ktokolwiek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Widze że jest ciekawy temacik to może i ja się pochwale swoimi skromnymi osiągami 200 kg przysiad 230 kg martwy ciąg i 165 klatka (akurat to mam nagrane, 160 poszło bez stabilizatorów na łokciach)
Coleman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 ktokolwiek ladnie ladnie wymiatasz :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ragga wybierz sie na masaz i pomoze:)) rozbija CI miesnie nie beda spiete i wszystko wroci do normy... dawno nie uzywane chyba byly i sie buntuja ewentualnie jak z masazem ciezko to woda... bicze wodne jacuzzi .. No fakt dawno nie używane :gwizdanie: Jak wrócę do kraju to zaczynam na ostro z basenem i delikatnie z cwiczeniami w domowym zakątku
Tzieland Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ragga wybierz sie na masaz i pomoze:)) rozbija CI miesnie nie beda spiete i wszystko wroci do normy... dawno nie uzywane chyba byly i sie buntuja ewentualnie jak z masazem ciezko to woda... bicze wodne jacuzzi .. również polecam dobry masaż, z dużym naciskiem na słowo dobry, bo zły masażysta może nawet pogorszyć sprawę wiem co mówię, bo miałem bardzo dobrego znajomego, który był jednym z lepszych masażystów w swojej miejscowości na dodatek jest niewidomy, więc można powiedzieć, że u niego zmysł dotyku jest jeszcze bardziej wyostrzony niż u normalnych ludzi a jego masaż dosłownie potrafił zdziałać cuda
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tylko jest jeden problem..aktualnie jestem w DE..i w po pracy wszystko jest pozamykane, a jedyne otwarty masaż to masaż erotyczny ..a ugniatanie kobiecymi sutkami raczej mi nie pomoże Jak wrócę do PL to się będę regenerował
Coleman Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tylko jest jeden problem..aktualnie jestem w DE..i w po pracy wszystko jest pozamykane, a jedyne otwarty masaż to masaż erotyczny ..a ugniatanie kobiecymi sutkami raczej mi nie pomoże Jak wrócę do PL to się będę regenerował a wiadomo moze pomoze :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tylko jest jeden problem..aktualnie jestem w DE..i w po pracy wszystko jest pozamykane, a jedyne otwarty masaż to masaż erotyczny ..a ugniatanie kobiecymi sutkami raczej mi nie pomoże Jak wrócę do PL to się będę regenerował a wiadomo moze pomoze :polew: Na rozłąkę z żoną ..
Zmija Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ragga jak niemasz dostepu nawet do basenu na bicze czy jacuzzi .. a masz prysznic to odkrec wode zeby cisnienie bylo dosc mocne i ruchem okreznym*(mam nadzieje ze bedziesz wiedzial o co chodzi) zeby w jednym miejscu tego nie robic masuj sobie okolice bolu i cale zrodlo raz zimna raz ciepla woda jak niema wyjscia innego to powinno torche pomuc
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ragga jak niemasz dostepu nawet do basenu na bicze czy jacuzzi .. a masz prysznic to odkrec wode zeby cisnienie bylo dosc mocne i ruchem okreznym*(mam nadzieje ze bedziesz wiedzial o co chodzi) zeby w jednym miejscu tego nie robic masuj sobie okolice bolu i cale zrodlo raz zimna raz ciepla woda jak niema wyjscia innego to powinno torche pomuc Kwestie z prysznicem mam oblataną
Tzieland Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 dzisiaj K L A T A + T R I C E P S + P R Z E D R A M I Ę :buhaha: :buhaha:
Coleman Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 ja tez robilem klate jak zawsze w poniedzialek i bicepsa trochee :>
MAGIC87 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 widze ze same koxy zima wiec kazdy za siebie sie wział :gwizdanie: wyglad daje duzo sam widze,jak wychodze do klubu malinowe spojrzenia dupeczek i zazdrosne kolesi.nieraz goscie podchodza i pytaja sie rozne rzeczy... to mowie ze robie pompki w domu i ze sie juz taki urodzilem decayed nie gadaj bo ostatnio gosc Ci powiedził ze za duzy jestes i nie mozesz tu stac ja wlasnie testuje stacki przedtreningowe Pimpblast działa działa, mega mnie pobudza Wiec po namowach kolegi Piotra98igo, tez sie wziałem za siebie. dla niedowiarków potwierdzma ze jest ,,wielki''
Tzieland Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 widze ze same koxy zima wiec kazdy za siebie sie wział :gwizdanie: wyglad daje duzo sam widze,jak wychodze do klubu malinowe spojrzenia dupeczek i zazdrosne kolesi.nieraz goscie podchodza i pytaja sie rozne rzeczy... to mowie ze robie pompki w domu i ze sie juz taki urodzilem decayed nie gadaj bo ostatnio gosc Ci powiedził ze za duzy jestes i nie mozesz tu stac ja wlasnie testuje stacki przedtreningowe Pimpblast działa działa, mega mnie pobudza Wiec po namowach kolegi Piotra98igo, tez sie wziałem za siebie. dla niedowiarków potwierdzma ze jest ,,wielki'' Piotrek jest mniejszy od aktora De Vito czy jak mu tam
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja jem za duzo az ostatnio 2 dni żołądek mnie bolał
MAGIC87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Piotrek jest mniejszy od aktora De Vito czy jak mu tam :polew:
Tzieland Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Piotrek jest mniejszy od aktora De Vito czy jak mu tam :polew: no co taka prawda zreszta jak tu przyjdzie to sam potwierdzi
Rekomendowane odpowiedzi