laguna Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 gdyby tam cokolwiek było nie tak, wykazałoby to strojenie - oczywiście jak firma ma analizator, a nie zwykły reflektometr za 50zł
jarek_ns Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Na początku było ok. Ale po pól roku ekran zaśniedział w końcówce i nie było połączenia.
mlodziak22 Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 ja mam Unidena 68 LTW i Sirio ml 145, z zestawu jestem bardzo zadowolony:) wcześniej miałem Yosana pro 120 i jak za taką kasę to spoko radyjko:)
Tabasko Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 A może ktoś powiedzieć coś na temat radia president teddy ?
WhyMe? Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 A może ktoś powiedzieć coś na temat radia president teddy ? Nie warto.
kris-krzysztof Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja mam Herberta I do tego midlanda ml 145 i musze zmienic antene.Moze ktos ma fotki montazu anteny na uchwycie (sedan) ...
laguna Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Krzychu, pomogłeś w innym temacie - chętnie się odwdzięczę PW
Tabasko Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 A może ktoś powiedzieć coś na temat radia president teddy ? Nie warto. Możesz szerzej opisać dlaczego? Niewiele mi mówi to co piszesz, mój kumpel ma i chwali ale to tylko jedna osoba ciekaw jestem jak inni użytkownicy.
WhyMe? Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 A może ktoś powiedzieć coś na temat radia president teddy ? Nie warto. Możesz szerzej opisać dlaczego? Niewiele mi mówi to co piszesz, mój kumpel ma i chwali ale to tylko jedna osoba ciekaw jestem jak inni użytkownicy. Wszystko zależy jakiego sprzętu poszukujesz. Jeździsz do sklepu po bułki kup tediego, jak śmigasz trasy to polecam wyższą półkę. Zaletami tego radia to że jest przejrzyste i łatwe w obsłudze. Radio porównywalne do Cobry 19 jednym słowem szumofon. Kolejną sprawą są jest wbudowany filtr ANL gdzie radio powinno pracować mniej więcej na poziomie Jonny III, czy to prawda? Sprawdź
Tabasko Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 A może ktoś powiedzieć coś na temat radia president teddy ? Nie warto. Możesz szerzej opisać dlaczego? Niewiele mi mówi to co piszesz, mój kumpel ma i chwali ale to tylko jedna osoba ciekaw jestem jak inni użytkownicy. Wszystko zależy jakiego sprzętu poszukujesz. Jeździsz do sklepu po bułki kup tediego, jak śmigasz trasy to polecam wyższą półkę. Zaletami tego radia to że jest przejrzyste i łatwe w obsłudze. Radio porównywalne do Cobry 19 jednym słowem szumofon. Kolejną sprawą są jest wbudowany filtr ANL gdzie radio powinno pracować mniej więcej na poziomie Jonny III, czy to prawda? Sprawdź dzieki za info
Kuna Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Uniden 520XL + President Missouri - świetny zestaw polecam
blazej25 Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Uniden 520XL + Sirio Omega 27MAG śmiga aż miło.
WhyMe? Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak laguna napisał Missouri to slaba i droga antena, sirio ,zamiata rynek
Kuna Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 poza tą anteną - na pewno a dlaczego? miałem sirio ml 150 i był za długa dla mnie
WhyMe? Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 poza tą anteną - na pewno a dlaczego? miałem sirio ml 150 i był za długa dla mnie Długa ale spełniała swoją rolę, a ten mały kikut działa słabo patrząc na jego cenę
Kwinto69 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 warto to: CB radio Uniden 520 + antena Hustler za 230zł ?
Mario Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 warto to: CB radio Uniden 520 + antena Hustler za 230zł ? + Wilson Litte Will
Rekomendowane odpowiedzi