bongod Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czy to już zboczenie na trening w niedziele??
Piotrek98igo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 to nie po Bozemu cwiczyc w niedzele
swir88 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja cwicze tylko w weekendy resztę tyg w ciezarowce siedzę ...
Tzieland Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dla mnie niedziela zawsze byla zarezerwowana na klateczke bo malo osob i mozna swobodnie pocwiczyc. Ale teraz klate robie we wtorki a w niedziele co popadnie
bongod Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 U mnie były 3 osoby hehehe majówka pewnie już
swir88 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tzieland to nie jedziesz zadnym planem ze co popadnie robisz
Tzieland Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tzieland to nie jedziesz zadnym planem ze co popadnie robisz A po co plan? W tygodniu mam do zrobienia wszystkie grupy i je robię. A czy klatkę zrobię w poniedziałek czy wtorek czy piątek to bez różnicy. Może ty nie masz innych rzeczy do roboty poza siłownią ale innym różne dziwne rzeczy wypadają i czasami dni się zmieniają
bongod Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nom niestety ja w tym tygodniu robilem klate plecy lapy poniedzialek wtorek sroda masakra :/ dzis ogolnorozwojowke musialem :/ . Tak jak mowisz dziecko praca wazne że w ogóle jest czas na chodowle mięśni .
swir88 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja mam czas tylko w weekendy wiec napewno masz go więcej skoro cwiczysz i w tygodniu i w weekend... Tak zapytalem bo mnie zaciekawilo jak trenujesz skoro piszesz "co popadnie" Myślałem ze jestes z tych co cwicza lapy i klate po 3 razy w tyg...
Tzieland Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Myślałem ze jestes z tych co cwicza lapy i klate po 3 razy w tyg... Daleko mi do nich Po prostu codziennie mam zajęcia w szkole, później spotykam się z kobietą. Czasami trzeba coś załatwić z rodziną lub po prostu pouczyć się do zaliczenia Gdyby to zależało ode mnie to na siłowni byłbym codziennie bo zawsze znajdzie się coś co można zrobić. Oczywiście jak braknie czasu to na pierwszym miejscu jest klata i łapy, później plecy, barki i nogi. Niestety ale jakieś priorytety trzeba mieć Czasami też zrobię trening na TRX na chacie chociaż strasznie mnie to nudzi. Ja muszę ćwiczyć z innymi kozakami, żeby mieć motywację. Sam w zamknięciu nie potrafię
Piotrek98igo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 nie wiem jak mozna cwiczyc klate 3 razy w tyg jak zrobie raz to zakwasy mam do nastepnego treningu
bialy986 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Od jutra promocja w Biedrze-cycki po 12,49.
Piotrek98igo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Od jutra promocja w Biedrze-cycki po 12,49. super
nex Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ja jak robię klate przykładowo w niedziele, to zakwasy poważne mam od wtorku i przy kolejnym tren klaty w niedziele jeszcze ją czuje. A tak poza tym to nie chcieli byście mnie teraz widzieć, spasłem się jak wieprz . Moje aeroby to będzie jazda na rowerku (nie stacjonarnym) ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ---------- na klate robie teraz 4 ćw. Płaska, dół, góra, rozpiętki
Piotrek98igo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 tez tak macie,ze jak nawpierdalacie sie w maku to na nastepny dzien forma zyciowka? chyba musze codziennie w maku jesc
Tzieland Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 tez tak macie,ze jak nawpierdalacie sie w maku to na nastepny dzien forma zyciowka? chyba musze codziennie w maku jesc Nie wiem bo nie jem w maku
Piotrek98igo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 przeciez kazdy szanujacy sie adept kulturystki,myslacy powaznie o tym sporcie je w maku
Tzieland Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 przeciez kazdy szanujacy sie adept kulturystki,myslacy powaznie o tym sporcie je w maku Fakin szit Stąd brak postępów :/
Tzieland Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jeszcze zdążę wsunąć parę mc zestawów przed wyjazdem
Rekomendowane odpowiedzi