Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 APT] Oto moje autko - str.6 - nowy zderzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż przyjemnie popatrzeć :) nawet grill bez znaczka może być :gwizdanie:

Opublikowano

Naprawde fajnie zrobione auto. Co to za zderzak? Bo chyba nie oryginał od RS4, a jeśli tak to jak go spasowałeś z seryjnymi nadkolami? :)

nie nie to jest zderzak z tworzywa i widziałem takie na allegro a ja osobiscie juz z takim kupiłem od niemca. :thumbup:

Opublikowano

zawias jest faktycznie ekstremalny. Jezdzilem troche takim od kolegi MAx'a z OPOLA, mozna dostac wstrzasu. Do poszalenia za***isty ale do poruszania sie tragedia. Autko bardzo ladne. Gratuluje zakupu

Opublikowano

Hmm, jak już zderzak przedni jest "tuningowy" to trzeba by pomyśleć nad progami i tylnym zderzaku tez, bo kiepsko to wygląda z samym przodem :wink4:

Opublikowano

Hmm, jak już zderzak przedni jest "tuningowy" to trzeba by pomyśleć nad progami i tylnym zderzaku tez, bo kiepsko to wygląda z samym przodem :wink4:

witam , rzecz wustu kolego a jak wiadomo na temat wustu sie nie dyskutuje . ja nierobie z tego jakiejs choinki tylko małymi krokami na G-STYLE a zderzak juz był. :cool:

Opublikowano

A powiedz mi jest jakas roznica w czasie jazdy jak masz założony ten sportowy stozkowy filtr powietrza K&N, od normlanego ??

Audiczka rewelka nowe lampki II lift , i bedzie gitara i jeszcze rameczek brakuje w środku do okoła zegarów :afro:

----

M@rk :audi:

Opublikowano

witam co do obramówek to własnie zamówiłem, nad lampami rozmyslam a filtr daje zajefajny efekt na wyzszych obrotach a czy jakis przyrost mocy to niemam pojecia ale raczej znikomy. pozdr :audi::a4fan:

A powiedz mi jest jakas roznica w czasie jazdy jak masz założony ten sportowy stozkowy filtr powietrza K&N, od normlanego ??

Audiczka rewelka nowe lampki II lift , i bedzie gitara i jeszcze rameczek brakuje w środku do okoła zegarów :afro:

----

Opublikowano

witam co do obramówek to własnie zamówiłem, nad lampami rozmyslam a filtr daje zajefajny efekt na wyzszych obrotach a czy jakis przyrost mocy to niemam pojecia ale raczej znikomy. pozdr :audi::a4fan:

----

a co sie dzieje na wyzszych obrotach szybciej sie zbiera mnie go muli na wyzszych biegach ??? jezeli mozesz to sprecyzuj , bo tez moze bym sobie zalozy cos takiego tylko nie wiem czy to mam sens bo cenna to 350 zł wiec trzeba sie bardzo zastanowic .

---

M@ek

Opublikowano

witam ponownie tak szczeze to niewiem bo niezwracałem na to uwagi czy jest jakas ruznica, mi chodziło o odgłos tylko. pozdro

Opublikowano

tylko ten jeep jeździ a twój nie ma siły

[panowie, bo posypia się kropeczki] - schiller

warnwarn.gifOT - regulamin dzialu

bardzo mi przykro, ale schiller jest lagodniejszy - regulamin jest po to by go przestrzegac - odwolania w dziale "sugestie i uwagi - {Murzyn}

Opublikowano

to zdjecie przeswitu mnie rozwala :drool: :thumbup:

bardzo ladne autko i tyl odrazu sie lepiej prezentuje z nowymi lampkami, jeszcze tylko przod i bedzie gites :th:

Opublikowano

no glebe masz konkretna ... ogolnie ladna twoja a4 ...

jakie masz sprezynki ( Jakiej firmy i ile na minusie w stosunku do serii ? )