Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem, znalazlem to na innej stronce z fb

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawa opcja :D

jakie polecicie białeczko cena=ilośc=jakośc?? :)

jadłem why 100 treca i niby dobre ale efektu jakiegos nie zauwazylem 1kg moze :)

Opublikowano

a czego bardziej brakuje? bialka czy wegli? ;p

Opublikowano

173 wzrostu, 72.5/73.5 KG z siłownią styczność 4 lata a suple to tak dopiero zaczynam :)
w obecnej chwili rozerwany mięsień ścięgnowy nad grzebieniowy i 3 tyg przerwy...
myślę juz o powrocie i poprawieniu formy bo brakuje mi pompy :)
przydałoby sie rosnąc choć troszkę fatu w pasie jest, ale zarysy są fajne :)

Opublikowano

bialko i gainery to tylko uzupelniacze dietki :) musisz wyliczyc czego CI bardziej brakuje ;P

jesli bialko to ostrowia najtaniej wychodzi, jesli nie to bialeczka drozsze :P okolo 150zl za puche 2.2kg ;p

Opublikowano

dietka jest taka:
3-4 posiłki kasza jaglana/ryż 80-100 gram + pierś grillowana w godzinach 6.40h- 11h- 16h- a czasem o 14h zamiast owoców też posiłek
później obiad ok 18h zazwyczaj makaron z piersią bo to tez po treningu posiłek,
o godzinach 9 i 14 jem owoce jak: banany, brzoskwinie, jabłka, gruszki
czasem też wpadają fistaszki i wafle ryżowe
9h i 14h to przerwy takie ciche wiec muszę zjeść szybko i kryjomu bo wciąż pracuje :P
na noc brałem białko i czasem serek wiejski ale podobna nawadnia skórę gdzie ja rzeźby jakos za dobrej nie mam to teraz unikam :)
Białko bym przyjmował o 14h i na noc pewnie
co sądzicie? :)

Opublikowano

Wiesz, tak brzydko napisze, troche z d*py takie pisanie 3-4 posilki. Trzeba wiedziec DOKLADNIE ile sie spozywa bialka, weglowodanow i tluszczy.

Wtedy mozna myslec co dalej.

Z takiej rozpiski uj wynika tak naprawde. Niby wszystko fajnie ale jedzac zdrowo tez mozna przybrac w tluszcz jak bedzie nadywzka.

Pierwsze co policz sobie dokladnie ile dziennie masz kcal i/lub bialka, wegli oraz tluszczy.

Jesli nie znasz swojego ciala to znajdz na necie wzory z ktorych mozna obliczyc dzienne zapotrzebowanie kaloryczne.

Pozniej w zaleznosci odejmujesz albo dodajesz kcal.

Z tym serkiem tez przesada :) Z tego co piszesz nie jestes pro kulturysta wiec nie ma co popadac w paranoje, ze cie woda zaleje xD

Jak nie mialem dopietej diety to tez bralem odzywki bialkowe i dziwilem sie ze nie moge zrzuc brzucha. Od czasu kiedy licze kcal i makra to widze jak duuuuzo jadlem. Teraz odzywka bialkowa 900g starcza mi minimalnie na miesiac

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

nie no bialko nie zalewa :D gainery tak :P

ja teraz bede mial, bialko, bulka i gainera :D ciekawe co wyjdzie z tego miksa :D plus szama oczywiscie ;p

Opublikowano

Panowie Dieta dieta jestem teraz po redukcji i zleciałem 7KG w 4 tygodnie. :)

Opublikowano

Dokładnie, jak kolega wyżej :thumbup1:

Opublikowano

Ja przez tydzień 5 i to bez siłki :). Ale........tylko dlatego że tydzień nie jadłem praktycznie taki ból miałem przełyku. Po badaniach okazało się że miałem 3 nadrzerki w dolnej części przełyku. Przestrzegam przed piciem piwa z gwinta, mi trafiło się szkło :/. Jutro pierwszy dzień siłki po tygodniu przerwy :) naładowany jestem jak królik energizera :D.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja przez tydzień 5 i to bez siłki :). Ale........tylko dlatego że tydzień nie jadłem praktycznie taki ból miałem przełyku. Po badaniach okazało się że miałem 3 nadrzerki w dolnej części przełyku. Przestrzegam przed piciem piwa z gwinta, mi trafiło się szkło :/. Jutro pierwszy dzień siłki po tygodniu przerwy :) naładowany jestem jak królik energizera :D.

bedzie pumpa :D i oby zakwasow nie bylo :P

Opublikowano

kolego jakie piwo? :D co to za smak? :D czy to jakiś nowy super supel? :D

Opublikowano

Piwo Tyskie smak jak wszystkie. Twarde dno w środku szkło ;).

Opublikowano

Sprzedam CEE-Creatine Ethyl Ester 500g Revange, oczywiście opakowanie nie otwierane, sprzedaje ponieważ dla mnie ma obrzydliwy smak. Cena 40zł+kw. Jak ktoś chętny pisać pw.

Opublikowano

Panowie, czy to bialeczko bedzie ok ? http://allegro.pl/ostrovit-wpc80-eu-1-8kg-bialko-ostrowia-shaker-i5170343301.html

i jesli ktos mial to jak wypada smak czekoladowy ?

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Czekolada gicior i truskawka, wanilia się pieni okropnie. A link nie działa :).

Opublikowano

A czym rozrabiales ? woda czy mleko ? :) Bo zastanawiam sie nad kupnem i najbardziej wlasnie bym chcial czekoladke, wiec jak piszesz ze jest git to bym wzial :) A smak podobny do czego ? Bo wiem ze slodkie nie bedzie jak jakis shake z mcd :D

Opublikowano

Dla mnie to było słodkie troszkę napewno nie jak z maka ale ogólnie dobre akurat miałem czekoladę w gratisach ale napewno ją kupie :) z wodą.

Opublikowano

Dzieki za info :)