Mariusz90r Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie, moglibyscie polecić jakieś dobre rękawiczki na siłownie? Najlepiej coś z allegro, bo moje obecne są już w agonalnym stanie po niecałych 2 miesiącach ćwiczeń i chciałbym zmienić na coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 wytnij sobie gabki ze starego materaca :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallo33 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie, moglibyscie polecić jakieś dobre rękawiczki na siłownie? Najlepiej coś z allegro, bo moje obecne są już w agonalnym stanie po niecałych 2 miesiącach ćwiczeń i chciałbym zmienić na coś lepszego. http://allegro.pl/strong-rekawice-rekawiczki-treningowe-trec-l-m-xl-i2006016945.html niedawno takie kupiłem i jestem zadowolony jeśli dobrze dobierzesz rozmiar to naprawde fajne rękawiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Panowie, moglibyscie polecić jakieś dobre rękawiczki na siłownie? Najlepiej coś z allegro, bo moje obecne są już w agonalnym stanie po niecałych 2 miesiącach ćwiczeń i chciałbym zmienić na coś lepszego. Ja polecam te, niedrogie a zarazem dobre, sam używam http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_R%C4%99kawice_treningowe_COMPETITION_GLOVES-opis2488.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 który to Ty ? Ten : gadajcie co chcecie...ale cyce to ma fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 On czy ona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 który to Ty ? Ten : gadajcie co chcecie...ale cyce to ma fajne ...nie wiem czy bym to ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony84 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Panowie, moglibyscie polecić jakieś dobre rękawiczki na siłownie? Najlepiej coś z allegro, bo moje obecne są już w agonalnym stanie po niecałych 2 miesiącach ćwiczeń i chciałbym zmienić na coś lepszego. polecam te: http://allegro.pl/power-system-rekawice-power-grip-l-gratis-i2008433200.html drogie, ale warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 A ja nie lubie rekawiczek... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz90r Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 @tony84 5dych to jeszcze nie tragedia, a te co pokazałeś chyba najbardziej do mnie przemawiają. Dzięki wszystkim za rady @Spartan_Wroc. Nie wiem czy to moje przyrządy czy technika uchwytu ale bez rękawiczek odciski bym miał takie że mógłbym gołą ręką gwoździe wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 @tony84 5dych to jeszcze nie tragedia, a te co pokazałeś chyba najbardziej do mnie przemawiają. Dzięki wszystkim za rady @Spartan_Wroc. Nie wiem czy to moje przyrządy czy technika uchwytu ale bez rękawiczek odciski bym miał takie że mógłbym gołą ręką gwoździe wbijać Odciski normalna sprawa ...też mam tylko mi rękawiczki nic nie pomogą bo mam taką prace że rękawiczek używać nie mogę i tak czy tak odciski są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 a ja dostałem rękawice od Mikołaja zobaczymy jak się spiszą gdzie znajdę jakieś tanie białko z w miarę normalnym smakiem? jadł to ktoś?? http://allegro.pl/hitec-protein-80-2-3kg-1kg-bialko-wpc-gratisy-i2004955657.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lo-buz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja wcianalem UNS WPC 80 Econo i bylo naprawde okej. Teraz PEAK Delicious Whey Protein i jestem mega zadowolony, rozpuszcza sie o wiele lepiej i smak mniam... podwojna czekolada, wczesniej z UNS-a banan. Składowo Peak wychodzi lepiej ale nie ukrywam ze cenowo wiecej, i rowniez nie ukrywam ze moze przejde na cos tanszego z czasem, bo im smaczniejsze bialko to wiecej wcinam.. he he he.. po nowym roku zaczne sie ciac wiec bialko mi potrzebne. Kolega szama HITEC PROTEIN 80 i mowil ze moj pekak jest bardzo podobny. Patrz na cene i na sklady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ten hitec skład ma raczej ok dużo białka i to najważniejsze a nie chce wywalać niewiadomo ile na białko 90% lub więcej kupię to i zobaczymy jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lo-buz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jak juz zjesz z pol puchy to daj znac . OT.- na kfd taniej Tobie wyjdzie z tym bialkiem. nie robie tu zbytnio reklamy bo rozne mialem przygody z tym portalem ale ogolnie jest ok. Raz zwracali mi pieniadze bo juz okazalo sie ze nie maja produktu a ostatnio czekalem na bialko ponad tydzien.. ale cena mniejsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Panowie możecie mi powiedzieć czy te bitumiczne powlekane odważniki śmierdzą coś w tylu lepik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Panowie możecie mi powiedzieć czy te bitumiczne powlekane odważniki śmierdzą coś w tylu lepik?? niczym nie śmierdzą, mam 90 kg takiego obciążenia, po prostu objętościowo są dużo większe i grbsze, przez co zajmują więcej miejsca na sztandze- np 2.5 kg bitumiczne wygląda jak 5 żeliwo a nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 kupić łamany gryf czy prosty 120cm? ćwiczenia głównie bicepsa, przedramion, barków, grzbieta myślałem o łamanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 bierz łamany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak dla mnie łamany,ten co ma środek w kształcie U.Nie ten lekko łamany z środkiem w kształcie V.Ten drugi jest wybitnie do bisiora,a na tym pierwszym wygodnie triko sie robi i podciąganie do brody np.A bisiora oczywiście tysz.Plecy to raczej jeśli jesteś niewysoki,bo 120cm gryfu byś musiał na końcach gwintu łapać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi