Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 TDI++] Śnieżynka.. Rolling shoots + FILMIKI str.49 i 50

SoMeS

Rekomendowane odpowiedzi

:polew:

Marek a to że 2 dni siedziałem w garażu to już nie wspomnę... bite 2 dni.. każdy po 10 minut :kox: znaczek na grillu też poszedł w czarny mat :decayed:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 23:56_________________________________________________no i nie wytrzymałem... blacha poszła pod młotek... tył będzie jeszcze szerszy :evil: niebawem zarzucę jakimiś fotkami..

progi zostaja od S4? nie zmieniasz na od RS'a? :)

nie miałem nigdy progów z eSki :) cały czas są z B7 DTM i pasują idealnie do koncepcji więc nie zamierzam zmieniać :wink4:

progi zostaja od S4? nie zmieniasz na od RS'a? :)

nie miałem nigdy progów z eSki :) cały czas są z B7 DTM i pasują idealnie do koncepcji więc nie zamierzam zmieniać :wink4:

no tak :doh1: teraz na fotkach widze :wink4: moze sie w wakacje spotkamy na torze w Holandi :kox: tylko że nie bede A4 :wink4:

no tak :doh1: teraz na fotkach widze :wink4: moze sie w wakacje spotkamy na torze w Holandi :kox: tylko że nie bede A4 :wink4:

torze? :mysli:

o tym mówiłem... :gwizdanie:

20110122016.jpg

20110122015.jpg

+/- coś takiego będzie z kołem :)

20110122009.jpg

mówileś kiedys ze gdzies tam na Holandii jezdzisz czy cos takiego :wink4:

karting :good:

gdzie to dokladnie jest bo w wakacje jade do holandii do kuzyna i mam zamiar tam moja E30 przetestowac na jakims torze :good:

w najbliższych dniach z modów przewidziane te poliuretanowo-kauczukowe usztywnienia w zawias i sportowe odboje.. wtedy gwint pójdzie do końca regulacji w dół i powinien być beton :)

A gdzie " pury " zamawiasz ? Krajowe robią ponoć dobre :wink4:

gdzie to dokladnie jest bo w wakacje jade do holandii do kuzyna i mam zamiar tam moja E30 przetestowac na jakims torze :good:

jak chcesz przetestować to zapraszamy na otwarcie sezonu grillowego na torze Nurburging w Niemczech :wink4: Co do daty to ciężko jeszcze teraz określić ale będą to pewnie okolice początku maja

A gdzie " pury " zamawiasz ? Krajowe robią ponoć dobre :wink4:

w polsce kupione :good:

Ale to masz masz wszystko w purach ? Brałeś normalne czy te super twarde ?

nie nie mam i nie planuje... teraz po założeniu dolnej rozpórki + mega twardych odbojów + tych pierdo*ników w zawias powinno być już za***iście twardo więc myślę że się obejdzie :)

aaaaa... ja myślałem, że robiłeś wszystkie wahacze na purach :)

Jak się bierze te żółte to twardo ponoć na ostro.. ale i spokój bo się nie wy***ie jak ORI gumki :kox:

aaaaa... ja myślałem, że robiłeś wszystkie wahacze na purach :)

Jak się bierze te żółte to twardo ponoć na ostro.. ale i spokój bo się nie wy***ie jak ORI gumki :kox:

wachacze zostawiam w spokoju... jeżeli uznam że jeszcze mi za miękko to pójdzie poliuretan w wachacze zapewne :) choć znając siebie to dalej było by za miękko i pozostało by zaspawanie amorów :decayed:

Wariat :decayed:

Mniejsza o twardość..... pury o (niby ) seryjnej twardości ludzie łykają żeby miec spokój z wypierdalającymi się wahaczami za sprawą harcorowej gleby, albo dziurawych dróg :wink4:

mnie tam wachacze nie ruszają zmieniane były nie tak dawno :)

nowy gwint koni z regulacją twardości po ustawieniu na tryb do jazdy sportowej zachowują się jak po zaspawaniu więc to też nie byłby głupi pomysł :kox: