Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany jakieś rękawiczki na siłkę możecie polecić ?? :decayed:

Ja parę dni temu szukałem i w końcu kupiłem na siłowni Treca skórzane za 30 zł z opaskami na nadgarstek.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja od paru miesięcy ćwiczę tylko z opaskami na nadgarstki..porobiły się trochę odciski, ale trudno..wolę mieć szorstkie łapy niż rozjebane przeguby :wink:

Mam takie GEL coś tam..mogę komuś odsprzedać bo nówki sztuki..razu nawet siłki nie widziały.

Opublikowano

Dzieki chłopaki :wink:

Opublikowano

Witam chciałbym prosić o pomoc poszukuje jakąś dobrą kreatynke

Opublikowano

Ja ostatnio brałem firmy Optimum- zielona puszka.Dobre mono,bo ładnie pompowalo.Teraz też coś szukam,myślałem o Universal.

Chyba że szukasz innej formy krety.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

CT Fletcher rekomenduje produkty firmy MusclePharm :)

Opublikowano

Rekomenduje to za co mu płacą. Gdyby Polska biedronka miała z nim kontakt to by chwalił nasze kurze cycki z biedry :-)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
Witam chciałbym prosić o pomoc poszukuje jakąś dobrą kreatynke

GREEN MAGNITUDE CONTROLLED LABS 835G +KURIER na JU (3507663641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

brałem to jakoś przed wakacjami i zero efektu

więc co jeszcze poradzicie efekty jakie bym chciał uzyskać to poprawienie siły i utwardzenie mięśni ma być to kreatynka a nie przed treningówka

licze na waszą pomoc wiadomo na każdego coś innego działa ale jeśli zobaczę że ktos z forumowiczów wypisze dwa ra ta sama firmę to zakupie .

a i jeszcze jedno sama kreatynke kupić sobie czy coś jeszcze do tego

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ----------

moja opcja to

Universal Natural Sterol Complex 180 tabl P-Ń (3509364286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kiedyś brałęm i efekty były

Opublikowano

Patryk, polecam Tobie jakias krete z jabka, moze byc cm3 albo polaczenie mono z jablkiem.. samo mono zaleje Ciebie bardziej... Ja tam ekspertem nie jestem ale mono jak mono, duzo wody pic i bedzie pompowac.. diete trzymac i na treningach sie nie opie.. Jabłczan zawsze biore przed sezonem letnim aby dobic sie, a mono na sezon jesienno-zimowy aby przymasowac sie i miec z czego zejsc :wink: Obecnie od pon. zaczelem z vitalmax-a mono i jest ok.

Opublikowano

Rekomenduje to za co mu płacą. Gdyby Polska biedronka miała z nim kontakt to by chwalił nasze kurze cycki z biedry :-)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

CT Fletcher taki nie jest :-D

Opublikowano
ja powoli wracam do redukcji i wrzucam sobie to na spalanie:

NOVA HYPERLEAN FX7 60 caps SPALACZ WERSJA USA (3510593278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

testował to ktoś? podobno klepie porządnie :kox:

rozpierdalacz systemu, lubie takie wynalzki przy delikatnej diecie 4kg w dol ale 8cm z pasa :wink:

w ile czasu? ja wcześniej przy "lekkiej" diecie, treningu 3x w tyg i bieganiu 5x w tyg zrzuciłem 10 kilo w 6 tygodni. teraz planuję zrypać 12-14kg, mam nadzieję, że ten hyperlean mnie poskłada :banan:

aeroby 1x w tyg dieta jak to dieta nic na ostro zadnych odzywek poza bialkiem kazeinka nie mialem czasu na dietowanie wiec kupilem hyperleon 4x w tyg silka

Opublikowano
Patryk, polecam Tobie jakias krete z jabka, moze byc cm3 albo polaczenie mono z jablkiem.. samo mono zaleje Ciebie bardziej... Ja tam ekspertem nie jestem ale mono jak mono, duzo wody pic i bedzie pompowac.. diete trzymac i na treningach sie nie opie.. Jabłczan zawsze biore przed sezonem letnim aby dobic sie, a mono na sezon jesienno-zimowy aby przymasowac sie i miec z czego zejsc :wink: Obecnie od pon. zaczelem z vitalmax-a mono i jest ok.

dzięki wielkie

Opublikowano

Niech sobie rekomenduje..Assault w smaku był mega c**jowy i często potrafił zmulić podczas treningu ( z tendencją do spawania ) :thumbdown:

CO powiecie na to - RAPORT SPECJALNY: Mięsień z butelki? Jak wyrzeźbić mięśnie brzucha w zaledwie 1 miesiąc ?

Opublikowano

ja pier**le :facepalm::facepalm:

Opublikowano
ja pier**le :facepalm::facepalm:

+1

to jest gówno. jak chce się mieć sześciopak to trzeba za***rdalać biegać i naqrwiać brzuszki (nie wspominając o diecie)

Opublikowano

Znajomy kupił jakiś spalacz tłuczu Treca bo babka powiedziała, że nawet jak nic nie będzie robił to tłuszcz też się spali :grin:

Opublikowano
Znajomy kupił jakiś spalacz tłuczu Treca bo babka powiedziała, że nawet jak nic nie będzie robił to tłuszcz też się spali :grin:

i to siedząc przed telewizorem pijąc piwo i zajadając orzeszki :decayed: ogólnie spalacze treca dobre, kumpla klepało konkret :decayed:

Opublikowano

Naprawdę wierzysz w te głupoty czy sobie teraz jaja robisz :facepalm: