Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co się zgadza w twoim poście to łóżko :grin::grin:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moczenie podczas snu w lozko :decayed:

Opublikowano

:grin::grin:

btw kończy mi się białko a że w okolicy otworzyli sklep KFD to naginam zakupić co nieco, patrze a na stoisku siedzi blondyna myśle sobie yhym trzeba będzie palcem pokazywać tłumaczyć co chce, podchodzę mówię co mi potrzeba i o dziwo babka była za***iście ogarnięta jeśli chodzi o suplementację :kox: gdyby nie to że obok stała dziewczyna to bym się jej oświadczył :grin::grin:

Opublikowano

dobry interes posadzic ponętną panne :decayed: jeszcze w okazalym stroju ,liczba odwiedzin takiego sklepu by wzrosla.

Opublikowano
Panowie ile można lecieć na treningu z superseriami? Optymalnie miesiąc będzie ok? Czy krócej? Treningi bardzo intensywne. Dwie minuty przerwy pomiędzy seriami. Dwa ćwiczenia pod rząd. Na partię po 12-16 serii roboczych.

I odpuściłeś temat z tymi superseriami :grin:

Czyżby ktoś Cię wreszcie oświecił ze to tak obciąza organizm że można krzywdę sobie większą zrobić niż efekt i że bez suplementacji to całkowity debilizm :facepalm:

Opublikowano
Panowie ile można lecieć na treningu z superseriami? Optymalnie miesiąc będzie ok? Czy krócej? Treningi bardzo intensywne. Dwie minuty przerwy pomiędzy seriami. Dwa ćwiczenia pod rząd. Na partię po 12-16 serii roboczych.

Czyżby ktoś Cię wreszcie oświecił ze to tak obciąza organizm że można krzywdę sobie większą zrobić niż efekt i że bez suplementacji to całkowity debilizm :facepalm:

I znowu webałeś kij w mrowisko:whistling:

Opublikowano

To już widzę jak ty tego magistra ogarnales :facepalm: Dobrze posmarowales dziekanowi czy komus laske zrobiles? ;)

To ze ty bez suplementacji nie mozesz cwiczyc nie oznacza ze kazdy musi pchac w siebie placebo ;) Ale skoro masz mgr to pewnie to wiesz :D

A superserie wchodza bardzo dobrze. Serio jestes mocno niedoinformowany w tych kwestiach. I szczerze nie wiem na jakiej silowni przyjeli takiego lebskiego kolesia. Chyba mala wioska to byla ;)

Opublikowano

To ze ty bez suplementacji nie mozesz cwiczyc nie oznacza ze kazdy musi pchac w siebie placebo ;) Ale skoro masz mgr to pewnie to wiesz :D

A superserie wchodza bardzo dobrze. Serio jestes mocno niedoinformowany w tych kwestiach. I szczerze nie wiem na jakiej silowni przyjeli takiego lebskiego kolesia. Chyba mala wioska to byla ;)

I znowu bardzo pusta odpowiedź z Twojej strony:facepalm:

Przy bardzo wzmożonym wysiłku jaki jest potrzebny przy superseriach niezbędna jest odopowiednia suplementacja, dieta i oczywiście nie trzeba zapominać o regeneracji oraz dużej ilości snu.

Czy Ty wogóle wiesz co to są super serie i jak je należy technicznie wykonywać ????:kox:

Przy regularnych treningach super serie wykonywane raz w tygodniu to już wyzwanie i duże obciążenie dla mięśni.

Opublikowano

Przy regularnych treningach super serie wykonywane raz w tygodniu to już wyzwanie i duże obciążenie dla mięśni.

+1

Robię tylko jedną superserię biceps-triceps i jestem styrany jak koń nie wyobrażam sobie połączyć w superseriach np klaty i pleców nie dał bym rady przy takiej intensywności targać jakimś większym ciężarem :decayed: chyba ze tak jak pisze rocco bym musiał wspomóc się suplementem albo być na masie na której od dawna nie byłem :grin:

Opublikowano

+1

Robię tylko jedną superserię biceps-triceps i jestem styrany jak koń nie wyobrażam sobie połączyć w superseriach np klaty i pleców nie dał bym rady przy takiej intensywności targać jakimś większym ciężarem :decayed: chyba ze tak jak pisze rocco bym musiał wspomóc się suplementem albo być na masie na której od dawna nie byłem :grin:

Powiem Ci że nigdy nie byłem za odżywkami wychodziłem z takiego założenia że odpowiednia dieta rozpisywanie kalori a przede wszystkim jedzenie odpowiednich posiłków o tych samych porach i dużo snu będzie idealne i tak było dopóki nie poszedłem do pracy. a w pracy jak to w pracy raz się zje raz nie albo jak się zje to byle co byle szybko i duuupa blada trzabyło zapodać białko jako posiłek zastępczy i hmb żeby siła byla do dźwigania :whistling:

Opublikowano

Grubo idziesz :D HMB! Rozkurwi ci system :decayed:

I masz rację. Nie mam pojęcia co to są super serie. Ćwiczę na pałę i tylko klate biceps :D Chyba dobrze co? :)

Aha i jem tylko jeden posiłek dziennie. Wypijam 2L coli i śpię max 6 h dziennie. Do tego trochę alko i szlugów i czuję że wchodzi :D

Pusty to jesteś sam cwaniaczku :facepalm:

Prymitywny jesteś. Żal mi ciebie.

Opublikowano

I masz rację. Nie mam pojęcia co to są super serie. Ćwiczę na pałę i tylko klate biceps :D Chyba dobrze co? :)

Aha i jem tylko jeden posiłek dziennie. Wypijam 2L coli i śpię max 6 h dziennie. Do tego trochę alko i szlugów i czuję że wchodzi :D

super tryb życia prowadzisz tylko współczuć..

Te twoje super seryjki z jednym posiłkiem.... ciekawa sprawa...:kwasny:

musisz chyba wiaderko prowitu aplikować jednorazowo...

może jednak coś w tym jest jak mówisz że super seryjki wchodzą pewnie puchniesz jak prosiaczek :decayed:

Opublikowano
hmb żeby siła byla do dźwigania :whistling:

:shock3::shock3::doh:

Opublikowano

no to niezle sie dzieje :polew::polew::polew:

Opublikowano
aVZgT.gif
Opublikowano

Alez ciekawa dyskusja chyba sobie wydrukuje hehehehe :D

Opublikowano

super tryb życia prowadzisz tylko współczuć..

Te twoje super seryjki z jednym posiłkiem.... ciekawa sprawa...:kwasny:

musisz chyba wiaderko prowitu aplikować jednorazowo...

może jednak coś w tym jest jak mówisz że super seryjki wchodzą pewnie puchniesz jak prosiaczek :decayed:

Kolego rocco napisz jakieś konkrety jak się naprawdę znasz. Potrzebuje dobrego treningu i jakąś dietkę na masę. Jak masz tytuł naukowy w tej dziedziny to podziel się wiedzą, ktoś może skorzysta.

Opublikowano

Ale szynki i wieprzowiny od szakala w dziale sprzedam nic nie przebije :polew::polew:

Opublikowano

haha ale doj**al :polew:

Opublikowano

[quote name=

Kolego rocco napisz jakieś konkrety jak się naprawdę znasz. Potrzebuje dobrego treningu i jakąś dietkę na masę. Jak masz tytuł naukowy w tej dziedziny to podziel się wiedzą, ktoś może skorzysta.[/quote]

miałeś już przygodę z cięzarkami czy dopiero chcesz zacząć