czester Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 no gratki ogarniecia tematu kiedy moge podlecieć zebyś moje wyrezal :) Chyba bym sie juz nie podja robienia tego w normalnych xenonach Jak w bicach roboty jest na 5h to w tym przypadku roboty jest na 2 dni...
Bieniek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Podaj info jak rozkleiles lampy. Jakos nei widze przerobki bixow bez tego.
czester Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Tu masz wszystko super opisane http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/joey.html Chłopaki jakoś rezały to bez rozklejania, także pewnie się da W razie czego opalarka w ręce i jazda.
Bieniek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Tu masz wszystko super opisane http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/joey.htmlChłopaki jakoś rezały to bez rozklejania, także pewnie się da W razie czego opalarka w ręce i jazda. No moze sie da,ale ja jakos nie widze bez rozklejenia...Masz fotki od srodka?
czester Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Tak mam wszystko step by step, ale tak jak mówiłem, w domu będę w niedzielę wieczorem.
seves Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak się pomalują jaki jaki jaki kolor
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Kolor będzie ori jeżeli znajdą taki proszek. ---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:08 ---------- Projekt lampy ukończony. Na koniec jeszcze polerka kloszy i jest A tu takie małe porównanie z bixenonem w B6:
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tak to wygląda obiektywem aparatu
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ciekawe czy co się z lampami będzie teraz działo. Niektórzy piszą że przez polerowanie kloszów tracą jakąś warstwę ochronną i żółkną potem. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Raz na sezon przeleci się polerka i będzie git.
P-U-M-A Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja sie też zastanawiam czy nie zrobić raz w sezonie bym poprawił. Jestem ciekawy jak po sezonie będzie wyglądać
pablo_ua4 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 wlasnie niepotrzebnie polerowales lampy bo beda matowiec poniewaz polerka sciaga ta warstwe fotochromatyczna co jest na lampie i później jest lipa
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Niestety musiałem przepolerować lampy. Robiłem to już rok temu i nic złego się nie dzieje. Jedynie trochę łatwiej jest porysować lampę. Pożyjemy zobaczymy.
pablo_ua4 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 no zawsze masz ten + ze sam sobie jak cos mozesz polerke strzelic i bedzie gicior:thumbup1:
Rekomendowane odpowiedzi