu do czasu NAPALM i również trzepie bardzo mocno :kox:

Panowie co zrobić, żeby białko się lepiej przyjmowało :rolleyes::decayed:

do miesniowo w zaszczykach podawaj :decayed: :decayed:

Opublikowano

właśnie nie da rady :disgust: a odżywka nie zostaje długo w organizmie :decayed:

Opublikowano

fajfus najlepiej rosnie po omie, ale musisz robic zastrzyki w niego jak stoi, a to jest mega trudne :naughty:

Opublikowano

fajfus najlepiej rosnie po omie, ale musisz robic zastrzyki w niego jak stoi, a to jest mega trudne :naughty:

:polew: :polew: :polew:

:good:

a tak 'ryli' to:

fajfus sklada sie z miesni gladkich wiec nie reaguje na bodzce dostarczane z zewnatrz ;)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

:good:

a tak 'ryli' to:

fajfus sklada sie z miesni gladkich wiec nie reaguje na bodzce dostarczane z zewnatrz ;)

o to to to :) wiec chlopaki nie wierzcie w te wszystkie reklamy ze 2cm w miesiac urosnie :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kto nie smaruje nie jedzie :kox:

Opublikowano

hahahahha

probowales mowisz ?:P

Opublikowano

dokladnie potwierdzone doswiadczeniem :decayed:

Opublikowano

poczytałem że ten nowy mesomorph to jest jakaś kiszka (o wiele gorszy skład) a starego już nie produkują, więc pytanie mam czy próbował ktoś assault muscle pharm lub muscle marinade?

Opublikowano

Panowie to jak zwiększyć przyswajanie białka?

:decayed:

Opublikowano

Panowie, w jakie dni tygodnia jakie partie mięśni ćwiczycie? chodzi mi o typowy trening na siłę :decayed::przebiegly:

Opublikowano

ja robię dużą partię raz w tygodniu a małe 2 razy :kox:

i nie robię w jakiś konkretny dzień, bo przerwa różnie wypada i raz barki robię w poniedziałek, a w następnym tygodniu wypadają mi już w środę, bo miałem przerwę :cool1: