adamooo Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 w 10k damy rade ze wszystkim na gotowo..
poziek Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 10k to realna kwota o której się tu rozmawia
ctv Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 ktos mnie prosil do tablicy,nie widze problemu z przeróbka oski na quattro,
schiller Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 ktos mnie prosil do tablicy,nie widze problemu z przeróbka oski na quattro, za jedyne?
Gość rob Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 ktos mnie prosil do tablicy,nie widze problemu z przeróbka oski na quattro, za jedyne? w 10k damy rade ze wszystkim na gotowo..
Gość Keżor Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 a nie lepiej kupić A4 B6 podobną do Twojej nierozbitą i przeswapować silniki i sprzedać ośke może jeszcze dałoby sie zarobić na tym
Gamling Opublikowano 28 Października 2007 Autor Opublikowano 28 Października 2007 a nie lepiej kupić A4 B6 podobną do Twojej nierozbitą i przeswapować silniki i sprzedać ośke może jeszcze dałoby sie zarobić na tym Tylko zeby ja kupic to trzeba na nia miec kase a tyle niestety nie mam. No nic bede sie jeszcze przygladac tematowi i dam znac na forum na czym stanelo
lone_wolf Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Dorobione chyba nie będzie tak niezawodne, jak fabryczne? Nawet jeżeli się da to ja bym takiego czegoś nie robił, bo później mogą wychodzić cyrki.
ctv Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 jak ktos w zyciu niewidzial swojego auta od spodu,to niech nie wypowiada sie w temacie, 10tys mozna przyjac za realne +/-
adadur Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Kompletnie bezsensowna zabawa - jak ktoś chce Q to sprzedać ośkę i polować na Q a spewnością się znajdzie.
Przemek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 jeśli się już uparłeś to przekładkę taką możesz zrobić ale radzę poszukać rozbiitka lub całego kompletu. Jeśli zaczniesz składać z pojedynczych elementów kupowanych z różnych źródeł to może się okazać że czegoś Ci brakuje albo nie pasuje i trzeba kupić w serwisie (wtedy dopiero zaczną się wydatki). Wymienić trzeba prawie wszystko od silnika w tył. Ja miałem quattro i wsadzałem quattro a te sumy o których tu mowa to same detale pochłonęły. Przemek uzupełnij soj profil / poziek ale brakuje silników od RS4 (ASJ i AZR) 381 HP
Gamling Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 No nic zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie cenowo i dam znac na forum. Dzieki wszystkim za info
poziek Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Przecież już miesiąc temu miał to złożone...wciąż nie jeździ bo coś ze skrzynią ma nie tak dobrane
Elberoth Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ja się poddałem po tym jak się okazało, że w FWD nie ma podpory wału napędowego - trzeba by wyspawać, a to wiadomo ryzykowna operacja (jak zrobisz minimalnie krzywo może być bicie, naprężenia itd). Pozostaje jeszcze inny wał, dyfer, skrzynia, tylny wózek, zbiornik, sterownik ABS itd. Masa części, masa roboty.
Dev Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 straszna głupota, jezeli ktos sie za to zabiera szkoda czasu i nerwów o kasie nawet nie wspominam
Elberoth Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Każdemu według potrzeb. Gdyby nie ta podpora, to była by to operacja plug & play.
Rekomendowane odpowiedzi