Piotrek98igo Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 to ja dzisiaj odmienilem sobie 1 danie ,pychota!!!
rrrudy25 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 U mnie tez są zawsze świeże i smaczne Jak biorę hurtową ilość to ludzie dziwnie się patrzą, nie wiem czemu Nie zdarzyło mi się kupić gdziekolwiek śmierdzące z promo Nie niestety ludzie wku....ni jak pan przednimi zamawia 25-30kg cyca i prosi jeszcze żeby mu to popakować tak po 3.5-4kg:kox: Paczki zakupione.Termin ważności do 20.03.Kurczak świeży i ładnie wygląda.http://img.tapatalk.com/d/14/03/13/7ume8epy.jpg standardowo:naughty: mi nie za bardzo wchodzi filet, wolę karczek albo łopatkę a ja pocisne golonkę Ja tez mam ostatnio przesyt kurczakiem. Wole szynke albo chudy schab upiec. A najlepiej losos albo wolowinka ale to juz droga sprawa. Tylko raz ba dwa tygodnia takie rarytasy schabik ze śliwką polecam pychota:jerk:moja zawsze w niedzielkę mi robi:slina: to ja dzisiaj odmienilem sobie 1 danie ,pychota!!!http://s30.postimg.org/hmktogfot/obiad.jpg co to za szprocika tam masz? czyżby łosoś?
Piotrek98igo Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 tak 400g lososia ,brokuly,2 ziemniaki i grzyby
rrrudy25 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Ja pier...e 400g!!! To jest ze 100g białka na raz:*) i jedyne 70g fatu Ja, jak zjem 250 to 2 h mi się odbija tłustym Miszcz;-)
MAGIC87 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 to ja dzisiaj odmienilem sobie 1 danie ,pychota!!!http://s30.postimg.org/hmktogfot/obiad.jpg moze Ci stół odnowic? bo lakier juz schodzi:naughty:
nex Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Dobra, dodaje ostatnie foto z dzisiaj i koniec bo nic formy nie pokazujecie, a sezon powoli się zbliża
Tzieland Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Ja formy za pański uj nie moge złapać Ogólnie mam problemy z zoladkiem a co za tym idzie z nabraniem masy. A tluszcz z lat niezdrowego odzywiania i picia alkoholu ciagle zalega
Piotrek98igo Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 no to zrob porzadna redukcje,wytnij sie na maxa
nex Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 poka Tzieland co prezentujesz, ocenimy, nie masz sie czego wstydzic
swir88 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Waga na focie 83kg obecna 91kg do maja robie mase potem wycinka
Piotrek98igo Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 prosi o redukcje!!! jezeli bedziesz probowal dalej masowac,bedziesz dalej sie zalewal. jak sie wytniesz to calkiem inna jest odp anaboliczna pozniej.
nex Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Tzieland, w czym ty u siebie widzisz problem?? Wystarczy wyciąć i jechać z masą już z głową a będzie ok, wcale nie ma jakiejś tragedii, wytnij to
Tzieland Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Na razie robie trening siłowy z małą liczbą powtórzeń i długie przerwy. A wycinka będzie podczas praktyk na statku. 5 miesięcy ciężkiego zapierdalania wytnie ze mnie wszystko co jest złe Dlatego na razie chce trochę tej masy utrzymać
rrrudy25 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Na razie robie trening siłowy z małą liczbą powtórzeń i długie przerwy. A wycinka będzie podczas praktyk na statku. 5 miesięcy ciężkiego zapierdalania wytnie ze mnie wszystko co jest złe Dlatego na razie chce trochę tej masy utrzymać no tylko jak będziesz na plusie,to mimo tego zap...nia to i tak brzusio zostanie na pierwszym miejscu MICHA:kox::kox:
Tzieland Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Uwierz mi że na statku zgubie brzuch. Tam nie ma 5 posiłków dziennie tylko 3. To juz pierwsza diametralna roznica. Po drugie zarcie tylko zdrowe. Zero slodyczy, smieciowego zarcia czy alko. Takze warunki idealne. Plus do tego liny TRX i bedzie lepiej niz dobrze
YOGI3000 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Uwierz mi że na statku zgubie brzuch. Tam nie ma 5 posiłków dziennie tylko 3. To juz pierwsza diametralna roznica. Po drugie zarcie tylko zdrowe. Zero slodyczy, smieciowego zarcia czy alko. Takze warunki idealne. Plus do tego liny TRX i bedzie lepiej niz dobrze Wrócisz i w kilka tygodni wszystko wróci do stanu wyjściowego.
Rekomendowane odpowiedzi