Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

macie jakies zrodlo z opisem cwiczen i na jakie miesnie oddzialuja? Najlepiej net, ale jakas kniga mogla by tez byc....

Opublikowano

macie jakies zrodlo z opisem cwiczen i na jakie miesnie oddzialuja? Najlepiej net, ale jakas kniga mogla by tez byc....

Zapraszam tutaj ---> www.sfd.pl Sportowe Forum Dyskusyjne. Znajdziesz tu wszystko czego szukasz + fachowa pomoc :good:

Opublikowano

ja tam wolę sobie sam wszystko poskładać, polecam:

http://www.kulturystyka.pl/atlas/

korzystam z tego serwisu dokładnie opisane każde ćwiczenie na co wchodzi i jak je wykonywać, a do tego dla mało kumatych dołączony gif z poprawnym wykonywaniem ćwiczenia

Opublikowano

Jak tam masa idzie Panowie?? :good:

Zacząłem brać Nitrobolon od trec'a, siła idzie, mięśnie idą ale brzuch też idzie :chytry:

Opublikowano

Jak tam masa idzie Panowie?? :good:

Zacząłem brać Nitrobolon od trec'a, siła idzie, mięśnie idą ale brzuch też idzie :chytry:

...101kg :kox:
Opublikowano

u mnie spokojnie 83 :decayed:

Opublikowano

na wszystko przyjdzie pora :naughty:

Opublikowano

Ja tydzien temu zaczelem moj pierwszy cykl na kreatynie. Wzielem Creapure FitMax-a, poki co napewno sila na plus, przeskoczylem o pare kilo wiecej, i na klate i na bic i wczoraj nawet na plecach. Przyrostow jakis tam chyba nie widac, ale sila i wytrzymalosc na plus. Do tego biore codziennie MultiPack Trec-a, i dextrexa oraz wedle brakow bialko UNS-a. Dzis sobota a ja bez piwka ;( no nic.. na swieta troooche cos wypije aby to wszystko w bloto nie poszlo :)

Opublikowano

Ja tydzien temu zaczelem moj pierwszy cykl na kreatynie. Wzielem Creapure FitMax-a, poki co napewno sila na plus, przeskoczylem o pare kilo wiecej, i na klate i na bic i wczoraj nawet na plecach. Przyrostow jakis tam chyba nie widac, ale sila i wytrzymalosc na plus. Do tego biore codziennie MultiPack Trec-a, i dextrexa oraz wedle brakow bialko UNS-a. Dzis sobota a ja bez piwka ;( no nic.. na swieta troooche cos wypije aby to wszystko w bloto nie poszlo :)

Bzdury chłopie takie piszesz że szok :-) Po tygodni to nawet kreta Ci się nie wchłonęła dobrze a Ty już piszesz o przyrostach siły :-). Za 4-5 tyg owszem możesz coś poczuć. To o czym piszesz to twoja psychika i zakładasz parę kilo więcej z myślą że jedziesz na cyklu i ciśniesz. Poza tym czy zacząłeś to brać jak twoje postępy stanęły już w miejscu od jakiegoś czasu - siła

Opublikowano

Na silownie chodze od 3 lat i z 75 kg przez 3 lata dobilem do 90 kg i od jakiegos czasu nie moge przekroczyc 90 kg a chce dojsc przez okres zimowy przynajmniej do 95-98 kg :decayed:. Przez te 3 lata to iwylacznie rowno trzymam miske. Na taka stagnacje proboje kreatyny. Nie pierwsze kroki robie na silowni, wiec spokojnie nex :good: . A jesli mowisz ze bede mial jeszcze wiecej sily to super. Przez ten tydzien dolozylem do kazdej parii czesci ciala po 5-10 kg wiec nie mowie tu o jakis duzych wagach.

Opublikowano

5-10kg siły na partii, kolego ćwicząc 3 lata na siłowni, przy stagnacji, to jest możliwe zrobić na cyklu kreatyny ale w 6-9 tygodni ale nie w pierwszym tygodniu zażywania. Mnie takiego kitu nie wciśniesz bo nie jestem laikiem. Jeżeli faktycznie tak poszła Ci siła to nie jest to na pewno póki co spowodowane działaniem kreatyny i to Ci gwarantuje.

10 kg siły to niekiedy robi się na cyklu SAA

Opublikowano

Moze i masz racje, nastawienie psychiczne jest tu druga strona medalu cwiczac na silowni. Ja tu znawca nie jestem. Mow co chcesz, podnosze wiecej, wiec czy to od kreatyny czy od ryzu z lidla :naughty: . Jesli podczas cyklu bede podnosil wiecej i czesciej, to jeszcze lepiej :kox: i tyle w temacie.

Opublikowano

nitrobolon od trec'a teraz biorę i jest :kox:

Opublikowano

5-10kg siły na partii, kolego ćwicząc 3 lata na siłowni, przy stagnacji, to jest możliwe zrobić na cyklu kreatyny ale w 6-9 tygodni ale nie w pierwszym tygodniu zażywania. Mnie takiego kitu nie wciśniesz bo nie jestem laikiem. Jeżeli faktycznie tak poszła Ci siła to nie jest to na pewno póki co spowodowane działaniem kreatyny i to Ci gwarantuje.

10 kg siły to niekiedy robi się na cyklu SAA

hehe dokladnie,na bica dolozyles po tygodniu 10kg grubo :polew: :polew: :naughty:

no chyba ze robiles 20kg sztanga :P

Opublikowano

Moze akurat dobry tydzien mial ;)

Czasem tak jest,ze przychodza takie dni ze ciezary lataja,a czasem jakis spadek jest i nic nie idzie/nie chce sie/nie ma weny :disgust:

Opublikowano

ja nie wyobrazam sobie dolozyc 10kg na sztange do bica i zrobic tym normalnie trening jak wczesniej...

biceps to jest taki miesien ze nawet dolozenie 3-4kg jest bardzo odczuwalne

Opublikowano

Czepiacie sie :disgust: ... napisalem od 5 do 10 kg 5 kilo wiecej na bic to moim zdaniem sporo i jakos mega ciezko mi nie szlo Sztangielkami. Na klate wiecej 6 kilo, pare razy do gory podnioslem. Na suwnicy na nogi 10 kilo wiecej.. moze mam nogi lepiej zbudowane. Fakt ze czasem czlowiek jest pelen energii i ciezary lepiej "chodza". Zreszta, co ja sie tu produkuje :decayed: i bede Wam tlumaczyl, wiecej lepiej jak podnosze :przebiegly: . Do Milego :rolleyes:

Opublikowano

ale zawsze można się było opieprzać (robić 10 powtórzeń ciężarem, którym by się zrobiło 12-13 powtórzeń), a teraz razem z kretką ma tzw. efekt placebo no i w ten sposób siła poszła inaczej tego nie widzę, bo ja na kreatynie dokładam co tydzień może po 1kg, a na bicku to na sztandze ok. 2,5-5kg ale to w trakcie całego cyklu