Kowi87 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 No w końcu w pełnej okazałości go pokazałeś :slina: Wysyłaj foty do kalendarza
wojciu0308 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 co to za sticker pod rejestracja na klapie?
SoMeS Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 do kalendarza która fota? uwielbiam to auto :notworthy: :kox: widocznie mocno mnie ruszyło to co pisałeś na ten temat jeszcze 2 lata temu No w końcu w pełnej okazałości go pokazałeś :slina: Wysyłaj foty do kalendarza kiedyś trzeba było.. Panie a logo klubu to gdzie? nie ma co to za sticker pod rejestracja na klapie? taka moja europejska interpretacja "nie trąb pojebie bo jadę na glebie" L]
Michał Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 do kalendarza która fota? ta :kox: BTW nie kończą Ci się pomysły Tomeczku?
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 kilka fotek ze wsi skręcaja suty :slina: :kox:
SoMeS Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 ta :kox: myślisz? BTW nie kończą Ci się pomysły Tomeczku? chooopie złoty nie mam wieczora tyle żeby to wszystko spisać
wojciu0308 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 tak ta fotka [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:38_________________________________________________ albo ta [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:39_________________________________________________klapy od jUeSejA Ci brakuje
SoMeS Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 pomyślę nad tymi fotkami może jutro bo w sumie to czemu nie... klapy od jUeSejA Ci brakuje tak jak i nowych lamp na przód, maski z polifta, dystansów 30mm na tył, opon na tył 215/30, podwójnego wydechu, dyfuzora z rs4 b7, grilla rs4, porządku i kilku osłon pod maską, profesjonalnego wygłuszenia auta, potężnego piecyka do suba, grubego ca z przodu, suszarki jakiejś większej, przyrezania trumny, turbo timera, zaworu upustowego, kratek nawiewu z polifta, licznika z polifta z fisem, hebli 312, malowania zacisków itd...to taki plan minimum wtedy będę szczęśliwy :polew:
norka Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 poczekaj az przyjedzie paputek, to se powyciagasz co bedziesz chcial z polifta mam gdzies jeszcze jeden klucz z jego auta
paput Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 poczekaj az przyjedzie paputek, to se powyciagasz co bedziesz chcial z polifta mam gdzies jeszcze jeden klucz z jego auta to jest jeszcze jakiś
SoMeS Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 poczekaj az przyjedzie paputek, to se powyciagasz co bedziesz chcial z polifta mam gdzies jeszcze jeden klucz z jego auta moze z nim jakis biznes zrobie foty w pytkę wyszły :good: :good:
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 tak ta fotka [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:38_________________________________________________ albo ta [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:39_________________________________________________klapy od jUeSejA Ci brakuje no ta fota jest mega do kalendarza dawaj
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 tak ta fotka [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:38_________________________________________________ albo ta [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:39_________________________________________________klapy od jUeSejA Ci brakuje no ta fota jest mega do kalendarza dawaj Somes a mógłbyś tą fotke zrobić raz jeszcze, z tym że auto stało by po lewej stronie fotografii, bo teraz zrobiłes podstawowy błąd w kadrowaniu, obiekt fotografowany wyjeżdża ze zdjecia ta fotka też niczego sobie
michu93 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 foty powalają na kolana.. nie no, nie foty, tylko auto somes ty się z tym autem nigdy nie rozstaniesz bo nigdy go nie skończysz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi