robertjudi Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ważne jest znanie swoego organizmu... czucie mięśni tzw. połączenia nerwowo mózgowe jak to profi mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kończę kolejny cykl na kreatynce mono i chce zakupić jakąś przedtreningowke.Rozważam pomiędzy No Xplode a Saw.Brał ktoś z Was tą drugą i może się podzielić opinią?I co sądzicie o CM3 Trec'a.Można połączyć z przedtreningówką dla lepszych efektów? wysłane za pomocą tapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kończę kolejny cykl na kreatynce mono i chce zakupić jakąś przedtreningowke.Rozważam pomiędzy No Xplode a Saw.Brał ktoś z Was tą drugą i może się podzielić opinią?I co sądzicie o CM3 Trec'a.Można połączyć z przedtreningówką dla lepszych efektów?wysłane za pomocą tapki Skoro piszesz, że kończysz cykl to rozumiem, że chcesz przerwać kreatynę. Więc po co znowu chcesz ją brać? Chyba, że kreatynkę bierzesz ciągle. W takim razie wg mnie CM3 dosyć dobra. A z przedtreningówkami to różnie bywa. Na jednych działa taka a na drugich inna. Sam próbuj i podejmuj decyzję. Często na siłkach robią za parę złotych drinki. Może najpierw popróbuj i wybierz coś co działa na ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Poprzednie 2 cykle na kreatynie robiłem z przerwą,a teraz myślałem o zakupie typowego jabłczanu i nie robić przerwy.Przedtreningówka też zawiera kretę w różnej formie i zastanawiam się nad połączeniem tego.chcę mieć jakiegoś powera na siłce i żeby progres szedł do góry:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Progres czasami staje w miejscu. Nie może iść nieskończenie do góry bo wtedy niektórzy powinni już targać po milion kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 wtedy trzeba zmienic srodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No dokładnie. Kreatynę trzeba zamienić na AAKG A białko na węglowodany Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 wtedy trzeba zmienic srodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Słuchajcie ma ktoś jakiś w miarę sprawdzony kalkulator pomiaru procent tłuszczu w ciele? Bo wczoraj sprawdzałem na jedym co mi kumpel przesłał i wyszło mi raczej za mało Chciałbym sprawdzić na czymś bardziej wiarygodnym Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi23 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam, panowie co polecacie, jeżeli chodzi o odżywki po treningowe Co myślicie o tych odżywkach: 119 PLN 149 PLN 68 PLN chyba że ktoś ma jakieś inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Kup extreme antykatabolix z FA Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 strata kasy na tego typu wynalazki,jestes pro i masz sponsora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja właśnie na potreningu zamówiłem Re-cona. Zacznę szamać to wyrażę opinię. MuslcePharm muscle pharm RE-CON 1200G+SHAKER+PRÓB (3684754081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Piotrek a Ty w ogóle jakieś odżywki szamasz? Czy tylko dieta? Zastanawiam się ile można nadrobić dobrymi witaminami. Chodzi szczególnie o regeneracje. Ja jestem teraz tylko na białku i jakieś kreatynie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie jem zadnych odzywek po treningowych,bialek przed sniadaniem,bialek po kupie,bialek na noc,tylko samo jedzenie.Nie mowie ,ze kupowanie tego jest zle,ale wg mnie to strata kasy,lepiej miesa za to kupic.Kulturysci reklamuja to i jedza, bo maja za darmo od sponsorow,a regeneruja sie na solidnych dawkach soku.Dla nas zwyklych przecietniakow wystarczy samo jedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja jem białko bo nie wyrobiłbym z 4 mięsnym posiłkami dziennie :/ Fizycznie jest to niemożliwe. A tak to białaczko zapodaję i posiłek z głowy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 jak nie wyrabiasz to lepiej uzupelniac odzywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam Pewnie było ale wyszukiwarka jak dla mnie dennie pracuje Pytanie brzmi mono czy jabłko na pojedynczą kuracje do fullbody Boje sie że od mono tak napuchne ze nie dam rady zrobic wszystkich partii . A tak w ogóle to moj pomysł z tym treningiem więc drugie pytanie czy tak można napierniczac . ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ---------- Jeszcze jedna opcja zgadzacie się z tym??Idealne proporcje sylwetki mskiej hehe bo mnie to normalnie prawie ideał hahaha oczywiscie bebecha nie mierzylem bo nie mam tak długiej miarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Testosteron i potencja - Witalność, potencja, zdrowa prostata - Dłuższe Życie panowie po 35roku zycia juz powinni myslec o hrt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi