Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Paliwo w cenie 5zł/l - już niedługo na każdej stacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano w radiu słyszałem dyskusję na ten temat. Wniosek był taki, iż po nowym roku cena paliwa w granicach 5zł/l będzie normą. Spowodują to między innymi wyższy VAT oraz kilka innych czynników związanych z machiną administracyjno-państwowo-mafijną. Niestety nie są to wróżby czy przepowiednie ale realna rzeczywistość, która już jest na niektórych stacjach. Wczoraj w Krakowie widziałem ON za 4,67.

Opublikowano

ja w okolicach wawy na shelu za 4.69 tankowalem :D

Opublikowano

słyszałem ze ON ma być po 4,80 :gwizdanie:

Opublikowano

Co kwartał roku tak straszą, w tamtym roku tez tak miało być :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Teraz nie straszą.

Opublikowano

Panowie spokojnie ;) przed nami najważniejsze wybory - PARLAMENTARNE !:) do tego czasu będą dużo "szczekać", ale mało "gryźć" ... miejmy nadzieję :gwizdanie:

Opublikowano

Teraz nie straszą.

Nie zdziwie sie jak po nowym roku dalej bedą normalne ceny od 4,30 do 4,80 w tamtym roku też "wtedy nie straszyli" :gwizdanie:

też trąbili w radiu TV i na forum były wątki

Opublikowano

Zastraszanie to raczej nie jest ustrój demokratyczny. Demokracja tylko na papierze... :wallbash:.

Opublikowano

ON verva na orlenie juz po 4.85 widzialem:) wiec nieduzo do 5 brakuje

Opublikowano

ja tankowałem w sobotę Vervę ON za 4,54... pocieszam się tylko myślą, że u nas paliwo i tak jest tanie w porównaniu np do Niemiec :decayed:

Opublikowano

Wczoraj tankowałem PB95 za 4,85 :polew: rewelacja :wallbash:

Opublikowano

mi wystarczy ze chcą wprowadzic zakaz odliczania VATu z paliwa dla aut poniżej 3,5 tony :/

Opublikowano

mi wystarczy ze chcą wprowadzic zakaz odliczania VATu z paliwa dla aut poniżej 3,5 tony :/

:shocked:

;(

Opublikowano

Masz Rząd już nas załatwił od 1 stycznia zapominamy o 22% taniej za ON na 2 lata

A znając życie już na zawsze ale tak sobie wybraliśmy więc na co narzekamy?

Opublikowano

Napewno sie przyzwyczają :wallbash:

Opublikowano

W ameryce paliwo po 1,50 zł za litr i narzekają że im drogo :cool1: kumpel mówił , że jakby było po tyle co u nas to wyszliby chyba na ulice z bronią :piroman::lol1:

Opublikowano

W ameryce paliwo po 1,50 zł za litr i narzekają że im drogo :cool1: kumpel mówił , że jakby było po tyle co u nas to wyszliby chyba na ulice z bronią :piroman::lol1:

Jak by Polska tzymala łape na tylu złożach ropy to tez bysmy mieli po 1.5 :):decayed:

Opublikowano
Przewidziane przez nowelizację zmiany zakładają, że od 1 stycznia 2011 r. do 1 stycznia 2013 r. prawem do pełnego odliczenia VAT będzie objęty zakup samochodów o dopuszczalnej ładowności powyżej 500 kg, jeżeli ze świadectwa homologacji producenta lub importera takiego auta będzie wynikać, że nie są to samochody osobowe.

To mam rozumieć jeśli mam A4 z homologacją cieżarową i w dowodzie wbite ładowność 550kg to mam dalej prawo do odliczenia pełnego podatku przy sprzedaży

Czy jednak 60% :mysli:

Nabywcy samochodów osobowych z kratką, co do których dziś przysługuje pełne odliczenie VAT, będą mogli odliczyć 60 proc. kwoty VAT zawartej w fakturze, ale nie więcej, niż 6 tys. zł. Oznacza to, że sytuacja podatników, którzy kupują samochody z kratką będzie taka sama, jak podatników, którzy kupują samochody osobowe.