Reggi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Calcoolator.pl - Kalkulatory online. Dzienny kalkulator kalorii. Ile kalorii, węglowodanów, protein i tłuszczów potrzebujemy dziennie by schudnąć, przytyć lub utrzymać wagę ? Tu masz o kaloryczności produktów Znajdź produkty spożywcze wg nazwy, kategorii, wartości odżywczych
medik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Panowie mam pytanko, od razu mówię, że nie ćwiczę regularnie tak jak Wy, więc traktujcie mnie z rezerwą. Chciałbym trochę poćwiczyć hantlami. Może ktoś z Was tak mniej więcej rozpisać mi jakie ćwiczenia, po ile powtórzeń w jakie dni robić ? Jak dobrać ciężar ? Wiecie co mam na myśli, taki program naprawczy dla łajzy
Reggi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ale to rozumiem, że masz hantelki w domu i chcesz sobie pogibać ? Masz tylko hantle czy jakąś ławkę też ? Zrób sobie na sam początek ogólnorozwojówkę bez napinania się na poszczególne partię ciała. Co Ci mogę polecić jako dobry atlas ćwiczeń to stronkę - #1 Exercises Guide! Over 300+ Free Exercise Videos And Guides!
Piotrek98igo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Reggi powinnes wiedziec ,ze na redu laduje sie duzo wiecej bialka ja to widze tak 200g B 200W 50T
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zakodowane Jadę zaraz po skakankę do sklepu U mnie problem polega na tym, że jak zjem to za 15 minut jestem głodny Może za niska kaloryczność w jednym posiłku ?
bongod Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 To pomyśl że ja jjem tak żeby się nie najadać ale już się przyzwyczaiłem i głód mija po paru minutach . Ale ogólnie jjem wiekszość rzeczy , oczywiście bez przesady .
nex Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 trzeba poznać swój organizm to najlepsza metoda
bongod Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja jak poznałem mój to już mam go dosyć heheheh . Znamy się jak stare konie .
Piotrek98igo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ja tez jestem glodny zaraz jak zjem,ale sens w tym zeby wytrzymac,to jest wlasnie redukcja,glod jest wyznacznikiem formy.
medik Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ale to rozumiem, że masz hantelki w domu i chcesz sobie pogibać ? Masz tylko hantle czy jakąś ławkę też ? Zrób sobie na sam początek ogólnorozwojówkę bez napinania się na poszczególne partię ciała. Co Ci mogę polecić jako dobry atlas ćwiczeń to stronkę - #1 Exercises Guide! Over 300+ Free Exercise Videos And Guides! Dzięki za link.
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 kupiłem sobie skakankę taką z rzemienia i na łożyskach. Fak..ale to daje ..poskakałem chwilę i zjebany jak dzik
nex Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 na skakance musisz skakać przynajmniej z 30 minut w sesji. Któryś rok wstecz też to robiłem
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 To trzeba będzie się wbić w ten rytm. Do kompletu dokupiłbym sobie jeszcze gruszkę bokserską bo lubiłem pociskać, ale na siłowni któryś debil urwał i nie ma...trzoda jeebana
bongod Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja do barów dowalam bica i trica i wychodze jak popaye
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 A ja dopiero śniadanko..owsianeczka na wodzie z bananikiem
Kali S4 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 A ja dopiero śniadanko..owsianeczka na wodzie z bananikiem ja do tego dorzucam nieco żurawinki do smaku
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja rodzynki A mój brat blenduje owsiankę z bananem i czymś tam jeszcze..zamiast męczyć się z żarciem to wypija takiego shejka
Rekomendowane odpowiedzi