Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 na spalanie polecam deficyt kaloryczny a na przemianę tłuszczu w mięśnie to wizytę u jakiegoś szamana dokladnie ewentualnie HMB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 na spalanie polecam deficyt kaloryczny a na przemianę tłuszczu w mięśnie to wizytę u jakiegoś szamana dokladnie ewentualnie HMB Nie no chyba nie czytałeś swojego artykułu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 na spalanie polecam deficyt kaloryczny a na przemianę tłuszczu w mięśnie to wizytę u jakiegoś szamana Potwierdzam - szaman będzie najlepszy. Ale nie wierz w to co mówią ci uliczni oszukańcy! Znajdź takiego prawdziwego z afryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 na spalanie polecam deficyt kaloryczny a na przemianę tłuszczu w mięśnie to wizytę u jakiegoś szamana dokladnie ewentualnie HMB BMH jest lepsze bo szybsiejsze w działaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Panowie,poszukuję jakiejś wagi elektronicznej,co bym mógł odmieżać sobie szamę przy diecie.Jak myślicie,czy takie z allegro sprawdzą się,np: W01 WAGA KUCHENNA LCD DO 5kg ELEKTRONICZNA SZKLANA (3917986924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 kup jak ma jakis blad to nie wielki ,a cena smieszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dzięki Piotrek:notworthy: Popatrze jeszcze na inne i trzeba coś kupić,bo faktycznie cena śmieszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 polecam mam identyczną od prawie roku wszystko z nią ok ostatnio tylko wymieniałem baterię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ale do odmierzania stuffu się nie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a co ty chciales mete wazyc na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Koks qurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 koks jest nielegalny pojdziesz siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja mam piec na węgiel więc o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 :hi:Yo! Dziś mam zamiar pobić życiówkę w martwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie,poszukuję jakiejś wagi elektronicznej,co bym mógł odmieżać sobie szamę przy diecie.Jak myślicie,czy takie z allegro sprawdzą się,np: W01 WAGA KUCHENNA LCD DO 5kg ELEKTRONICZNA SZKLANA (3917986924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? sprawdza się, mam taką już kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3926679706 taką zakupiłem.Dzięki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 :hi:Yo!Dziś mam zamiar pobić życiówkę w martwym Czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 czyli przestanie robić samą sztangą dołoży ciężarki joke oczywiście powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ego zostawia sie szatni,no chyba ze patrzy taka laska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Luzik Pany 187 pękło jestem z siebie dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi